.

Jag förstår inte hur jag ska överleva den här dagen.

Dagens låt: Kasabian - Club foot

When you told me I was special, it was the happiest moment for a long long time

Oj, vilken intressant vändning allting tog. Om jag hade vetat hur saker och ting hade blivit nu, i början av veckan, hade jag nog trott att det var ett skämt.

I onsdags var det utgång som gällde. Kvällen började med att jag fick skjuts till slussen med Kim och Pappa som skulle spela minigolf. Därifrån skulle jag ta mig till Emma på kvarnberget som jag skulle ut med. Jag tänkte att jag skulle vara lite smart och ta vägen dit som bussen går, då tänkte jag att jag borde hamna precis utanför hennes lägenhet på nåt vänster. Jag gick och gick på en enslig väg, och på nåt sätt hade jag en känsla av att jag var lite fel ute. Efter ett tag blev jag helt säker på att jag verkligen var fel ute när det bara var skog runt omkring mig. Så, jag besteg ett berg, snubblade runt i skogen, hoppade smidigt över lite stängsel, smet över nån bakgård och tillslut var jag framme! Svettig och andfådd anlände jag till Emma som höll på att skratta ihjäl sig över mina bravader. Om jag hade tagit vägen som jag hade tänkt gå från första början, så hade jag kommit direkt till lägenheten utan stängsel och bergsbestigningar. Men hur kul hade det varit egentligen?

Ett antal vinglas senare var det dags att lämna vår trevliga lilla förfest med intressanta människor och bra musik, för etage. Jag, Emma och Ida cyklade in till stan och sjöng fina sånger hela vägen in. (Jag vill vara din Margareta, låg på topp)
Etage var väl som vanligt, många fyllon, många drinkar, kass musik. Det var inte riktigt lika kul som förra veckan. Men jag hade skoj ändå! Det är praktiskt att veta hur man ska roa sig själv.

När jag vaknade morgonen efter så låg jag ett tag och funderade på vad som egentligen hade hänt under kvällen. Jag var stolt över mig själv som hade stått på mig så hårt angående min nya livsstil. Det kändes så himla skönt att veta att jag verkligen hade fullföljt det jag lovat mig själv. Jag är så jävla bra.

Så, den här helgen kan bli riktigt intressant. Tog på mig extra-jobb, så på söndag jobbar jag 11,15-20, wohoo! jag kommer att jobba ihjäl mig. Ska strax sätta igång med mitt mördarpass. Jobbar till 21 ikväll...

Dagens låt: The Knife - Listen now

.

Nu har jag börjat tänka om helt på saker och ting, jag tror att det kan bli rätt den här gången. Dags att gå in i en ny fas. Dags att börja fånga ögonblick som faktiskt har en betydelse. Dags att börja tänka lite mer överhuvudtaget. Egentligen vet jag precis hur jag önskar att saker och ting vore, och det är inte som dom är nu. Vissa saker har verkligen ordnat sig fantastiskt bra, andra saker har jag bara flytt ifrån. Jag är trött på att man måste våga och satsa, trött på lögner, trött på det här jävla spelet som man tvingas vara med i.

Jag lägger mig, jag passar.

Will you be here when my heart stops beating?

Det här är verkligen jobbigt. Tog mig upp klockan 7 imorse, glömde bort att jag hade mindre tid än vanligt på mig, så jag stressade som fan och körde typ i 130 hela vägen till jobbet. Sen så kommer man hit och det är knappt en enda människa här. Sätter mig och börjar jobba, allt går bra till en början. Sedan kraschar program efter program och nu är nästan hela mitt system nere. Suck. Men men, schysst betalt för att knappt göra någonting.
 
Alla supporter vägrar dessutom att svara när jag försöker kontakta dem. Inte alls snällt! Eller en svarade faktiskt. En tjej på trafikledningen, hon verkade lika förvirrad som mig. Mina team-ledare vägrar också att svara. Inte konstigt iofös, de är ju på semester. Good for them! Så, nu sitter jag här och kan knappt göra någonting. Känns lite sådär. Solen skiner verkligen ute och det är inte många moln på himlen.

Jag har iaf min underbara musik. Det är faktiskt väldigt skönt att sitta här helt själv. Ganska mysigt. Jag trivs väldigt bra på det här stället, jag gillar mitt jobb.

I går kväll var det myskväll med Erika hos hennes Mami och syrror. Fick även äntligen träffa den nya karln i huset, den lilla pissruskan Shivas! Herregud vilken söt hund. Synd bara att han pissade överallt.

Erika hade åldersnoja och lite panik inför framtiden. jag var för ovanlighetens skull rätt lugn. Jag vet inte vad det är med mig, jag har nästan helt och hållet slutat tänka på jobbiga saker som innefattar ångest. Det är inte likt mig alls. Jag brukar nästan se fram emot att gräva ner mig totalt vissa stunder och bara dränka mig i ångest. Så är det inte längre. Men jag antar att jag på senare tid blivit ganska känslokall. Jag vet liksom att ju mer jag bryr mig om saker, desto mer har jag att förlora. Ju mer jag engagerar mig i saker, desto mer tjafs blir det. Oftast slutar saker och ting med att någon blir sårad, någons känslor flippar ut, eller så blir nån alldeles för full och häver ut sig den ena sanningen och lögnen efter den andra. Haha, vad sjukt allt är egentligen. Men det här är ju faktiskt sant. Om det nu finns något sådant som man faktiskt kan kalla för sanning. Sanningen är ju ändå alltid subjektiv i slutet. Olika för alla, beroende på hur man ser den. Den går dessutom alltid att vrida och vända.

Hursomhelst så ska jag sluta svamla nu. Jag lever efter min egen sanning och trivs för jävla bra på mitt jobb och med min tillvaro just nu. Dessutom var jag och min kick-ass mommy ute på världens bästa shoppingrunda igår, vi gick lös ordentligt på Åhléns rea och gjorde mycket fina fynd. Jag fick två fina blusar, ett par jeans, ett nattlinne och ett par trosor för ca 200 spänn. Jag var nöjd efter det kan jag lova. Ikväll vankas det tjejsnack och vin. Det blir nog en sväng ut på banken eller hatten också.

So long lovers!

Dagens Låt: Tiger Lou - Sell out

Let me upgrade you

Ungefär nu känner jag att jag börjar bli pigg från onsdagskvällen igen. Det vart en helt spontan och oplanerad partykväll, med en massa sweet äppel likör, elefant öl och vin. Såg på min klänning att det hade slunkit ner en bacardi breezer vattenmelon också, med tanke på fläckarna.

Jag börjar verkligen att gilla onsdagarna på etage. Det är liksom bra folk ute, roligt folk. Synd för de som ska upp och jobba kl 6 dagen efter bara.... Riktigt så blev det kanske inte för alla.

Jag hade på mig min nya schyssta outfit, antingen tyckte folk att jag såg ut som en pimp, eller en 80-tals brud. Så jag kände mig ganska nöjd med det hela.

Gårdagen spenderades med Erkz på stan. Först satt vi på en bänk i ca 45min utan att kunna röra oss, och bara spanade på folk. Mycket intressant att analysera alla vi såg. När det sedan började bli lite kallt så flyttade vi in i en av galleriorna och gjorde exakt samma sak. Erkz satt och grät för att han var så trött ;D
Tillslut ringde Marcus och vi begav oss mot Söderbaumska för att spana in Björn och Linneas nya lägenhet.
När vi var klara med det styrde vi äntligen bilen mot american take away och åt en mycket efterlängtad pizza. (Jag och Erik hade suktat efter pizza i ca 3h)

På kvällen när jag kom hem var jag totalt död. Jag laddade ner The used och Yellowcards nya album och bara låg och njöt för att dom var så grymma. Sedan när jag väl bestämt mig för att sova fick jag tre roliga telefonsamtal och ca 6 roliga sms. Tänk att man ska bli så poppis så fort man går och lägger sig?

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost ute på baksidan med mamma. Very romantic, yes. Synd bara att min gröt smakade tacos.

Nu blir lite hidden palms!

Dagens låt: The Used - The bird and the worm

Time to clean up the mess, baby?

Igår när jag satt i mitt rum kände jag att det var dags att ta tag i röran och kaoset som bestämt sig för att bre ut sig runt omkring mig, och nu talar jag inte bara om bombnedslaget i mitt rum.

Jag satte hursomhelst  igång med en riktig storstädning,  organiserade om alla saker som finns överallt, sorterade ut smutstvätten och la in de rena kläderna i garderoben. 
Vissa saker knögglade jag brutalt ihop och slängde direkt ner i papperskorgen, Andra saker blev omsorgsfullt rengjorda och flyttade till en bättre plats. 


När jag sedan låg nyduschad i min nybäddade säng och såg ut över min nya rena tillvaro,  så kände jag mig för första gången på länge alldeles lugn.

Självklart finns det fortfarande lite damm kvar i hörnen, men nu vet jag vart jag har saker och ting, och tappar förhoppningsvis inte bort dem lika lätt igen.

Glad överaskning

AAAHHH!!!!!
Alldeles nyss när jag satt i mitt hörn som vanligt och svarar på mail för fullt så kommer det helt plötsligt någon som säger Hej Tammy! Jag tittar upp, och vem står inte där!? ERKZ !!!
 
Det här är den bästa överaskningen jag har fått på hur länge somhelst. Jag sitter och flinar fånigt, så glad blev jag. Haha, jag är helt chockad fortfarande!

Min Favorit is home, YES!
Han hade inte kunnat tajma det bättre, det här var riktigt välbehövligt.

Vart tog balansen vägen?

  • Varför ringde dom inte mig?
  • Rivalitet
  • Dina, Mina eller Våra?
  • Var inte så jävla reserverad - Bjud till
  • Ärlighet varar längst
  • Våga erkänna att du har fel
  • Du behöver inte alltid vara bäst
  • Säg ifrån
  • Respekt mannen
  • Låt inte killar styra era liv eller hindra er från att göra saker

Av Malin & Tammy under en promenad där vi kom fram till goda livsinsikter, den 21 mars.


Around the world

Allt handlar om på vilket sätt man ser saker och ting.

Just nu ser jag det såhär:

" The more you care, the more you got to lose "

shalalala

Söndagsångesten har övergått till en fin svart måndagsångest.
Har precis kommit till jobbet. Utanför är himlen klarblå och solen lyser. Vad kul det känns att sitta instängd till kl halv 3. Idag ska jag iaf se Harry Potter, det blir en spännande upplevelse...

Helgen har varit fantastiskt rörig. Fredagen var en riktigt hit, lördagen kunde ha varit bättre.
Det var riktigt kul att spana på alla skatekillarna på taket i lördags, jag och Pemlan visste inte riktigt vart vi skulle titta. Dansen i fredags var riktigt skoj också, den gick riktigt bra.

Jag och Erika hade en speciell kväll igår. Vi höll på att krocka med några killar utanför hemköp när vi skulle plocka upp våra varor från vår personal-shopper. Först såg killarna i bilen mkt arga ut, men när de såg att det var två blonda brudar i bilen som började asgarva, så blev de lite gladare och flinade som bara den. Det var spännande. Efter mycket om och men vár vi tillslut hemma och gjorde iordning en liten nyttig buffé som vi avnjöt till en mkt bra knarkfilm.

Nu är det dags att se vad Halebopkunderna har för problem idag.

Dagens låt: The Knife - Heartbeats

Falun street

Imorgon klockan 13.30 på medborgarplatsen (vid kopparhatten) ska vi i MOVE IT ha en liten show.
Be there or be square!

image224

If you never take anything serious, You'll never get hurt

Har precis vart ute och ölat en sväng med Lotta. Var skitkul att träffa henne, det var riktigt längesen vi sågs.
Imorrn kommer min lilla älskling My hit från sthlm, vi ska ha det mysigt och börja planera inför våran trip.

Jag måste bara säga att allt känns för jävla bra just nu. Jag är sjukt peppad inför helgen!
Lite mindre pepp på att gå upp sex imorgon dock...  Men det är så fint att ha ett jobb med kunder som kallar en för ers majestätiska kukjävlar!
åh, kära kunder, ni förgyller min dag med era fina ord : ]


Dags att ramla in i sängen.
Puss och god natt darlings.

Dom kallar mig för idiot.

Det finns så otroligt mycket som jag skulle vilja skriva, men om sanningen ska fram så får jag faktiskt inte fram ett enda ord.


Peeeeppp!

Yeeess, nu har jag äntligen slutat den här jobbveckan. Gick faktiskt riktigt bra att jobba idag, ryggen klarade sig bra. Kanske berodde på den lyxiga massagen jag fick av Erika i går kväll på vårt Spaty? Jag dregglade ner halva hennes kudde, det var fint.  Förutom det gjorde vi lite manikyr, ansiktsmasker, hårinpackningar, klippningar, ögonbrynsfärgningar och lite allt möjligt. Sov med min inpackning i hela natten, och efter att jag hade duschat ur den imorse kände jag mig som en ny människa.
Jag är nästan säker på att Lovisa, Miranda och Erika vaknade med samma känsla.

Nu ska jag driva runt på kupolen nån timme innan mitt tåg mot Uppsala går. Jag är extremt peppad inför en riktig suparhelg med Oscar! 

Ses i dimman.

Ps. Jag har blivit kär i Jet, hade ingen aning om att de var sådana genier? Ds.

Destroy everything you touch

Just nu är jag så frustrerad att det bara är skrattretande. Tack för det fina hånet, tekniken. Jag orkar inte ens bry mig om att en av de viktigaste texterna jag någonsin skrivit helt plötsligt försvann och ersattes av en grön, ful, äcklig, sida med text på arabiska. Det var säkert otroligt mycket viktigare för den att få komma fram och visa sin fula design, än för mig att med ett patetiskt försök sätta lite ord på allt. Säkert mycket viktigare.

På ett sätt var det nog lika bra att ingen fick se vad jag skulle skriva. Låt oss säga att det förblir en hemlighet som bara min tvistade hjärna vet om.

Men jag har faktiskt en fråga.

Where are you now ?