Hurra!

I Lördags fyllde min älskling 18!
 Det firades med lyxmiddag och utgång. Tyvärr var vi lite sent ute, så vi fick lov att gå till värsta sluskstället. Det var ungefär som Palatset fast mycket konstigare folk. Tjejerna var riktigt bitchiga. Höjdpunkten var när en extra bitchig tjej började bråka med någon och blev utslängd. Skadeglädjen lös ur mina ögon när jag glatt observerade hennes patetiska sprattlande för att komma undan från vakten. Muaha.

 Killarna på stället måste ha kollat alldeles för mycket på Animal planet, deras raggnings-teknik såg ut att vara hämtad från apornas. Det räckte inte med att dissa ett pucko tre ggr, jag var tvungen att skrika i hans öra att nej tack, jag vill inte dansa med dig, för att han skulle förstå. Jävligt störiga killar, men dock ganska underhållande.

Det fanns en liten scen med en stripstång som en tjej glatt intog. Hon måste ha gått någon kurs eller liknande för hon rörde sig som en riktig strippa. Okey om man gör det lite på skoj, men det där var inte classy. 
Jag och My hade i alla fall jävligt roligt och svettigt på det lilla, trånga dansgolvet. Vi blev kära i en kille/tjej (?) som dansade som en gud.
Riktigt kul var det, hoppas vi gör om det snart igen.

Dagens låt: Ed Harcourt - rain on the pretty ones


Kommentarer
Postat av: You know you love me

I love you baby!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback