Jag är Kär

g


Det här är resultatet från en väldigt hetsig shoppingtur. Blev som vanligt mer än vad jag tänkte men det kan inte hjälpas när man fastnar för fina saker. Jag och de nya acne-jeansen kommer ha många fina stunder ihop, det var kärlek från första ögonkastet.

Ikväll blir det grillfest i Grycksbo. Det blir lugnt för min del, jag spar mig tills imorgon!

Hepp!

Dagens låt: Foo Fighters - Times like these (acoustic)

En kebab utan kebab

jag 
Jag och håret var peppade för arenan!

En mycket trevlig kväll med sjukt bra band. Hebre från Gävle var otroligt grymma!
Falubanden Tomorrow's the same och LEFT OUT hade rejält ös!
Jag har jätteont i benen och knäna. Smällar man får ta, antar jag. Mår i alla fall mycket bättre nu.
Nu ska jag och Miranda titta på film.
God natt!

Peppad


Denna
klänning har ett väldigt fint namn, Don't you think? Väldigt söt är den också!

Jag har bestämt mig för att unna mig själv ett par nya, fräscha jeans imorgon, jag har en lista på ca 10 olika modeller jag ska prova (om jag orkar prova alla) Finns så mycket annat jag vill ha också, t ex nya t-shirts och nån fin klänning, men det får vänta. Jag ska försöka börja sy lite själv istället, bara jag känner att jag har tid.

Ikväll ska jag till arenan och kolla på lite band, det ska bli kul.
Nu är det dags för fruktsallad med sockerfriglass och en film!

adios

Dagens låt: Death cab for cutie - A lack of color

Töntvarning

Jag är en tönt, jag erkänner! I går kväll låg jag utslagen på soffan och kollade på "Raise your voice" med Hillary Duff. Inledningen var så otroligt töntig och efter 10 minuter in på filmen kändes det redan som jag sett den. Jag hade redan räknat ut slutet men ville ändå ge den en chans, så jag fortsatte. Även fast den var sådär otroligt töntig och förutsägbar kommer jag på mig själv med att vara djupt inne i filmen och mina tårar fullkomligt sprutade när det var en sorglig scen. Patetiskt, jag vet, men jag skyller på att sockerförbudet har satt min kropp i obalans och gjort mitt humör instabilt. Jag måste även nämna att Hillary Duff faktiskt inte är så pjåkig. I den här filmen var hon riktigt bra.

Dagens låt är tillägnad alla patetiska människor därute:
Hillary Duff - Someone's watching over me (Raise your voice soundtrack)

- 49

Klockan 5 i morse ringde min klocka och jag skuttade glatt upp från sängen. Jag möttes av fågelkvitter och en lätt dimma utanför fönstret. När jag och pappa satte oss i bilen och jag började köra var det som att vara i en annan värld. När man är uppe så tidigt är allt så tyst, lugnt och stilla. Det känns nästan som om man har världen för sig själv. Vi fick se Sverige från en av dess bästa sidor med frostiga ängar och en dimmig soluppgång.
Körningen gick jättebra verkligen, jag var inte ett dugg trött.

Väl på Arlanda fick vi vänta ett tag innan Miranda och Italo hittade oss, för det blev lite missförstånd med terminalerna. Det var helt underbart att se dom igen, bruna och fina. Hela hemvägen berättade dem om allt de varit med om, jättekul att höra. Miranda hade shoppat så jävla snygga kläder, hade ingen aning om att det skulle finnas så mycket fina saker i Thailand. Kvalitén kanske inte är den bästa, men whatever när det ändå var så billigt. Hon hade köpt en skitsnygg svart/vit randig tunika till mig.

Jag har fått världens reslust och ska börja spara pengar så att jag kan åka någonstans i höst. Vill helst till Thailand, men vi får se vart jag hamnar. Fick äntligen mitt lönebesked idag så nu är min ekonomi noga planerad.

Det känns som om jag bara slösar min tid i skolan. Jag vill ge mig iväg så fort jag bara kan, eller åtminstone jobba på dagarna istället för att slösa min tid på totalt värdelösa skitlektioner.

Dagens låt: Modest Mouse - The world at large


- 50

Just precis i det här ögonblicket går jag in i en ny fas i mitt liv. Jag åt nyss upp den sista godisen och bokade precis datum för teoriprovet. Så hädanefter är det frukt och pluggande som gäller! Jag ska verkligen hålla det den här gången.

Att sluta äta godis/sötsaker är minst lika jobbigt som att sluta röka. Jag borde ha en stödperson och vara med i en samtalsgrupp där vi kunde dela våra förbjudna tankar om sötsaker och tala om våra problem.

Igår på dansen lärde vi oss en till koreografi till uppvisningen, den var sjukt rolig och är till M.I.A - Bucky done gone, det kommer bli ös på scenen. Jag har ångest över den moderna dansen, jag kommer knappt ihåg någonting på den. Det kommer gå helt åt helvete.

Jag blev kär i ett par acne jeans på Byxshoppen idag. Jag måste ha dem! Om jag kunde få mitt jävla lönebesked någon gång skulle ekonomiplaneringen underlättas..

Jag har ont i kroppen och börjar bli sjuk. Imorgon ska jag gå upp kl.5 och köra till Arlanda.
Miranda kommer hem!

Dagens låt: Kent - Gravitation

Lördag

Såhär kan man sammanfatta kvällen:
dagens
 
Jag är redo att åka till Valla där jag förutom att lyssna på bra musik roade mig med paparazzi-bilder:


Roger, Danne och Simon från Headline

 
Jonnie, Linnea o Malin



Left out

På Valla finns det många mongon man blir rädd för, fast de flesta är vänliga. Trevlig kväll var det anyway.

Shopping

Igår kidnappade jag mamma från jobbet till en shoppingtur. Av en slump hittade jag dessa snygga pumps i en undangömd second-hand affär. De satt perfekt och var jättesköna. Vi kikade även in på en hårsalong där en jättegullig kille jobbade. Han var väldigt hjälpsam och jag tror han gillade mitt hår. (Han stod och kände på det jättelänge)  Bra produkter hittade vi i alla fall!

 


Min räddning

Idag på Hemköp när jag och mamma fascinerade stod och beundrade de nya hyllorna med färsk, torkad frukt i lösvikt, började en söt gubbe som jobbade där att prata med oss. Han sa att vi skulle smaka på de torkade jordgubbarna och varnade oss att man luras tro att den där torkade frukten skulle vara nyttig, egentligen är det värsta sockerbomben. Jag och mamma insåg besvikna sanningen och jag trodde mitt liv var över, den torkade frukten var faktiskt min sista räddning.
En stund senare när jag stod och drömde om choklad och avundsjukt såg på Kim som skulle få en glass kom mamma och sa att hon pratat med den gulliga gubben igen. Han hade sagt till mamma att choklad med minst 70% kakao bara var bra att äta, att det var nyttigt socker och fett i det. Det började pirra i min kropp och jag började nästan grina, så glad blev jag. Det här var min stora räddning och jag fick lust att ge gubben en kram. Mitt liv var inte slut trots allt! Mina ögon glittrade av lycka när jag nöjt tog en chokladbit och stoppade ner i korgen. (Jag lovar att jag njöt av varje millimeter)

När vi kom hem gjorde vi jättegod latte med vaniljsmak och smakade på den torkade frukten. Gubben hade rätt och jag kunde knappt äta det, så sött var det. På de här två veckorna utan sötsaker har jag blivit mycket känsligare för socker. Jag skulle tíll och med kunna gå så långt och säga att jag föredrar en morot framför lite lösviktsgodis.

Gwyneth, släng dig i väggen!


Music makes me loose control

Upptäckte precis att det är sjukt mycket bra artister som kommer till Hultsfred. Det är inte så många som är superkända direkt, men det är en grymt skön blanding. Ni som buat åt det nya bandsläppet och tycker de flesta artisterna suger borde lyssna på det här:

The Brian Jonestown massacre - Jennifer
Gnarls Barkley - Crazy
Datarock - sex me upp
Blindside - Where the sun never dies
Deportees - Not tonight
Editors - Bullets
Ron Sexsmith - These days
Martha Wainwright - Bloody mother fucking asshole
Torgny Melins - Dansbander

Dom låtarna går inte att klaga på! Crazy och sex me upp är mina nya pepplåtar.  

En fin dag trots allt.

Jag är på så jävla dåligt humör och vill bara vräka i mig 1 kg godis, så jag hämtar plånboken och ska precis gå till macken när jag plötsligt vaknar upp till verkligheten och kommer på att jag får ju inte!
Jag kan varken tröstshoppa eller tröstäta. Jag kommer att bli galen på riktigt snart!
 
Jag och Kim var och bowlade. Det var rätt kul men att vara med honom tar så jävla mycket på energin. Jag är helt slut! Jag gjorde uppror mot min nya stränga diet och frossade i en fet pizza från american take away.

Jag borde göra så mycket men orkar inte ta tag i något alls just nu. Ikväll ska åtminstone jag och Malin vara bittra tillsammans.

adios.

Dagens låt: The Gossip - Standing in the way of control

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kvällen var jättefin och lyckad, dock inte så värst bitter. Det enda bittra var att jag och Malin har en tendens att ta oss vatten över huvudet, den här gången handlade det om att gå i lera. Efter en övermodig genväg såg våra skor ut att höra hemma på en nyplöjd, geggig åker. Det var värt leran, för vi fick en väldigt mysig promenad med lite filosofi och drömmar om sommaren. När vi kom hem åt vi tårta och myste framför teven. Vi såg på OC och lite på sex and the city. Jag fick ett skrattanfall när Samantha ramlade ner i en lucka med sallad, jag tror Malin tyckte jag var lite konstig.
Min söta mamma som hade hög alien-musik på i bilen kom och hämtade mig. (Det är inte likt mamma att poppa hög konstig musik när hon kör, så jag blev lite fundersam) Vi stannade på Statoil och köpte glass för att fullborda mitt uppror mot nyttigheten. Ha!
Nu ska jag ta min lyxiga glass till sällskap och kolla på det sorgligaste OC-avsnittet, (sista avsnittet, säsong ett)
Nighty!

Something special

De senaste dagarna har varit väldigt bra. Jag har gjort många roliga saker, vädret har varit underbart och nästan all snö har försvunnit. Idag fick jag till och med syn på tussilagos!  
Trots allt det där fina har den här dagen varit bitter. Efter en väldigt trevlig fika vart jag tvungen att tröstshoppa lite, den här gången fick det bli en ny vit kofta. Jag gick till videoaffären och hade planer på att hyra  "Dagboken" igen, men sedan insåg jag att den filmen nog gjort saker värre, så jag valde "Elizabethtown" med Kirsten Dunst och Orlando Bloom istället.

När jag kom hem fick jag för mig att storstäda mitt rum. Det tog sitt lilla tag (3 h) men det var verkligen värt besväret. 
Jag såg att det hade varit ett nytt bandsläpp  till Hultsfred, det var en hel del bra artister. Fan vad jag längtar, det kommer bli grymt! 
Miranda hade fått tag i en dator idag och skickat ett väldigt roligt mail till mig. Nästa vecka kommer hon hem, det ska bli otroligt kul att träffa henne!

Nu ska jag ut och gå en sväng, det behövs verkligen.

Dagens låt: Yeah yeah yeahs - Gold lion

- 60

När jag slog upp ögonen den här morgonen möttes jag av bländande solsken och fågelkvitter. Hurtig som jag är, klädde jag på mig och gav mig ut och sprang. Det var många andra joggare ute och solen värmde skönt på ryggen. Jag tog min vanliga runda till forsen med den traditionella filosofistunden på bron. Lika givande varje gång.

Igår var det Påskafton och det firades med att få ett års sockerförbud av min läkare som kollade upp min stackars mage. Det passar iofös ganska bra eftersom jag börjat mitt nya nyttiga liv nu. Så nu är det bara att tänka nyttigt och lägga om mina matvanor helt.
Som tröst fick jag en fin blus från vero moda som påsk present av mamma igår, hon är allt bra söt.

Nej nu ska jag ut och sola lite!

Dagens låt:  Mew - 156


Skärtorsdagen

   - Min fina pappa                                                   
                   
  - Schysst frilla
    
 
  - Vintage fynd


snygga sara - Sara a.k.a "Släggan" Posar i sina nya kläder, damn she's HOT

Vaknade rätt bakis och drog mig in mot stan för att möta Sara. Vi följde vår vanliga tradition och lunchade på Kina restaurangen. Där käkade vi så mycket  så vi nästan sprack, och snackade om den vilda palatsetkvällen. Efter den gudomliga maten tog vi en sväng på stan och hittade lite olika fynd. (Jag fyndade schyssta sandaler) När vi tröttnade på att gå och frysa i det råa vädret gick vi hem till Saras systers lägenhet, poppade popcorn och bråkade med dvd-spelaren. Vi fick igång den och kikade lite på Liftarens guide till galaxen. Det tog inte lång tid innan båda somnade i den sjukt sköna soffan. Vi försökte även hälsa på Emilia, men där var det ingen som öppnade och det kom jävligt konstiga ljud inifrån lägenheten så vi gav upp. Jag drog mig hemåt för att vila lite innan mitt tredje hårfärgningsförsök på salongen. Den här gången blev det ett väldigt lyckat resultat, håret blev jättefint!

Jag trodde inte dagen kunde bli så mycket bättre än så, men det kunde den tydligen. Den fick ett väldigt fint slut.

Palatset

Igår fick vi påsklov vilket självklart skulle firas med fest, så jag drog med mig (tvingade) Malin att följa med på förfest hos min älskade frisör Erika som fyllde 18 i måndags. Hos Erika var alla helt galna och bra mycket fullare än mig och Malin. Vi fick en jättegod tårta och försökte dansa lite i den överbefolkade lilla ettan. Alla tjejerna som var där skulle på palatset så vi bestämde oss för att vi helt enkelt måste dit.
Jag hade snott syrrans legg så för mig var biffen fixad (för kvällen var jag 21 år och såg ut som Harry Potter med min listiga förklädnad.)
Eftersom Malin inte fick tag i något legg skulle vi försöka få in henne ändå. Jag som tycker sådant är grymt pinsamt blev rätt nervös och när det var vår tur i kön traskade den lugna Malin in som om hon aldrig gjort annat och "försökte hitta sitt legg". Hon segade sig som fan och bromsade ner hela kön jättemycket. Långsamt grävde hon i väskan och gick igenom alla sina kort. Tillslut tröttnade vakten rejält och frågade:
- men när är du född då!?
- 82!
- Ja men gå in då! sa han och började flina.

Jag trodde Malin fått tillfällig sinnesförvirring. Var i helvete kom 82 från?! Men det funkade ju tydligen alldeles utmärkt så jag gled in bakom henne och några andra från förfesten kom också in, så vi var mycket lyckliga när vi trängdes i hissen på väg upp.
Väl där inne träffade jag många jag kände och det var hur kul som helst. När Danne och Fille dök upp blev allt genast mycket roligare. Eftersom jag är  så macho bjöd Danne mig på min första Tequila i baren, det var en klar hit! Det kanske ska bli en tradition det där, att Danne bjuder mig på starka saker? ;P

När det var dags att gå ut och åka hem upptäckte vi att det stod en plastförpackningen med en tårta på bankomaten. Malin blev väldigt fundersam över den där tårtan och vakterna hade kul åt Danne som lutade sig emot den och svamlade om falafel.

Det var en så gott som perfekt kväll måste jag säga.



Wonderfull

whey

frida

Träffade söta Frida när jag väntade på bussen.
(lägg märke till att gatan är sopad!)

Imponerad

Jonas Hassen Khemiri

Vilken jävla kille! Det här var absolut den mest intressanta föreläsningen jag varit på. Jonas var en otroligt bra och stark talare. Han hade utstrålning, var rolig och han blev aldrig tråkig att lyssna på. Han bara satt där och var så lugn och fin.
När det var klart ville jag inte riktigt gå därifrån. Han talade om svenska språket, och vem som egentligen hade makten över det, och så berättade han rätt mycket om sina böcker. (ska läsa ett öga rött så fort jag får tid)
Jag hade kunnat sitta där och lyssna hela dagen. Jag hittade på Mitra utanför och vi tog mod till oss och gick och pratade lite med Jonas. (jag vågade inte fråga något i den proppfulla, knäpptysta aulan)
Han var hur trevlig som helst och blev verkligen glad åt att få lite respons.

Får ni chansen att gå på en föreläsning med honom, Ta den!

The spring is finally here

I dag kom våren. Woooh! Det firades med att skolka både från idrottsprovet och engelskan. Jag tvingade jeanette att skolka med mig, jag lockade med supergott mellanmål och L word. Det kombinerat med min övertalningsförmåga går inte att säga nej till. Vi fick oss en supertrevlig eftermiddag och åkte sedan till dansen som gick helt okey.

Idag på svenskan kom min lärare med en väldigt god nyhet som bara jag fattade. Hon berättade att Jonas Hassen Khemiri kommer till skolan imorgon (tisdag) och håller en föreläsning. Jag gjorde vilda glädjeutfall och började skrika att han är skitsnygg. Alla tittade väldigt konstigt på mig och undrade hur jag ens visste vem det var. När de fick se en bild på honom kunde de inte annat än hålla med mig. Jag tror det kan bli en riktigt intressant föreläsning faktiskt! Jag hoppas på många bra skrivartips.

Vet inte hur jag ska hinna med allt den här veckan, jag har verkligen fullspäckat schema, men ett väldigt bra och roligt sådant (:

adios!

The truth about Tammy

(x) snott den här listan från någon (Christian)
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö (min stackars kanin!)
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet (varje måndag)
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) blivit stångad ett rådjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) kännt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) kännt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen (alltid)
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk (nollningen..)
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben (4)
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
( ) legat med fler än tio personer
(x) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

I've got a funny little feeling

Efter att ha slitit på jobbet med en massa konstiga kunder, åkte jag hem och gjorde mig iordning inför den fina middagen som väntade.
När jag kom dit stod Fille och Danne på altanen och försökte gömma sina cigaretter så min mamma som skjutsade dit mig itne skulle få fel intryck av dem.  Det var en rolig syn och en bra början på kvällen kan jag lova.
Eftersom det var en sådan vuxen och fin middag hade jag självklart med mig en flaska vin som jag gav värdparet, och middagen kunde börja. 
Malin och Danne hade varit väldigt ambitiösa och lagat mat i flera timmar. Det var det värt, för den var jättefin och smakade gott!
Vi försökte följa alla vett och etikett regler vi kände till, och förde sofistikerade konversationer om Hultsfred och Turtles med stämmningsfull musik i bakgrunden (A-ha - Take on me). Senare under kvällen var hästen Winner från Falu ridklubb det hetaste samtalsämnet.
Eftersom vi var så vuxna tyckte Danne att han skulle bjuda mig och Fille på en liten god snaps. Vi fick absolut inte lukta på den och vi fick inte veta vad den innehöll innan vi druckit upp det. Flaskan såg väldigt misstänksam ut men eftersom jag är så macho så provade jag. Det var verkligen inte gott! Efter att båda druckit upp visade det sig att det innehöll orm-galla från Kina. Vad i helvete tänkte jag och inbillade mig att det var ett påhitt. (orm-galla för fan!?)

Det var i alla fall en grymt trevlig kväll med mycket vin, gins, skratt och framförallt trevligt sällskap!
Min bakfylla idag var däremot inte lika trevlig att bråka med på jobbet, och kunderna var skitdryga.
Nu ska jag halka in i duschen och sedan träffa Frida och Sara.

Dagens låt : David Bowie - Let's Dance


Jag hatar Borlänge

Något väldigt konstigt hände idag. Jag och min lillebror Kim satt på bussen till Borlänge, och självklart skulle en jävla kontrollant vara på den.  Jag har aldrig vart med om en kontrollant på bussen förut, och nu när det väl var en skulle vi såklart bryta mot bussreglerna.
I början var han så trevlig så, men när han insåg att vi bröt mot deras lag fick han något mörkt i blicken och jag försökte desperat komma på någon bra anledning.
-Eeehh... vi ska på.. på.. Studiebesök! Det gjorde bara saken värre och han upprepade med sin läskiga alkis-röst: Läs på busskortet, vad står det där? Vad står det? Det står något obehagligt va? Något som kommer kosta er dyrt.
Jag  blev allt emr irriterad och såg framför mig hur jag skulle vara fattig resten av månaden och inte ha något busskort. Men jag kopplade på min charm och övertygade honom om att vi verkligen inte kände till reglerna och att vi aldrig skulle göra om det. Som tur var föll han för min charm men gav oss en sträng varning och beordrade oss att gå fram till chauffören och köpa nya bussbiljetter. Så jag och Kim lydde honom och skyndade oss skamset fram och köpte nya biljetter.
När vi skulle gå tillbaka till våra säten sa kontrollanten: Trevlig helg, och log elakt mot oss. Tack detsamma sa jag och log sockersött  medan jag tänkte något helt annat.

Jag och Kim kommer att resa med tåg i fortsättningen.


And I thought of all the stupid things I've said

Såg nyss på The Butterfly Effect. Den filmen är så oerhört gripande, läskig och omtumlande. Den får mig verkligen att tänka efter och börja fundera på en massa konstiga saker. Tänk om människor i ens omgivning får blackouts och kan åka tillbaka i tiden, ändra på saker och få leva flera olika versioner av sitt liv? Den här filmen har tre olika slut, nu har jag sett två av dem.

Jag har en förmåga att leva mig in väldigt bra i filmer och böcker. Det är det som är så fint med det hela, man får vara som en osynlig person som betraktar, förutspår framtiden och drar slutsatser.  Man kan identifiera sig med personerna och relatera från händelser i boken/filmen till sitt eget liv. Sedan när filmen/boken är slut återgår man till sin egna verklighet. Då sitter man där blank och tom och undrar hur allt fortsatte. Man vet att man alltid kan komma tillbaka till den andra verkligheten och leva sig in i en annan värld, men det blir aldrig riktigt samma sak som den första gången man gjorde det. Jag tillhör den sortens människor som störtgrinar åt sorgliga saker i böcker, skrattar högt för mig själv när det är roligt och kan bli riktigt deprimerad när en helt fantastisk bok är slut.

Vi har nog alla våra små sätt att fly verkligheten för en stund och jag tycker det är väldigt viktigt att man gör det. Då uppskattar man sin egen verklighet bättre och inser att livet faktiskt inte är så tokigt. 



skogsrået

Fynd i Sthlm:
   
Linne Topshop          Linne H&M                Väska H&M                Klänning Vila (köpte den av My)


Dagens:
 
Fyndade den här fina koftan jag länge spanat på, den var äntligen på rea!


Morot-kanel-citron-muffins och underbara kaffe negerbollar, jag var på riktigt bakhumör idag!

skogsrået
Har även fixat håret så jag bjuder på en Skogsrået-look-a-like bild ( ;
Blev inte riktigt nöjd med hårbotten som blev lite röd/lila så det ska jag fixa nästa onsdag.

En underbar dag!


I feel good!

Det har varit en riktigt bra dag. Jag var grym på Boxercisen imorse på idrotten, trots min hopplösa trötthet. Jag var duktig på Multimedian, fast på engelskan somnade jag i biblioteket när duktigheten ersattes av sömnbristen.
Dansen gick som en dans [haha...] vi närmar oss i rasande fart mot uppvisningen! Jag längtar. Bara tre ggr kvar nu.
Ska ta en dusch och sedan bänka mig framför L-word med en cola och en nougat som välförtjänt belöning!

Give it a name-festivalen i London?


Everytime I see you, you don't know my name

Stockholm var lika underbart och fantastiskt som vanligt, om inte ännu bättre? Jag känner mig mer hemma där än i Falun. Det är jag och Stockholm helt enkelt. 
När vi kom fram till kusinerna åt vi pizza och skrattade som vanligt ihjäl oss åt den speciella släkt-humorn och mobbade pappa för hans tarvliga försök att vara rolig.
På kvällen myste jag och My med One Tree Hill och världens godaste efterrätt. 
Jag var supertrött och låg väldigt skönt så det dröjde inte lång tid innan jag för ovanlighetens skull somnade. Jag vaknade av att nåt pucko ringde på min mobil och såg till min bestörtning att My var borta. Jag fumlade in i huset för att leta efter henne, alla tittade väldigt konstigt på mig men dom förstod nog att jag gick i sömnen. Jag var alldeles förtvivlad innan jag till slut hitatde My som låg under en mantel med Molly. Eller drömde jag?

På Lördagen tog jag bussen in till slussen för att börja min shopping på Götgatsbacken. Kollade lite second-hand och tittade i weekday's affären, men det var inget jag riktigt fastnade för. På H&M däremot hittade jag ett linne och en väska. Väskan var vit, stor och gjord av tyg, precis som jag ville ha den. Perfekt!
 Mina inköp kommer upp senare, jag orkar inte fixa med det nu...

Söta Malin sov över hos mig inatt och vi hade jättetrevligt. Kändes så tomt när hon åkte hem. Erik kom och hälsade på oss igårkväll också, vi somnade till Harry Potter, hehe.

Jag och Kim var nyss och såg Ice Age 2. Fan vad bra den var, superkul (:

Nu ska jag kolla på L-word!



brillorna