För du är en nolla och jag din idol!


På kvällen skulle vi ha nollning för de nya ettorna! Vid halv 4 tiden började några i klassen förfesta och när klockan var tio i fem var det ett ganska ostadigt gäng som vinglade ner på stan (iförda terrorist utklädnader). Där träffade vi på livrädda ettor som blev indelade två och två, fick ägg i huvudena, och blev tvingade att springa runt på stan och samla ihop pengar.

När vi var klara där fick de marschera fram i formatering till den första stationen. Det blev ingen trevlig stund och många började grina (!?) De skulle äta äckliga saker. Vi fortsatte att plåga dom på flera olika stationer på vägen upp mot Åsbo där vi skulle vara resten av kvällen. Det var skönt att känna vilken jävla maktkänsla man hade när man skrek ut olika order som ettorna blixtsnabbt lydde. Ettorna var verkligen skiträdda, medan jag och mina gruppledare var grymt fulla och njöt i fulla drag.
När vi nästan var framme vid slutet hittade vi på en annan grupp som vi slog ihop vår med. De nya fick lära sig våra fina sånger och att marschera i takt. (De i den andra gruppen såg ännu mer förstörda ut än de i våran)
Precis innan man är framme måste man gå upp för en lång, brant backe. Vi stannade grupperna och förklarade för dom att när vi räknar till 3, så ska ni springa det fortaste ni kan uppför backen. Den som kommer sist kommer vi ta tillbaka till stan och tvinga att göra om allt igen.

Vi räknade till tre och ettorna sprang för sina liv. Vi gick lugnt efter och när vi kom upp frågade vi vem som kom sist. Tjejen var ärlig och skrek attd et var hon på en gång. Istället för att låta henne göra om allt (som vi aldrig ens hade tänkt) fick hon en öl i belöning.
Jag, Josefine och Sonya tröttnade rätt fort på att vara där uppe, så vi drog därifrån rätt snabbt. Vi fick åka buss till stan gratis med en schysst busschaffis, sedan gick vi till McDonalds och verkligen vräkte i oss mat.
Det är inte alltför ofta man ser tre fulla ungdomar utklädda till terrorister kl 8 på stan, en vanlig tisdagskväll. Men fan vad kul vi hade.



 
 

Kommentarer
Postat av: Estelle

haha vilka bilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback