Let me show you how I work, work, work

Klockan 05,05 ringde min klocka imorse. Min första tanke var: "Det här är ett jävla skämt!" Men, jag lyckades masa mig upp från min sköna säng, och efter att ha sköljt ansiktet i kallt vatten en bra stund, fann jag mig själv på något mirakulöst sätt sittandes vid frukostbordet fullt påklädd, smaskandes på en messmör macka.  

Hur jag sedan lyckades ta mig till bussen in mot stan, och sedan hoppa på nästa buss mot blg, och överleva 6,5 h på jobbet är ett mysterium. Jag kände mig så stolt att jag gick och shoppade lite efteråt. Det var välbehövligt kan jag lova!  Ett vit/svart randigt linne från H&M och en schysst rock t-shirt från Diesel.

Nu ska jag ta och sova så jag överlever morgondagen också!

Midsommar

Fredagen började med att jag, Miranda, Mamma och Pappa åkte på midsommarfirande till Sveden. Där var allt som vanligt. Mysig stämning, gott fika, småbarn överallt, nöjda pensionärer och såklart dans runt stången. Jag, Lovisa och Miranda var med och dansade och röjde på rejält. Eftersom ingen visste hur de traditonella danserna gick hittade vi på egna snygga midsommar-moves.

Fram mot kvällen begav jag och Erika oss mot Rättvik för ännu mer traditionellt firande. Men eftersom att Erika ligger i hårdträning och jag var chaffis blev det inget supande för oss.

Vi hade blivit lovade en picnic och sightseeing. Picnincen skedde i oscars kök med en tallrik fil till erika och ett äpple till mig. Inte riktigt som vi hade tänkt oss, men it's okey. Det hade nog inte varit något vidare trevligt ute heller eftersom det spöregnade.
Vi fick oss iaf en fin sightseeing med den duktiga guiden Oscar. Han kan inte ha gjort mycket annat i sitt liv än att plugga på om platserna i Rättvik och deras olika historier.
Efter en snabb visit till stället där hans föräldrar firade, begav vi oss mot en annan fest.

Den här festen visade sig vara en "hattfest". Alla hade olika lustiga hattar på sig. Det var mycket skönt folk där och riktigt rolig stämning. Det var i en lada som själva festen hölls, där det även fanns ett schysst VIP-rum en bit ifrån. Därinne blev vi underhållna med magi-tricks med 5-kronor som försvann mystiskt. När vi tröttnade på att vara där gick vi in till ladan igen och körde igång lite avancerade dance-moves.

Jag och Erika kände oss fulla fast vi var nyktra, när vi dansade omkring och flummade, vi blev helt enkelt väldigt medryckta i stämningen. Vi var dessutom populärast på festen eftersom vi ställde upp som fylletaxi.
När vi kom tillbaka till festen efter en sväng med bilen var det en rolig syn som mötte oss. Alla killar stod i en ring och dansade halvnakna. Vilken himla otur att vi missade det när vi var borta!

Det här har varit den bästa midsommaren jag någonsin haft med sjukt underbara människor.


image222

Erika och jag är påväg

03,27

Jag vill bara meddela er att all ångest är borta.

image221


woah woah wi wa

Jag bara älskar mitt nya jobb! 

Det känns så skönt att jag äntligen kan gå in i en ny fas nu: 

  • Jobba, jobba, jobba.
  • Inget mer socker.
  • Spara pengar! 


Wish me luck darlings ;]

Dagens låt: The get up kids - Holiday

Tattoo's on my mind!

Har börjat planera min nästa tatuering. Är så jävla sugen på att göra något på ena sidan av nacken, något litet. Eller så ska jag bygga på min första på armen. Ska sätta mig och göra lite skisser någon dag då jag känner mig kreativ. Aaaaah vilket sug jag har efter en ny tattoo. Vill hitta på nåt skitsnyggt och göra den nu nu nu.
Jag kommer sluta upp med tatueringar överallt. Eller nej det kommer aldrig hända, men några till kommer jag att fixa, men alla ska gå i samma stil och vara riktigt classy.

Har seriöst sjuka cravings just nu. Var nästan exakt ett år sedan jag gjorde min första och ett halvår sedan min andra. Nu är det dags för nåt nytt!

Kvällens låt: Miss Li - I'm sorry he's mine

Hurra!

jahapp då var man 19 år. Det i kombination med att jag precis har tagit studenten får mig att verkligen inse att jag börjar bli vuxen nu. Igår var det verkligen uppenbart hur vuxen jag måste vara, när jag skulle försöka förstå mig på mitt jobbkontrakt och försöka hitta nåt kryphål där det stod att "alla som heter Tammy får säga upp sig med omedelbar verkan".
saken är den att jag fortfarande tror att jag går i skolan och kan köra mitt egna race (och helst köra över någon i farten) Men riktigt så är det inte.. Dags att växa upp. Jag vill inte.

Hade hursomhelst världens mysigaste födelsedag igår. Vi firade mig med kinamat, kladdkaka med jordgubbar och grädde, och det bästa av allt: Bridget Jones maraton med Lovisa, Miranda och Malin! Jag älskar Bridget. Hon är min idol. Jag och Malin låg och skedade i soffan och kärleksförklarade varandra. Hon hade varit den perfekta pojkvännen!
"Problemet är psykologiskt, tabletter hjälper inte"

Jag och Miranda har även kommit fram till att vi ska gifta oss med de små pojkarna i Bob Sinclaires nya video. Jag ska få den mörkhyade med blondt hår, hon ska få mini-bob. Vilket vackert bröllop.

Är inte fullt så ledsen över att jag inte är på hultan. Hörde att vädret sög. Hoppas det regnar hela dagen!
Förresten är jag bäst i världen och fick det nya jobbet. Jobbintervjuer verkar vara min grej helt enkelt.

Köpte även två fina presenter till mig själv igår: Tigi's nya supershampoo, och en guldfärgad partyväska. Congrats!

Idag fyller Malin år, så ikväll blir det fest fest fest. Jag är laddad.

Dagens låt: The kooks - See the world

image219

image220

And now I can't stop thinking about it

jahapp, så var studenten förbi och nu sitter jag här, tom och ensam med mina funderingar. Känner mig för tillfället ganska bitter av olika anledningar. Snoret rinner och jag kan inte sluta hosta, så jag ringde och sjukanmälde mig från resultat idag. Jag hatar det jävla jobbet. hatar hatar hatar. Funderar till och med på att söka jobb som städerska ifall mina nya jobbplaner inte går i lås.

Oooh nu fick jag nåt att göra! yes yes yes! :)

Dagens låt: Frou frou - let go

Vi har bara festen kvar!

Efter 12 långa år i skolan är det helt plötsligt bara en dag kvar. Dagen med stort D, dagen jag så länge väntat på, dagen då läxor, prov och skolångest är ett minne blott, det är studenten. Jag tror inte att jag riktigt förstår att det verkligen är imorgon det händer. Det är imorgon allt kommer att vara perfekt, solen ska skina, champagnen ska flöda och skratten och glädjetjuten ska höras högt.

Det var först idag på avslutningslunchen som jag insåg att jag faktiskt kommer att sakna skolan och allt som har med den att göra till en viss del. Det är nog den sociala biten som kommer vara tråkigast att släppa, det är många man kommer mista kontakten med osv. Men det känns faktiskt som att det är nu jag kommer att kunna börja leva på riktigt.

Shit det är verkligen imorgon det gäller. jag vet knappt hur jag ska ha håret? Sitter klänningen perfekt? Kommer jag få skavsår av skorna? Äsch vad fan, det är små bekymmer! Det ska bli så satans kul imorrn och jag är riktigt laddad!

WOOOHOOOOO!!!!!

22,58

image218

Oh, it's on..!

.

Totalt misslyckad och iskall kväll. Jag hatar Falun och det äckliga Falu-kalaset.

I'm addicted to the way that I feel when I think of you

Nej jag kan bara inte låta bli. Jag kan faktiskt inte sluta tänka på hur mycket det är som har hänt på ett år. Just de här dagarna för ett år sedan var så bra! jag och Malin tog oss en sväng på falu kalaset med Kim och kollade in karusellerna. Sedan gick vi till Freddes som hade super-rea och shoppade jeans. (då köpte jag mina svarta miss sixty stuprör som fortfarande är mina favoriter) Senare på kvällen var vi med våra pojkvänner och kollade på Linda bengtsing på Rix fm grejset på stora torget.

Vi hade allting framför oss. Körkort, 18-års dag, Hultsfred, Arvika, Bounce och jag var så kär så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Sommaren var helt underbar. Vi averkade festival efter festival, krogrundorna avlöste varandra, danslägret passerade och jag tog körkort. Tillslut började skolan igen. Det blev höst och den fina sommaren tog slut. Det gjorde även kärleken.

Den här sommaren är allting annorlunda. Nu har jag verkligen allt framför mig men på ett helt annat sätt än förra sommaren. Jag har bara en enda stor sak att fokusera på; Australien. Resten spelar ingen roll. Att veta att man ska iväg härifrån är också ganska jobbigt. Man bara går och väntar och vill inte börja på något nytt. Eller jag vill men jag kan inte. Här har jag en fin konflikt med mig själv. Ska jag följa mitt motto om att "fånga dagen" som jag så hårt propagerade för i mitt förra inlägg, eller ska jag göra det lätt för mig och smita undan, så att jag inte har någon speciell att sakna när jag åker härifrån?

Jag vet inte vad jag vill och jag är så fruktansvärt förvirrad just nu. Men ikväll ska jag ha trevligt och umgås med min käre vän Carlsberg. Eller var det Tuborg han hette?

Skål.

image217