Slute din dumme hore!


 

Kom hem från Stockholm igår efter många problem med spolarvätskan, tur att mamma är så bra på bilar. Vi stannade på donken i enköping och åt en skitäcklig lunch. Varför köper man alltid mat där när man vet att det är lika äckligt varje gång? Det kan bli dagens fundering.

Jag tror jag har blivit besatt av O.C. Jag har sett det innan jag somnat tre kvällar i rad, och jag har drömt om det varje natt. Besattheten över Hultsfred och danslägret har alltså avtagit och ersatts med O.C. Visst, gärna för mig, ännu ett bevis på hur mycket vettigt jag _egentligen_ har i hjärnan. Whey!

 

Igår var jag på ett skitroligt pass på friskis. Fan vad jag var grym! Var otroligt skönt att träna efter att ha haft den värsta fettohelgen ever. Nu är det hårdträning som gäller om jag överhuvudtaget ska få på mig några kläder xD

Ska jobba fre-lör och måndag. Det blir bra, pengarna rullar in och jag är krösus!

 

Nu har jag laddat in en massa underbar musik i MP3n så jag ska ut och promenixa.

JayLo har mobbat mig hela förmiddagen, och NEJ jag gillar inte Busted! >.<

Ikväll ska jag och erkz kolla på O.C, nu blev ni allt förvånade va?

 

Jag har kommit fram till att choklad och shopping är den bästa tillfredställningen man kan få. That’s fucking it.


Jul, jul strålande Jul

OH YEAH!

Jag har inte bloggat på hela veckan men jag kan lova er att den varit toppen. Jättebra verkligen. En av höjdpunkterna var när jag och Erkz var på statoil i Borlänge klockan halv fyra på natten. Med en paradis-ask (som jag fick av migsjälv i julklapp) satt vi och kollade på den vackra utsikten över en rondell. Galet.

I onsdags drack vi lite öl hos sony och skulle vidare till en fest i stan, men där hade nån fått epilepsianfall så det gick inte så bra. Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde bli så full på det lilla jag drack. Whatever, det är ekonomiskt att vara lättpåverkad ;)

Torsdagen ägnades åt jobb, det var riktigt skönt faktiskt. Tord hade hittat min och jeanettes lista och skrivit dit FITTSKYDD. Jag skrattade så jag höll på att dö. Han kan han, den käre Tord.

Julafton har varit underbart mysig här i sthlm hos mina underbara kusiner. Jag fick O.C-boxen säsong 1 vilket gjorde mig obeskrivligt lycklig. Fick en massa andra fina klappar. Var jättekul att farmor kunde komma också, trots att hon är sjuk. Det var jävligt obehagligt bara när vi satt i soffan och hon helt plötsligt pekade på mig och undrade vem jag var. Det andra som verkligen skrämde mig var när vi pratade om en operation mormor gjorde innan hon dog. farmor har tydligen samma fel och hon sa till mig att antingen måste man operera eller så kommer man till nangiyala. usch det var så hemskt att höra. Men samtidigt så sant.

Idag har vi knappt gjort någonting känns det som. Kollat på O.C och ätit middag med Ullis och Nikke, plus deras pojk/flickvän. Jättemysigt verkligen!

Imorgon blir det shopping hela dagen! Ska bli otroligt roligt. Ska köpa en klänning till Nyår om de finns kvar!

Kanarieöarna, snart kommer vi!!!

Omvänd rasism?

Omvänd rasism?


Idag på jobbet hände en sådan konstig sak. Väldigt olustig faktiskt. Det var skitmycket folk och jag hade precis tagit en stor beställning inifrån serveringen och skulle fortsätta med en utifrån. Då plötsligt ser jag en utländsk kvinna som står inifrån och säger att hon var före den utanför i kön. Jag svarar snällt att : "nej jag tror faktiskt hon därute var före" Då ser jag den utländska kvinnan rusa ut och ställa sig där, och så börjar hon skrika och blev helt galen: "Är det pga min hudfärg!? Jag SÅG när hon kom och ställde sig i kön när jag redan stod i den!!" 

Hon var helt galen och stod och anklagade mig för att  vara rasist och en massa sjuka saker. När jag försökte försvara mig med att jag faktiskt inte såg henne blev hon bara ännu mer vild. Hon fortsatte stå och skrika och ha sig ett tag och jag blev bara allt mer illa till mods, sedan spottade hon åt mig och gick. Där stod jag som ett frågetecken med miniräknaren i handen och kände mig som den värsta Hitler. 

Jag och kvinnan jag hade börjat ta beställningen av stod bara och kollade på varandra. Sedan tyckte hon synd om mig och tyckte det var en väldigt tråkig händelse.  Hon tyckte det var synd om de som blir så utsatta att dom hela tiden tolkar varenda liten småsak som rasism. 

Det var bara att skaka det av sig och fortsätta jobba. Men läskigt var det.


Igår var jag med Jonnie, vi såg en skitkass zombiefilm man inte fattade ett piss av. Sen kom Erkz och Malin och det var trevligt! Erik fick skjutsa hem mig, och vi stannade på Statoil och köpt korv och Noblesse! MM :D 


Ikväll ska jag bara ta det lugnt och fetta mig framför teven. Jag borde verkligen plugga psykologi också, så jag antar att det inte bara blir slappande. Om jag har tur kommer hala-fisken-kopian förbi och fixar mitt hår. Annars blir det en annan dag. 


 Jag och Janet har planerat lite till vår resa, så som vi alltid gör när vi ska någonstans. Om ca tre veckor ligger jag på beachen i Gran Canaria och steker. Det ni! 


Mina fötter gör ont och kylan blir värre. 


Julklappar och undangömda känslor


Igår på psykologin satte jag och Nathalie oss i biblioteket för att svara på frågor om kriser. Det blev inte så mycket jobb gjort men vi hade ett långt samtal om våra egna personliga kriser. Jag fick en chans att spotta ur lite av det hat jag bär inom mig, det kändes skönt faktiskt. Jag tror alltid att det aldrig hjälper att prata om problemen och sakerna som tynger mig, jag gömmer hellre undan dom. Jag vill inte vara nån gnällspik som klagar och tynger ned andra med mina problem. De är ju inte ens så farliga när jag tänker efter. Jag förstorar bara upp dom i mitt huvud, gör allt värre än vad det egentligen är. 

På psykologin berättar min lärare om olika människor som har depressioner och olika psykiska sjukdomar, de har alltid en massa undangömda känslor och bortträngda minnen. Kommer jag att vara ett psykfall om 10 år? 


Idag har jag rusat runt på stan i hopp om att finna julklappar. Fan vad jag hatar att köpa julklappar! Jag hittar aldrig någonting bra och när man inte har så mycket pengar att röra sig med blir det ännu svårare. Hittade några som jag blev nöjd med iaf. 


Var även in på resebyrån och kollade sista minuten resor till Gran Canaria. Vi skulle komma tillbaka i mellandagarna och boka något för att få riktigt bra pris. Snart blir min dröm till verklighet! 


Igår var en sån där konstig dag. Jag förstår inte vad det var med mig? Jag satt på mitt rum och var skitförbannad, verkligen satt och hatade hela världen. Var ute och gick en sväng med min älskade mp3 som sällskap för att skingra tankarna lite. Det hjälpte och jag var mycket gladare när jag kom tillbaka. Jag träffade jävligt mysko folk vid hosjöskolan. Någon som gick och bar på nån stor metallbit som blev skiträdd när den såg mig gå förbi och försvann spårlöst. Mysko! 

Aja, jag bor ju trots allt i Hosjö.


Jag är så sjukt trött på skolan. Ge mig onsdag och Jullov!!!!


Bäst just nu: Mew - Then I run


Prestationsångest?

Jag är så otroligt trött på skolan och alla hundra saker jag har att göra. Den slappa tillvaron jag befann mig i hemma på apu:n försvann som en dröm. Förra måndagen vaknade jag upp från den och välkomnades in i den riktiga världen. Det var ifrån den jag gömt mig i 4 veckor, gömt mig från alla känslor, måsten, krav och människor. De första dagarna i skolan var helt okej, det var skönt att ha någonting att göra och kul att träffa lite folk. Nu tvingar jag mig upp på morgonen och verkligen tvingar mig själv att gå till skolan och göra allt som man ska. Jag tvingar mig till att plugga. Hela tiden måste jag bevisa för mig själv och andra att jag är bra och att jag duger. Jag har otroligt höga krav på mig själv och pushar mig hela tiden på gränsen till vad jag egentligen klarar. Men jag är ingen latmask och jag gillar att göra saker rätt för mig. Jag är jätteglad för att jag har ett jobb och överhuvudtaget möjlighet till att åka utomlands (som jag sparar till), men ibland blir det lite för mycket. Jag tar mig vatten över huvudet men vägrar erkänna det och fortsätter i mitt rasande tempo med allt vad fan jag gör. Dessutom tänker jag hela tiden på vad jag äter och hur mycket jag måste träna.

Det känns hela tiden som om jag alltid måste vara stark och bita ihop och aldrig visa mig svag. Jag har en idealbild på hur jag skulle vilja vara och pushar mig hela tiden för att nå den.

Självdisciplin Tammy,  Självdisciplin!

Nu är det så mycket som går runt i mitt huvud att jag blir alldeles matt så fort jag försöker tänka. Det blir alldeles svart och jag känner en stark ovilja till att ens vilja röra på mig överhuvudtaget.


Nu ska jag ta mina fucking problem, fortsätta stressa och om nån vecka kanske, lugna ner mig lite och kanske till och med försöka andas!