Snakes on a plane

I Fredags var jag på Sverigepremiären av Snakes on a plane. Den handlar om en kille som ska vittna mot en stor maffiaboss och måste fly från landet med ett flygplan. När han väl stigit på planet och det har åkt halva biten visar det sig att det är proppfullt av giftormar från hela världen. Panik utbryter men sköna Samuel L Jackson är där och styr upp lugnet.
Snakes on a plane är en blandning av skräck och komedi där de vanligaste fobierna hos en människa finns med; Klaustrofobi, flygskräck och ormfobi. En del scener är så äckliga att man får lust att skrika rätt ut, medan andra får en att skratta högt. Samuel L Jackson är en riktigt stjärna som lyfter upp hela filmen tillsammans med de andra roliga karaktärerna.
Det är kul att Maja från The Sounds är med i soundtracket som förövrigt är grymt bra.

Jag säger bara en sak, Se den här filmen!

Dagens låt: Cobra Starship - Snakes on a plane (Bring it)

Hey you, who are you kidding?

Igår var det dags för dansterminen att börja, det är det enda positiva som har hänt på väldigt länge. Först dansade jag street, det var jättekul, sedan var det audition till Showgruppen, and guess what? Jag kom med! Idag har jag grym träningsvärk.

Jag och Mitra bestämde under en mycket ilsken promenad till skolan att vi vi skulle bli bittra alkiskompisar och hänga mycket i höst. Vi ska dricka vin och lyssna på djup musik. (patetiskt, jag vet)

Skolan har aldrig varit såhär jobbig. Jag får lust att spy bara av tanken på att gå dit.
Jag hatar den.


Handy grrrl

Igår kväll hade jag otroligt tråkigt, så jag bestämde mig för att ge mitt badrum en total makeover! Först rensade jag i sminklådan, efter det städade jag och skurade allting rent och fint. Sedan målade jag om lite fönsterlister och satte upp nya vänner på väggarna, fixade med nya tvålar och rensade hyllorna. Resultatet är fantastiskt.
Finns det något bättre än nystädade toaletter?

    

Here we go again..

Jag tycker det är taskigt av lärarna att ge en ångest redan på andra skoldagen. Idag skulle vi fylla i lappar om projektarbetet och prata APU. APU har vi inte förän nästa termin, så varför stressa på nu? Projektarbetet är den sämsta idén skolan någonsin kommit på, det hjälper knappast till att man inte får några som helst resurser eller material... Äsch, onödigt att stressa upp sig. Det löser sig.

Är jättesvårt att ställa om sig och gå upp på mornarna. Idag försov jag mig på morgonen och på eftermiddagen somnade jag på ett köksbord pga utmattning.
Jag har aldrig varit positivt inställd till skolan.

Dagens låt: Death cab for cutie - Lack of colour

hjo

Jag & Martina på lördagens förfest

The last days of summer

Jag är glad att jag tog chansen och trotsade mina principer, annars hade jag gått miste om den bästa sommaren i mitt liv. Jag visste att den skulle ta slut en dag, men inte att det var så nära dit.
Det här känns inte lovande.


Wohooo!

Idag är jag bäst i hela jävla världen, jag har tagit körkort! :D
Uppkörningen gick som en dans, fick backa runt ett hörn och köra lite i stan. Jag fick inte en enda anmärkning.
Jag har aldrig varit så här stolt över mig själv i hela mitt liv, jag var knappt nervös. Det blev tårar och vilda glädjetjut, (höll på att skrämma livet ur en tant när jag skrek som en galning i telefonen) Sedan firades det med en vända till kupolen för lite shopping! Köpte en fin grå/svart randig klänning från H&M som jag länge spanat på.
Känns så skönt att bevisa för den äckliga körskolan att de hade fel och att jag kunde klara det på egen hand.

Jag har längtat efter det här i hela mitt liv, det känns underbart.

Dagens låt: T.I - Why you wanna


Push it

Bara tanken ger mig rysningar.
Jag kallsvettas och försöker tänka positivt.
Jag mår illa.

Chek it out

Ok go, ni är mina hjältar
Kolla in videon till "Here it goes again"

Det här gör mig sjuk. Riktigt sjuk.


Hurra!

I Lördags fyllde min älskling 18!
 Det firades med lyxmiddag och utgång. Tyvärr var vi lite sent ute, så vi fick lov att gå till värsta sluskstället. Det var ungefär som Palatset fast mycket konstigare folk. Tjejerna var riktigt bitchiga. Höjdpunkten var när en extra bitchig tjej började bråka med någon och blev utslängd. Skadeglädjen lös ur mina ögon när jag glatt observerade hennes patetiska sprattlande för att komma undan från vakten. Muaha.

 Killarna på stället måste ha kollat alldeles för mycket på Animal planet, deras raggnings-teknik såg ut att vara hämtad från apornas. Det räckte inte med att dissa ett pucko tre ggr, jag var tvungen att skrika i hans öra att nej tack, jag vill inte dansa med dig, för att han skulle förstå. Jävligt störiga killar, men dock ganska underhållande.

Det fanns en liten scen med en stripstång som en tjej glatt intog. Hon måste ha gått någon kurs eller liknande för hon rörde sig som en riktig strippa. Okey om man gör det lite på skoj, men det där var inte classy. 
Jag och My hade i alla fall jävligt roligt och svettigt på det lilla, trånga dansgolvet. Vi blev kära i en kille/tjej (?) som dansade som en gud.
Riktigt kul var det, hoppas vi gör om det snart igen.

Dagens låt: Ed Harcourt - rain on the pretty ones


You see us at the disco club

 

Bounce summer camp

Den här veckan har varit helt otrolig. Jag har aldrig tränat så hårt och svettats så mycket i hela mitt liv. Det var underbart att vara tillbaka i en danssal, ha träningsvärk och slutkörda muskler, känna musiken och att få dansa med Bounce igen. David och Ambra är fortfarande mina favoriter, deras danser var roligast och de är väldigt bra på att lära ut och uppmuntrar en ofta.  

 Lägenheten var helt underbar, tyvärr sov man otroligt dåligt i sovrummet, jag tror det hade dålig karma. Det har blivit en del shopping också. Jag gick loss inne på make up store och köpte puder och foundation. Annars köpte jag en gul mjukisdress, mer smink, underkläder, ett linne och lite småsaker.

 

På fredagkvällen hade alla danselever en liten uppvisning där vi visade vad vi gjort under veckan. Det var skitkul att se alla duktiga dansare och snygga koreografier. Det gick helt okey att dansa själv också. Mamma och Gun kom och tittade, sedan följde jag och min lilla (!) väska med dem hem till Orminge.  

Klockan var väldigt mycket när vi kom hem och jag hade ett poolparty att skynda till, så jag fick kasta mig in i duschen och efter en snabb uppfräschning trippade jag iväg till Cissi där en blöt och glad My mötte mig.

Jag hann knappt komma innanför dörren innan jag blev slängd i poolen av ett par stora killar. Det var jäkligt intressant att se vilken skillnad det är mellan fester i Falun och Stockholm. Det där var tydligen en lugn fest, jag tyckte den var ganska vild. Jag och My ägde självklart dansgolvet och hade verkligen skitkul. Det roligaste på hela kvällen var den mystiska killen med de tafatta raggningsförsöken. Alltid lika underhållande. Jag menar, hur svårt kan det egentligen vara?

När vi kom hem låg jag och My och myste och pratade om sjuka drömmar och paranoia.


Veckans låt:
Black eyed peas - disco club