Som en film

Igår var mitt liv som en film där jag hade huvudrollen. Eller en bok kanske.

Efter att ha kollat på Alice i underlandet (nostalgi!) fick jag och Miranda ryck och började baka mockarutor. På samma uppslag i recpetpärmen fann vi ett supergott recept på spenatpaj och satte igång med det också. Ca 3 h ägnade vi oss åt att baka, handla och laga mat. Självklart blev det gudomligt gott och vi åt tills vi sprack.

Det hårda jobbet i köket satte sina spår och jag tog en powernap i min säng innan det var dags att göra sig iordning till överaskningsfesten som hölls i Emmas ära, Grattis på 18-års dagen!
Jag kan lova att hon blev överaskad när vi tågade uppför trappen sjungandes Ja må hon leva för full hals.
Det var en mycket trevlig kväll med mysigt folk. Eftersom jag och Malin är så heta på att dansa satte vi snabbt ihop en "Emma-fyller-18-dansen",  med steg som hette "Torka spya" och "vara kissnödig" givetivs blev den en stor succé ;]
Annars var det en mycket lyckad fest med supergod tårta!

En konstig sak hände också som jag känner mig jävligt förvirrad över. Jag blev lite chokad faktiskt. Det var kanske bara alkoholen som agerade?

Pappa var vänlig och spelade in Prison breake som jag ska kila iväg och titta på  nu och avnjuta en bit paj!
So long!

Shoppaholic!

stövlar   

Det här är resultatet av gårdagens underbara shoppingtur!
Jag fick shoppingorgasm och kommer vara glad i veckor.


Dancing with myself

Idag när jag läste min underbara bok ("När Lucy Sullivan skulle gifta sig") slog tanken mig plötsligt: Fan, vad jag är bitter! Jag är ju som Lucy! (Bokens huvudkaraktär) Just för tillfället kände jag mig precis lika tragisk, hopplös och ensam som henne. Sen blev jag skitförbannad när jag insåg hur sant det var.  Ju mer jag tänkte på det, desto djupare skönk orden in och tillslut var jag tvärsäker på att det stod "Ensam, bitter jävel" i pannan på mig och att alla visste om det.

Jag frågade mig själv; Ska jag finna mig i det och acceptera det, eller ska jag försöka ändra på det som så många gånger förr? Och nej, jag skiter fan i det. Det är så himla mycket lättare att säga att man inte bryr sig om kärlekstjafs, att man ger fan i killar och ser med avsmak på alla lyckligt kära par. Den inställningen kan dock ändras på två röda sekunder när jag av nån väldigt konstig anledning på något sätt lyckas bli kär (tillfällig sinnesförvirring?)
Det är faktiskt bra mycket enklare och smärtfriare att intala sig själv att man är grymt kräsen, inte vill binda sig och att man trivs bra med singellivet.
Ibland lyckas jag till och med öveträffa mig själv med att jag faktiskt tror på det.

Så ikväll ska jag och min kära vän bitterheten krypa upp i soffan och se en film utan lyckligt slut.

Waiting for someone

Blondie             Oj. Vad blond jag var!

Dagen har vart seg. Och vinglig. Ganska värdelös faktiskt. Jag tror jag skiter i att skriva någon krönika. Lusten är borta!

Dagens låtar:
Samantha Ronson - Built this way (Mean girls soundtrack)
Tear for fears - Head over heels  (Donnie Darko soundtrack)
Echo & The Bunnymen - The killing moon (Donnie darko soundtrack)
Modest Mouse - The  World at large
Billy Idol - Dancing by myself
Built this way beskriver förövrigt otroligt bra hur min tillvaro är just nu.

Coming upp next: Shopping!

Jag är laddad inför ännu en shoppingtur med målet att köpa lycka.

Gårdagens bravader

Kvällen började med att jag sönderstressad sprang omkring i mitt hus och försökte packa samtidigt som jag desperat letade förfest och försökte locka håret. Konstigt nog blev håret fantastiskt snyggt och jag hoppade i balettkläderna och begav mig till studion.
Baletthitler måste ha haft en hemsk dag för hon beslutade att ge oss en danslektion från helvetet med mördarhopp som krävde full styrka och koncentration. Perfektionist som hon är, begärde hon detsamma av oss i alla övningar. Trött som jag redan var blev det döden för mina stackars ben. Hon avslutade lektionen fint med mördarstyrka och omänskliga smidighetsövningar. Suck.

Jag och Malin duschade och gjorde oss festfina i omklädningsrummet. (Den högt föraktade duschen var helt ok faktiskt!) Otroligt snygga och extremt festsugna vandrade vi ner till Statoil och fick skjuts tll en förfest av min snälla moder. Vi var riktigt exalterade faktiskt!
Efter lite problem med att hitta rätt dörr och med läskiga farbröder kom vi till en imponerande övervåning fylld med idrottskillar. Jag och Malin kände oss allmänt lost och intog en soffa där vi började festa ordentligt. Det visade sig att folket där faktiskt var ganska trevligt tills nån snubbe sa att det var dags för alla att börja gå till Palatset, vårt slutliga mål.

Väldigt missnöjda började jag och Malin vår promenad mot centrum. Den turen kommer jag sent glömma. Vi hade lite flaskor kvar att dricka upp så vi fann en fin bänk utanför Faluns psykiatriska mottagning. Bänken var som gjord för alkoholförtäring.
Självklart kom några bekännelser fram och oc-kvällar planerades. När vi skulle gå och kissa hände något som var bland det pinsammaste jag upplevt. Jag tror inte jag vågar skriva om det här faktiskt!

Väl inne på palatset var det jättemycket folk och en jättebra stämning. Plötsligt dök Erik upp där bland alla och jag blev jätteglad! Han och Johan stod där och var så söta. Jag dansade mycket med dom och musiken var riktigt bra. Ni är fina.
Jag och Malin kan det där med att dansa, och ägde såklart dansgolvet. När det var som roligast var klockan ett vilket innebar stängningsdags.

Miranda kom och hämtade oss, självklart fick jag ett av mina måste-ha-chips-anfall som vi var tvugna att tilldfredställa. Efter en rolig biltur hem där jag upprepade allt vi varit med om minst 5 ggr var Miranda väldigt lättad när vi kom hem och jag kunde slockna i min stora sköna säng.
En otroligt trevlig kväll som var sjukt rolig!

Tänk hur mycket bättre mitt liv är nu än för ett år sedan. Jag saknar er inte.


Från isande kyla till brännande hetta

alva  Så kan det gå när man hoppar isvak! (syftar på bilden av mitt skadade knä) Jag tröstar mitt uppsvullna, hemska knä med en skål härligt godis. Min idrottslärare tyckte jag var en riktig hjälte som hoppade i år igen, fast jag gjorde det förra året också. En annan sak han sa som var lite kul var att jag styr folk med blicken och dom lyder. Det kom helt från det blå. (men jag fick hoppa först, precis som jag ville)
Jag har inte behandlat min kropp så värst väl idag.

Först extremt nerkyld (isbadandet) sedan överhettad med bastu, solarium och träning, nerkyld igen när jag kom hem och nu normal.

Skolan får lov att sakna mig imorgon, jag måste ta en vilodag innan jag går sönder.
Dansen var trög. Min kropp vägrade göra som jag sa åt den, den var en stor, omsidig playdoklump.

adios.

Till folket

Ni som läser min blogg får hemskt gärna kommentera inläggen så jag ser lite vilka ni är. Jag blir väldigt glad över kritik och synpunkter!

Gamla ärr gör sig påminda

Nu är det tre år sedan min olycka med Kingen ägde rum. Tre jävla år sedan jag låg på sjukhuset med tre benfrakturer och en arm urled. Där låg jag helt still, oförmögen till att överhuvudtaget kunna röra mig. Inte kunna gå på toa själv. Inte kunna äta. Smärtan, smärtan, smärtan. Det gjorde som ondast i mitt hjärta. doktorn hade strängt förbjudit ridning på 3 månader. Hur skulle jag överleva? Mitt liv var slut. Vad skulle hända med min häst? Vi kunde såkalrt inte behålla honom emd tanke på vad han gjorde. För det där var det där fallet, det där enda fallet på hundra där det är hästens fel att ryttaren åker av.

Jag minns knappt vad som hände. Det var våran första hoppträning, jag hade min nya fina jacka på mig som jag tjatat till mig med all min charm och övertalningsförmåga.
Jag hade oroat mig i veckor inför den här träningen,  hade ägnat hela dagen innan att göra rent och putsa allting så vi skulle vara fina.
Till en början gick allt jättebra.
Eva (ridläraren) började sätta upp hinder och Kingen lydde mig bra.
Tills helt plötsligt.
Kingen började skena och jag gjorde mitt bästa för att försöka hålla mig kvar och styra honom i hans vilda framfart.
Det gick så otroligt fort och plötsligt hade han hoppat över ett hinder som stod uppsatt, vilekt fick mig ur balans, jag hängde nu på hans hals. Några hundradelar senare kom ridhusväggen. Kingen gjorde ett stort bocksprång och fortsatte sedan sin vilda tur. Det gjorde inte jag. Jag flög med en stor smäll rätt in i ridhusväggen och landade sedan i en mycket konstig vinkel i ridhusjorden. Jag minns att jag försökte röra mig och att jag direkt förstod att den högra armen var av. Jag kände igen den stickande, brännande känslan av att något inte hängde ihop. Jahapp tänkte jag, en arm läker rätt fort. Då försökte jag röra vänster ben eftersom jag låg så konstigt på höften. Jag har aldrig känt en sådan oerhörd smärta i hela mitt liv, det finns inga ord som beskriver det. Nej. nej, NEJ! Det är inte sant, Inte benet också! Jag kommer ihåg hur tårarna brände, jag blundade och önskade att jag vore död. Vad som helst bara smärtan försvann.
Jag kommer ihåg att jag tittade upp på en massa människor som irrade omkring, hysteriska röster som skrek efter ambulans.
Allt blev suddigare och rösterna försvann i takt med att jag försvann mer och mer in i ett omedvetet tillstånd. Jag minns att mamma som suttit ca 5 meter ifrån mitt fall satt brevid mig hela tiden, hon var alldeles lugn och sa att allting skulle ordna sig. Det var min enda tröst. Världen blev till en suddig mardröm jag så gärna ville vakna upp från.
Ambulansen kom plötsligt in och jag fick en syrgasmask med lustgas.
Åh tack, äntligen något som tog bort smärtan för någon minut. 
Sjukvårdarna sa att de var tvugna att klippa sönder min jacka för att kunna undersöka mig ordentligt. Jag fick panik och började gråta hysteriskt över tanken på att de skulle förstöra min underbara Kyra K jacka! No way! Som tur var kunde man göra om jackan till en väst, så efter mycket om och men lyckades de krångla av armarna och ta av mig den, utan att ha skadat den det minsta.
(Här var jag villig att ta all smärta det krävdes, bara jackan blev räddad!)
När de sedan skulle lyfta över mig till en bår fanns det inga lustgashalter i världen som kunde stå över den smärtan jag kände.

Ambulansresan till sjukhuset kändes som en evighet trots att det knappt tog 30 min. Väl där var jag så borta att jag inte minns någonting. Bara att de frågade efter mitt personnummer 18 000 ggr så att jag till slut blev galen och skrek det gång på gång.
Jag fick en ordentligt undersökning, med röntgen som konstaterade att:
-Vänster lårbenshals var av
-Höger handled var av
-Höger axelkula var krossad
-Hela höger arm ur led


De opererade in två spikar i höften som var den enda vägen till läkning.
När jag vaknade efter operationen och verkligen förstod vad som hade hänt, var nog det värsta jag varit med om i mitt liv. Hela min värld rasade och jag fick snällt acceptera och infinna mig i situationen.
Under dagarna på sjukhsuet fick jag en massa godis och krya på dig hälsningar. Teddybjörnen jag fick av min ridklubb har fortfarande kvar sin plats i min säng.

Därpå följde två månaders hemundervisning och en månad där jag var tvungen att vara helt stilla. Meningslsöa dagar som aldrig tog slut.
Det värsta var när våren kom och jag bara fick titta på. Jag fick ligga där på soffan och titta på när alla andra var ute och njöt av solskenet. Jag hade ingen som helst rädsla för att börja rida igen, det var det enda som höll mig uppe.

Som tur var har jag otroligt bra läkekött och blev helt frisk efter 2 månader istället för 3, som de hade förutspått. jag blev kändis på hela sjukhuset med mitt otroligt snabba läkande.

Hästen sålde vi och jag började rida igen på våran andra häst så fort jag bara fick. Ett kort tag därefter köpte vi en ny häst till mig som var bland det bästa jag gjort i mitt liv.

Idag är jag helt frisk och har inte kvar några men från olyckan.

Men jag minns det, och ärren kommer alltid att finnas kvar.
The good girl

Hade jättelite kunder idag på jobbet, kollade på reprisen av let's Dance och läste Da vinci koden. Kändes bra att få betalt för att sitta och göra avkopplande saker. Jag har det ganska bra, jag.

Tack snälla malin för att du kom på vad min krönika ska handla om! Toppen (:

I otroligt  tungt snö-oväder kämpade jag mig tappert ut och joggade. Så vältränad som jag är nu har jag aldrig varit. Det är så otroligt underbart! Jag är ganska bra faktiskt.

-----------------------------------------------------------------

Såg nyss Elle's modegala. Fan vad mysko en del kläder är. Men Acne's kollektion var väldigt fin, särskilt den brunmönstrade skjortan. Vill ha!  Victoria Silvstedt är faktiskt lite kul. Snyggt hår hade hon!

Dagens låt: Modest mouse - Float on


00:39

Kom nyss hem från Jonnie, sitter nu här och snaskar godis. Det ÄR lördag! Vi tittade på melodifestivalen och såkalrt lite oc, vår vanliga tradition.

Fan vad melodifestivalen har tappat stinget.. Det blir abra sämre och sämre. Vad fan var det med Lena PH?! Hon såg ut att vara bakis+full+drogad med en stor önskan att vara varsomhelst förutom där på melodifestivalen, som programledare.
Linda Bengtsing var förvånansvärt bra.

Idag har jag, mamma och pappa vart på Ikea och shoppat. Blev mycket småsaker och annat kul! Vårt vardagsrum börjar bli otroligt fint och min toa mycket uppiffad :)
Jag övningskörde till Gävle och körde om en lastbil i 130! Så fort har jag aldrig kört förr ;P

Dagens låt: Rolling Stones - Angie

sweet!

-


hot hot heat

Dagen har varit konstig. Konstiga människor stirrade på mig på bussen. Snön vräkte ner. Konstigt folk på stan. Konstigt humör.

Jag körde som en Gudinna idag! Kan jag bli 18 någongång så körkortet kan bli mitt?!

Har haft en mysig kväll med Johan, kladdkaka och desperate housewives!

natten igår slutade med katastrof. Känslan satt kvar under den största delen av dagen.
Pallade inte att ta mig till skolan.

Ikea imorgon kanske?

Dagens låt: Audiobully's - We don't care

You and I are two of a kind

Kan inte sova.
Christian kom och räddade mig i natt, som så många andra nätter. Tack.

Vad ska jag göra åt mitt liv?
Ta det lugnt, det ordnar sig..

Jag står bara stilla! Jag blir tokig!

Är jag en svag människa som tyngs av alla dessa beroenden? Eller är det bara så jag är?

Det känns som om jag glider längre och längre ifrån någonting. -men vad?

Nattens låt: Erik Schoon - A song for Emma

Jag saknar Cornetto!!!

He doesn't know that I love him

Ganska meningslös dag. Höjdpunkten var nog när jag och min katt låg i soffan och kärleksförklarade varanda.

Ska skicka in en krönika till falu kuriren och vara med i deras tävling, någon som har bra förslag på ett ämne? jag behöver alla tips jag kan få! Det ska vara något som är ganska nära och alldagligt.

Hade en otroligt bra smink och hårdag idag! Yeah!

.


I just don't know what to do with myself

Jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra åt mitt shopping och materiella beroende. Jag klarar inte av att gå på stan utan att köpa något, idag föll jag för ett vitt cheap monday  linne (som jag faktiskt behöver) och två supersöta diadem.
Iofös intalar jag mig att jag behöver allt jag köper.
Att shoppa är inte bara något man gör. Förutom att det är ett stort intresse är det en livsstil.
I just can't help it!

Var på tandregleringen idag för slutkoll. De sa att mina tänder var perfekta och att jag var så bra på att ta hand om dom. Jag kommer sakna mina otroligt söta tandläkare. Var lite kul att jag träffade Erika där också ;P

Jag tror jag hade en av de bästa danslektionerna i mitt liv idag. Det gick så jävla bra, jag var så duktig och svävade fram på golvet! (kanske en liten överdrift) vilken skilnad från förra veckans fiasko!
Grattis Celina som fyllde 21 idag.

Ciao bella


..

Mitt hår är INTE lila, (syftar på bilden nedanför som är mycket missvisande och förvirrande) >.<


Broken heart?

Dagens låt: Coldplay - Fix you (lyssna på texten)

 

        Nyklippt

Det har varit en fin dag. Provet gick bra och jag fick reda på mitt betyg i psykologi: MVG. Jag blev så stolt, jag var verkligen värd det.
Hade en mysig fika med Katarina och Lotta, kärlekslatten was to die for!
Dansen gick bra, jävlar vad vig jag blivit.

Broken heart?
Min välplanerade super-singel-självständig-älskar migsjälv-kväll blev lika perfekt som den var planerad att vara.  Jag satte mig i vår nya soffa, tände massa ljus och laddade upp med det som finns på bilden. Det var en väldigt mysig och avkopplande stund med många skratt åt underbara Bridget.
 -"Problemet är psykologiskt, tabletter hjälper inte"

Ändå slutar det med att jag sitter här som en patetisk, motsägelsefull idiot som inte kan låta bli att tänka på den hysteriska romantiken som härjar runt i världen, just denna dag. Jag går från oövervinnerlig, stolt singel med mottot "ensam är stark" till svag och sårbar människa med låttexten "Everybody's longing for someone, so bad it hurts inside" ringande i öronen.

God natt

Astronomi

Många stora tankar om universum har cirkulerats runt i många av eleverna i Mp2a's huvuden. Vi har överöst vår stackars lärare med mycket stora och djupa frågor som ingen kan svara på. Och vi blir bara mer förvirrade. Känns som om jag har koll på det som kommer på provet imorgon i alla fall! Phew.

Jag och Pappa har haft världens samtal om universum idag. Det var väldigt givande måste jag säga, det känns mer klart nu. Har fått svar på många djupa funderingar jag burit på under några år av mitt liv.

Igår när jag var ute och sprang stannade jag för att stretcha vid forsen. Där möttes jag av den absolut vackraste bilden i mitt liv. Det var en riktigt mäktig solnedgång och dessutom dimma över vattnet. Det var Så fruktansvärt vackert  att det bara sög andan ur mig. Förtrollande och magiskt. Vad lycklig man blir när man har turen att uppleva dessa tillfällen! Jag stod och drömde ett tag på bron innan jag började skaka av köld och började jogga hemåt igen.

Jag har väldigt bra förutsättningar och lysande utsikter att förverkliga min dröm. Allt jag behöver nu är tur.

Astronomi

Många stora tankar om universum har cirkulerats runt i många av eleverna i Mp2a's huvuden. Vi har överöst vår stackars lärare med mycket stora och djupa frågor som ingen kan svara på. Och vi blir bara mer förvirrade. Känns som om jag har koll på det som kommer på provet imorgon i alla fall! Phew.

Jag och Pappa har haft världens samtal om universum idag. Det var väldigt givande måste jag säga, det känns mer klart nu. Har fått svar på många djupa funderingar jag burit på under några år av mitt liv.

Igår när jag var ute och sprang stannade jag för att stretcha vid forsen. Där möttes jag av den absolut vackraste bilden i mitt liv. Det var en riktigt mäktig solnedgång och dessutom dimma över vattnet. Det var Så fruktansvärt vackert  att det bara sög andan ur mig. Förtrollande och magiskt. Vad lycklig man blir när man har turen att uppleva dessa tillfällen! Jag stod och drömde ett tag på bron innan jag började skaka av köld och började jogga hemåt igen.

Jag har väldigt bra förutsättningar och lysande utsikter att förverkliga min dröm. Allt jag behöver nu är tur.

suddig

suddig   

Har fått mycket beröm för min outfit idag, det var kul! Till och med av Glen, (rörlig bild lärare) det var inte illa ;) Blev rätt nöjd med den själv faktiskt.
Jag förstår inte vad det är för fel på digitalkameran, jag blir galen på den! Bilderna får nån skitful slags orange ton, fast det är jättebra ljus och kameran inte behöver sin äckliga blixt. Åhh jag blir så sur.

Jag och Kim var och såg den lilla kycklingen. Den var väl lite söt men jag tyckte den kändes platt och lite tom. Dessutom var det värsta Världarnas krig härmningen. Det märktes att de försökte slänga in lite roliga kommentarer i sann shrek-anda men det lyckades inte riktigt. Så njaa.. Den får godkänt.
  
Fick storhetsvansinne och impulsköpte en underbar parfym med bodylotion. Cacharel - Promesse

Svullo

Åh vad är det med mig? Man skulle kunna tro att jag är gravid så mycket som jag stoppar i mig! Nu är skärpning!
Idag har jag haft både bra flyt och varit riktigt klantig.

Bra:
-
2,5 p ifrån mvg på fotoprovet (trodde jag skulle få precis g)
- Fixade en telefondate med behandlingsgubben till imorgon
- Gick på engelskan (Andy dödade mig inte & det var en mkt intressant lektion!)

Dåligt:
- Ätit en massa skit
- Orsakade översvämning i fotolabbet
- Krånglade med fotona
- Vart arg på mitt hår

Imorgon ska jag och Kim gå och se kycklingfilmen på bio, kan bli kul! Kim är min nya bästis, faktiskt riktigt kul att vara med (: 
Nu ska jag åka iväg på dans och bränna lite överflödiga kalorier!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dagens outfit

38973-10


Fuck you, you fuckin' FUCK!

Idag har jag syndat riktigt ordentligt! Jag skolkade från friluftsdagen + att jag ätit en massa onyttigt. Jag kan helt enkelt inte leva utan godis, det är nog min riktigt stora last.
Jag och Janet blev uppraggade av Vodafone killar idag, det var ganska kul. Vilken slisk. Efter det gick vi till vår kära tönt Mats och umgicks lite. Han är rolig. Vi hade turen att få skjuts till stan i hans otroligt sexiga bil, (jag blir seriöst kåt när jag ser den!)

Vart fan har jag lagt mina engelskapapper? Andy kommer verkligen döda mig.. Han är så läskig ibland, men det blir bara värre om jag inte kommer dit tror jag. ska försöka leta lite till.

Dansen var skoj idag, var bara jag som satte det sista i kombinationen, hehe.

Det känns som om tiden står stilla, ett andetag känns som 10 men mitt hjärta slår fortfarande för fort.
Det slår för dig, var är du?

Fucking pissed!

Det här jävla skitvädret har:
1. Förfrusit mina tår
2. Försenat alla bussar
3. Gjort mig trött och sur
4. Fått mig att missa bussen till dansen pga att jag somnade på soffan
5. Förstört hela min jävla dag totalt

Jag hatar den här äckliga jävla vintern med sin förbannade snö och kyla, jag är trött på den här äckliga jävla årstiden och tänker flytta till Hawaii!

Och jag har absolut ingen lust alls att åka och dansa, jag hatar den där jävla dansgruppen med äckliga jävla Danshitler och alla som tror att dom är så jävla bra när dom suger.
Vi lär oss ändå inte ett jävla skit.

Jag säger som Marissa,
-Do you really want to know how I feel?  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!


Cold day in the sun

Givetvis tog jag ett perfekt shopping-tillfälle i akt under helgen i sthlm, och tvingade med My och Miri till stan. I bitande kyla och strålande solsken traskade vi runt på stan i alldeles för lite kläder. (ha inte på dig tunn skinnjacka i -9) Jag tvingade My och Miri att vara fotomodeller till min nya fotouppgift i b-kursen i skolan, vi ska göra ett bildreportage. Jag tog mest en massa flumbilder så vi får se hur det slutar...

Lördagens inköp:
- Röda vans (Jerns)
- Röd tröj/kofta med stora knappar (JC)
- Beige/brun blus ( H&M)
- Vit Piké t-shirt med puffärmar (H&M)
- Lila sjal (Åhléns)
- Tjocka Guldarmband (H&M)
- Brun T-shirt med rosa Foo Fighters text (Från Konserten)
- Ögonskugga (Make-up store)
- Rouge (Make-up store, fick med en otroligt söt bag, en tidning och ett litet värmehjärta!)

Är mycket nöjd med mina inköp, men jag tvivlar på att mitt kreditkort delar min lycka...

Var förövrigt en ganska hetsig shoppingtur pga kylan och snåla kreditkort.

There goes my heros

FOO FIGHTERS, ni är mina hjältar. Konserten igår var den bästa musikupplevelsen i mitt liv, Dave Grohl är gud.
Några höjdpunkter från konserten:
- När Dave hoppade ner från scenen och började kuta runt som en galning
- Everlong som var tillägnad Sverige, Rysningarna sitter fortfarande kvar
- Dave: "Would you suck my dick?" Publik: "YEAH!" Dave: "That's NOT nice..."
- Cold day in the sun
- The best of you
- Min grymt snygga FF-tröja
- Hockyhuliganerna

Varenda liten cell av min kropp levde igår, jag var ett med musiken och min själ exploderade av lyckorus.
Tack.Sommar igen

Sommar igen


Sommar

Sommar


Nyår

Nyår

Jeanette och jag

Nyfärgad

Nyfärgad

Syns inte så överdrivet bra, men ändå :P

Snyggo

Idag har jag varit på salongen med erika i 3 h och 45 min och äntligen fixat mitt hår! Det blev riktigt snyggt faktiskt. Gjorde det mörkbrunt med ljusa slingor, så det blev mycket liv i håret. Riktigt cool färg som passar mig utmärkt. Erika stylade det jättefint så det blev stort och lockigt! yeah! Köpte en ny inpackning från Matrix som tydligen kommer göra undervärk för mitt hår ;P

Kom till skolan vid kl 3, endast 3 h försenad, ehehhe.. Min fotolärare blev inte så glad när jag sa att jag varit hos frisören. Men jag sa att jag skulle ta igen det jag missade och så log jag mitt sötaste leende, vem kan motså något sådant?
Tillslut var det bara jag kvar i fotolabbet, helt själv. Det var faktiskt grymt läskigt och jag var jävligt rädd. Det är en mycket konstig stämning därinne tycker jag, känns som man är underjord i nåt slags skyddsrum. Hursomhelst blev min rulle riktigt bra, verkade vara många bra kort. Jag gjrode klart kontaktkartan innan jag städade och skulle gå till skåpet. När jag hade släckt alla lampor i fotorummet blev det kolsvart och hur skrämmande som helst, jag sprang till dörren och skyndade mig ut i en mycket mörk och ensam korridor som faktiskt var ännu läskigare. Jag har alltid varit rädd för stora, ensliga och mörka skolor när man befinner sig i dom själv. När jag skulle gå ut visade det sig att dörren var låst. Jag som var lat orkade inte gå till huvudentrén utan försökte lirka upp luckan som satt över låset för att få upp dörren, men då råkade jag bryta sönder luckan så det lät som fan. Jag blev skitskraj (uppskrämd som jag redan var) och låste upp och sprang därifrån och kastade in luckan bland träden utanför. Jag tyckte hela grejen var rätt kul och skrattade nästan hela vägen hem till johan.
Vi åt chips och kollade på tv. Det var grymt gott :)

En riktigt bra dag faktiskt!
Imorgon: sthlm! <3