Insnöad

När jag vaknade imorse möttes jag av en vit värld. Det har snöat hela natten och det är inte lite snö som har kommit, det har fullkomligt vräkt ner.

Jag var optimistisk och tänkte att det säkert skulle gå att få ut bilen och köra ändå, eftersom jag skulle in till stan och luncha. Så, jag gjorde mig iordning,  tog med mig en sopkvast och försökte ta mig ut till bilen, (Det var inte det lättaste eftersom snön var knähög) 
Väl framme vid bilen upptäckte jag att den förvandlats till en gigantisk snöboll. Efter en djup suck bet jag ihop och började sopa som en galning. När jag hade fått fram något som liknade bilen satte jag mig i den och skulle försöka backa. Hjulen spinnade och det blev många stopp, men envis som jag är, fick jag ut den på gatan. När jag sedan la i ettan och skulle köra framåt gick det mindre bra. Hjulen bara spinna och jag kom ingenvart. Varken framåt eller bakåt. Jag var fast.
Efter mycket krångel och hjälp av min snälla granne fick jag in bilen på gården igen, skrek Jävla kuk snö!Och började vandra mot busshållplatsen.  Jag höll på att blåsa iväg av den kraftiga vinden och mitt smink blev en sörja. När en stor  fet 2 m lång gren föll ner med ett högt brak 3 m från mitt huvud började hoppet försvinna. Jag väntade på bussen i 30 min sedan gav jag upp och traskade hem igen. Stenfrusen.

Så, nu sitter jag åter vid datorn och fnissar åt min patetiska början på dagen och skriker:
 JÄVLA SKITVÄDER DU FÖRSTÖR MITT LIV!!!

Vi ser det snöar!

Efter att ha laddat mp3n med nya låtar begav jag mig ut i kylan för en riktig tänkar-promenad. Med otroligt rba musik i öronen kom jag fram till att hela mitt liv och jag själv har förändrats ganska mycket sen London. Det viktiga är att det har ändrats till det bättre!

När Mamma kom ur duschen med en handduk virad om håret tidigare så säger Kim (min lillebror):
Kim: Mamma, du ser ut som en individ!
(Jag och mamma tittar konstigt på varann)
Kim: Eller eeh.. invalid.
Jag och mamma tittar ännu konstigare på varann och frågar Kim vad han egentligen menar, tillslut kom vi fram till att det var Taliban! Men individ och invalid tycker jag var ganska bra synonymer ; )

Jag har börjat skissa på en ny tatuering!

Dagens låt: Plus 44 - When your heart stops beating


Hey lover

Gårdagen var totalt crazy.

När jag kom hem från skolan kollade jag på säsongsavslutningen på L word. Jag höll på att dö, jag blev så jävla arg. Hur kunde allt bli så fel? Efter det såg jag på underbara scrubs för att muntra upp mig. Scrubs är underskattat!

På kvällen skulle jag och Jeanette ut på en ny pop-klubb här i stan som faktiskt hade 18-års gräns, wooh! Vi förfestade hos hennes kompis med lite folk, Las Vegas var på tvn, bra program! När vi hade blivit lagomt fulla började jag och Jeanette vandra ner på stan mot Mariannes. Vägen dit var helt sjukt mongo, fattade inte vad vi höll på med riktigt. Jag frågade bittert vakterna utanför etage ifall de var nöjda med sin nya ägare och dumma 20-års gräns, det var dem tydligen och jag blev ännu surare och gick därifrån. Vad jag inte visste var att killen som äger stället stod ute emd vakterna och hörde när jag muttrade "Jävla skitställe!" Helt rätt, hoppas han tar det till sig. (senare ringde en kompis som jobbar där och sa att vi fick komma in om vi ville, vakterna tyckte så synd om oss)

När vi väl var framme och efter en seg kö kom in på mariannes, så var det verkligen värt det. Det var en toppenkväll och jag hade hur kul som helst. Musiken var underbar.
 På vägen hem gick det lite sämre, jag var en aning överförfriskad..
Idag har jag haft migrän/magsjuka och inte ens kunnat röra mig. Jag har kutat till toan fram och tillbaka och när jag började spy galla för tredje gången blev det riktigt vidrigt. Jag och toaletten har verkligen lärt känna varandra bra... ; ]
 
Nu mår jag mycket bättre och har t o m kunnat äta. Det var inte bara jag som mådde dåligt idag, många som var där har också haft sjuk huvudvärk och mått illa. Finns det ett sammanhang?
Märkligt.

Sjukt perfekt kväll iaf, bra uppvärmning till det kommande höstlovet!

Dagens låt:
Deftones - Change

38973-155
Mitt underbara mellis!
38973-154
Jag var peppad!

Musiken som talar sanning..eller?

Snodde den här schyssta listan från petra!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok?
you only live once

How are you feeling today?
You set me on fire

How do your friends see you?
skeleton

Will you get married?
15 minutes

What is your best friend's theme song?
Someday

What is the story of your life?
coca-cola veins

What was high school like?
Mother may I

How can you get ahead in life?
Scare tissue

What is the best thing about your friends?
Pop the glock

What is tonight going to be like?
Always and never

What is in store for the remainder of this weekend?
Let go

What song describes you?
Gang of Gin

To describe your grandparents?
Keeping the blade

How is your life going?
I turn my camera on

What song will they play at your funeral?
Change your mind

How does the world see you?
Honest mistake (vad fan?)

Will you have a happy life?
Forest families

What do your friends really think of you?
Big sur

Do people secretly lust after you?
Digital love

How can I make myself happy?
California

What should you do with your life?
Heel over head

Will you ever have children?
The dream of evan and chan


Well, I guess I'm a natural born killer

Jag och Sonya har verkligen dåligt inflytande på varandra i skolan. Den här repliken kommer ofta fram på textlektionerna: "Ska vi rymma!? Vi köper godis, drar hem till mig och kollar på film!" "JA, lätt!" Sedan smiter vi mycket lyckliga iväg och har kul. Jag är säker på att vi lär oss mer av filmerna vi ser än lektionerna vi förväntas vara på i skolan...
Emilia och Johannes följde också med hem, och medan jag och Sonya åkte och köpte godis gjorde de negerbollar. Så, vi fick världens fetto-stund när vi kollade på underbara Natural born killers.

När jag åkte in till stan för att lämna av packet och hämta mamma sprang ett rådjur ut på vägen framför bilen framför oss. Jag blev skiträdd och skrek och bromsade. Tur att vi inte dog, för då hade det sista ordet varit "Jävla hora" som sonya sa när hon berättade vad en brud sagt på krogen i helgen. Sjukt.

När vi träffade på pappa hemma fick han ett enormt fett/socker-abstinens. Jag var inte sen att erbjuda mig att åka och inhandla chirre och choklad. Pappa blev överlycklig, och jag satte mig åter i bilen för att inhandla en massa fett.
När jag skulle betala såg jag att samma tjej satt i kassan som sist jag var där med Sonya och köpte godis, så jag var tvungen att ta den andra kassan för att hon inte skulle tro att jag var världens största fetto. Töntigt, jag vet, men jag har svåra tvångstankar!

Nu ska jag ta och skriva den jävla medieprofilsrapporten, sedan väntar en fettokväll med Desperate Housewives!

Dagens låt: Nirvana - You know you're right

The OC

Jag känner mig väldigt fundersam just nu. Läste på Fox's hemsida att OC säsong 4 snart har premiär i Usa. På hemsidan fanns det också en liten text där det står vad säsongen kommer att handla om. Jag känner verkligen paniken komma krypandes och överväger starkt att förneka faktumet att det faktiskt finns en till säsong.
Varför, varför varför ska de vara tvugna att förstöra något som var så perfekt? OC säsong ett är något av det bästa som någonsin gjorts inom TV. Varför kan de inte bara låta serien vara efter den halvtaskiga säsong 3? Dessutom förstår jag verkligen inte hur serien överhuvudtaget ska kunna fortsätta med tanke på vems namn som inte längre kommer synas i roll-listan....

Jag antar att jag helt enkelt får ge den nya säsongen en chans. Den kanske är smashing?


02:23

38973-153

38973-152

För en vecka sedan var jag här.

Garden state

Efter en grymt jobbig skoldag bestämde jag mig för att gå och hyra Garden state och köpa lite godis. Videobutiken var tydligen tankeläsare och hade fått in en massa choklad till smågodiset, finally!!!

Filmen var totalt underbar, jag var fast efter de första minuterna. En typisk Tammy-film. Slutet var dock ganska jobbigt att se. Jag började självklart tänka bittra tankar om varför det alltid blir så fint på film och så jävla dumt i verkligheten. Dessutom spelade de mina favoritlåtar: Iron and wine - such great heights och Frou Frou - Let go.

Ge mig ett filmslut, jag har gett upp.



38973-151
Natalie Portman & Zach Braff





LONDON

Såhär såg vår underbara resa ut! Det var den roligaste helgen jag varit med om, otroligt lyckat!

38973-142
Påstigning

38973-143
Vår kära station

38973-150 
Mind the gap!

38973-149
Big Ben, otroligt fin!
38973-144 
God fika

   38973-147
Starbucks Frappuchino <3

38973-146
Vi blev totalt galna på Harrods julavdelning! Tänk att fira jul med allt som fanns där inne.

38973-145
Jag, My och Miranda - Shopping galningar


Bloody mother fucking asshole !

Torsdagens lilla dansuppträdande på Hemslöjdens modevisning gick galant. Vi hade verkligen jättekul! Jag kan lova att vi var några trötta brudar från showgruppen som skulle iväg på jazz avancerad lektionen efteråt. Tror aldrig vi varit så övertrötta och sjukt flummiga.
Efter lektionen ringde Sonya och tyckte att jag skulle komma och dricka öl, ett förslag som jag inte var sen att hoppa på.  Eftersom jag var sjukt övertrött och utmattad,  krävdes det inte mycket för att jag skulle bli påverkad. Eeeh.

I fredags sov jag bort hela dagen nästan (jag som MÅSTE plugga!?) Jag hämtade Kim från skolan och vi tog en fika på stan. På kvällen var det dags för middag hos Sonya. Vi fick supergod mat och hällde i oss en jävla massa vin, vilket resulterade i att alla blev lyckligast i världen och hade sjukt roligt. Vi blev så glada så att vi drog till stan och gick på den äckligaste krogen i hela världen,. Där blev jag och Sonya raggade av äckliga gamlingar, och klantiga killar som spillde ut hennes öl över hela mig. yay! Jag råkade tappa balansen när jag satt på en bänk så jag halkade av och slog huvudet i väggen. Det var sjukt kul och jag fattade ingenting.

Lördags masade jag mig upp till jobbet som var sjukt jobbigt. Trots allt så överlevde jag iaf..  På kvällen var jag och Lotta hemma hos sonya och chillade. Vi kollade i skolkataloger från stenåldern och fick oss många skratt. Hur såg man ut egentligen för ca 7 år sedan!? Efter ett tag kom vi på den briljanta idén att det fanns vin kvar sen gårdagen. Vi satte igång och började dricka upp det, och det hela slutade med tre alkisar som satt på soffan och hade djupa diskusioner. (Oväntat va?)

På det viset har ännu en händelserik helg förflutit. Lite roligare än vanligt den här gången.

Dagens låt: The Tough alliance - koka-kola veins


Serier

Blev utmanad av MY, så min darling, här är mina 4 favoritserier:

1. OC - Jag har varit beroende sedan första avsnittet. Den här serien har ALLT. Jag älskar den.
2. Desperate Housewives - Karaktärerna är underbara, helt klockrena. I avsnitten finns det alltid små kluriga undertoner och ett visst allvar under den skämtsamma ytan.
3. L word - Grymt underskattad serie om relationer mellan homo/bisexuella tjejer i LA. Man blir alltid väldigt påverkad av dialogerna och tagen av de starka scenerna.
4. Prison Break - Jag behöver bara säga Wentworth.... Nej, men prison break är sjukt spännande och man klarar knappt av att titta på den för man blir så exalterad. Passar alltid att titta på.

19:23

I går var jag duktig och åkte till skolan, fast min säng var otroligt skön och gjorde allt för att hålla mig kvar. Efter en ganska rolig multimedia lektion fick jag ångest och pallade inte att vara kvar. Jag gick ner på stan och tröstshoppade ett nytt schampoo från L`anza och en ny ögonskugga från L´oreal. Mycket, mycket gladare körde jag hem och satte igång med en massa läxor och uppgifter. Jag är så himla duktig.
I går kom jag även på att mitt hår såg förjävligt ut.

Den här dagen har det mesta gått fel. Mp3-n har gått sönder, jag råkade stänga av mobilen utan att komma ihåg att jag har en ny pin-kod jag ej kan, historia-provet gick skitdåligt, jag har frusit ihjäl i skolan och allt har bara varit skit.

Som tur var fick jag tag i en klipptid på salongen där Erika praktiserar, så nu är mitt hår nyklippt och skitfräscht! Påvägen till salongen måste man gå förbi ett ställe där man alltid träffar mysko personer (Järnet). Idag när jag gick där stirrade alla på mig som galningar (trodde nästan jag gjort nåt galet eller såg konstig ut) Droppen var när en äcklig kille tittade på mig och började låta som om han lockade på en katt. UUUHH!!!

Dagens låt:
My chemical romance - This is not a fashion statement


I just want your music tonight...

Stockholm, stockholm, stockholm.  Jag älskar den stan.

Det här har varit den bästa helgen på väldigt länge.
fredagen var det utgång så  jag, My,  Linnea och Sara begav oss iväg till ett ställe som spelade asschysst musik, men som tyvärr hade sluskiga människor. Kändes som ett gymansiedisco på palatset ungefär. Våra moods blev aldrig riktigt på topp heller, det spelade ingen roll hur mycket alkohol vi hällde i oss. Resan hem var dock rolig.  Sssssnakes on the bus! (vi träffade Mys Australienska vän som var en aning full)

Lördagen började med två utmattade kusiner som låg sig i soffan med en stor skål chips och Napoleon Dynamite. (Det ÄR världens bästa film) När vi hade piggnat till snodde vi Anders bil och åkte ut till My's hästar. Väl framme i stallet blev jag alldeles till mig. Jag gick omkring och pep förtjust och beundrade alla saker. Det var helt sjukt. Vi tog in de underbara hästarna och gav oss iväg på en väldigt mysig ridtur med pigga hästar.  (Jag fick värsta lyckoruset och en så stark saknad att ajg inte visste vart jag skulle ta vägen)

När vi kom hem var vi helt utslagna och inte alls i någon partystämmning. Efter lite powernaps, massage och Justin Timberlake blev jag, Miranda och My på topp och åkte in till stan för att dricka öl. Vi mötte upp Sonya, Tomas och Daniel och gick först till Söderkällaren och sen till After. Det som skulle ha varit en öl, råkade bli ganska många, så mitt humör var rejält på topp. Sjukt rolig kväll verkligen.

Nu är det bara en hemsk vecka innan det är dags för LONDON!!!

Dagens låt: Justin Timberlake - What goes around, comes back around