Första bandsläppet


Här har vi alltså första bandsläppet till Hultsfred:
kent (S), Deftones (US), The Car-
digans
(S), Amadou & Miriam (ML), Trivium (US), The Mitchell Brot-
hers
(UK), Juana Molina (ARG), Disco Ensemble (SF), The Gossip (US), Soilwork (S), Circulus (UK), Burst (S), Max Peezay (S), Animal Alpha (N), Kristian Anttila (S), Montt Mardié (S), Pascal (S), Torgny Melins (S).

Blev mycket glad för Cardigans och kent, men resten var inget märkvärdigt. Kändes som det bara var metal typ. usch.

Har varit på sjukhuset idag och det gick bra, självklart var det lite creepy. Fick grymt mycket flashbacks från mina tidigare sjukhusvistelser. Blev glad när jag såg att samma söta tant var i receptionen på ortopedmottagningen (:
Blev röntgad och fick sen prata med min norska doktor, han är underbar.
Det var inga större fel på mig, fast mina muskler är grymt överansträngda.Det är mindre bra!
Tog mig en riktigt mysig shoppingtur på stan i solskenet. Det var verkligen underbart väder och ca 5 plusgrader så jag kunde ha min kära skinnjacka (: Lovely!
Jag har blivit besatt av att köpa skönhetsprodukter. Igår köpte jag mousse och inpackning, idag läppstift, cocoa body butter, klarrött nagellack. Läppstiftet tillsammans med mitt lipgloss blir otroligt snyggt! där lyckades jag allt.  Att shoppa är den bästa lycko/glädjeboosten jag kan ge mig själv.
Träffade mamma på Åhléns och jag sa till henne att jag tror jag har fått en shoppingsjukdom och att jag inte kan sluta shoppa. En man som stod brevid oss hörde vad vi sa och började skratta, han sa till mig: Du behöver inte oroa dig, alla kvinnor känner nog så. Mamma höll med honom, och jag tyckte det var lite kul.
Ska shoppa ihjäl mig i sthlm har jag tänkt. Är faktiskt mest sugen på att köpa accesoarer, skor och smink faktiskt.

Puss

Confessions of a broken heart

BLÄ!
Jag hatar mitt hår. Måste göra något åt det... Måste färga om det, köpa en svinbra inpackning som räddar mitt slitna skadade hår..  (Om någon vet nån bra som inte kostar för mycket får ni gärna tipsa mig!)
Önskar jag hade kvar min naturliga hårfärg.
Skulle vilja gå en make-up kurs, få lite bra tips och lite skills i snygga sminkningar, känns som det bara blir fult när jag försöker. Samma mer håret. usch usch usch.
Får köra med kepa så ingen ser varken sminket eller håret, haha!

Längtar ihjäl mig efter sthlm, det kommer bli underbart. Vill flytta dit nu nu nu! Men jag har ett till fucking jävla år kvar här. jag hatar Falun. Falun kväver mig.
Faktiskt så har jag ganska svårt att andas.

Måste dansa!

Sitter och pustar ut efter skolan med pyjamasbyxorna på, min mage är full av tårta och behöver syre. Men vi blev så glada, det var gott!

Arctic Monkeys är skitbra.

Jag hatar min jävla hud. 

Har försökt fotografera bildserie-uppgiften idag, gick sådär. Jag tänker stort  men misslyckas ofta. Det blir bara skit. Skit skit skit. SKIT. 

När kommer vändningen? När kommer det säga klick? "Våra ögon möttes och det sa bara klick.." Vilket skitsnack! 

Ska köpa nya täckbyxor. Vill ha en adidaströja. Och skor. skor skor skor. Lycka!

provet gick så bra, faktiskt är jag lite stolt. Bra Tammy! 

En utlandsresa känns mycket avlägsen. Mycket. 

Modern dans ikväll. Kommer få så ont! (Men smärta är bra)

Bra bra bra dåligt dåligt sämre värre värdelöst helt okej bättre bäst. kanske? 

Jag vet inte, vet du? 


Foo Fighters den fjärde. Jag anar lycka men kom inte för nära. 


Look how the stars shine for you

Idag kom tröttheten ikapp mig efter min hektiska vecka. Min kropp är helt slutkörd och jag känner mig helt förstörd, haha! Lite kul är det faktiskt.
Baletten var hur kul som helst idag, tempot är lite högre än förra året, men det är bara bra! Var så otroligt trött i benen bara, så dom började skaka som fan.

idag har jag köpt en ny stylingprodukt till mitt hår som ska fixa fram mina lockar. Duschade nyss och provade den efter och den är gudomlig! Nu älskar jag mitt hår igen (:

Om jag överlever nästa vecka kommer jag bli lycklig. Men det är klart jag gör, det känns bättre med båda proven nu så det ordnar sig.

Om 2 veckor är det Foo Fighters! Det kommer bli så sjukt underbart. jag längtar!
Ska verkligen börja fotografera mer. Nu när jag har foto måste jag uttnyttja fotolabbet till max.

Jag måste skärpa mig. Jag måste ge mig själv mer tid för mig själv, annars funkar det inte.

Glädjerus

Den här dagen har vart så sjukt jävla bra. Skippade idrotten och var i skolan till halv 2 (lång sovmorgon), var skitkul naturvetenskap-lektion, marie  (läraren) ebrättade om en övergiven älgkalv de fått som familjemedlem. Den var med dom när de satt o fikade i trädgården, kom in i deras hus och la sig i deras soffa. Men en dag när hon skulle ut och hämta ved stod den och stirrade läskigt på henne. Hon blev rädd och gick in i en liten gäststuga de har bredvid veden och stängde dörren.  Sedan såg hon att älgen följt efter henne och stod och stirrade på henne genom fönstret. Då vägrade hon att gå ut tills den var borta så de var tvungna att skjuta den. 

Jag hade dött av skräck. Jag är så jävla skraj för älgar! Hua! 

Efter naturkunskapen hade jag det fruktade psykologiprovet som gick hur bra som helst, hann precis med bussen och åkte ner på stan och köpte ett par byxor som satt helt perfekt! Ett par svarta dr,denim jeans. Billiga var dom cokså. Det är så det ska vara att shoppa, när man känner tillfredställelse i provrummet för att kläderna sitter perfekt. Sann lycka, YEAH!

Åkte hem och vilade lite innan dansen. Den gick jättebra var en rolig lektion, alldeles för mkt folk bara! 

Var barnvakt åt kalle o martin när jag kom hem, dom är så jävla grymma! hahah helt sjukt mysiga ungar!


Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen (:

Jag behövde verkligen en dag fylld av glädjerus. Tack! 


Kallt.

Helgen har varit kanon. Fredagen var den roligaste kvällen på länge. Erik och jaylo  var här och vi hade tv-spels turnering, de blev spöade som fan i soul calibur och i början på super smash, men sedan fick jag stordäng :P 

Sedan åkte vi till max mitt i natten och käkade hamburgare och glass. Underbar och rolig kväll som jag verkligen behövde. 


Lördagen ägnades åt jobb. Det var roligt, kunderna var snälla och söta. På kvällen kom Nette hit, vi låg i min säng och snackade skit innan vi åkte till Mats. Kvällen där var mycket trevlig. popsnöre!

Mats skjutsade hem oss i hans äckligt sjukt as jävla snygga bil, en två-sitsig cab. Jag och Nette fick sitta lite på varann, vi blev sne. (:


Idag har jag varit skitduktig och pluggat hela dagen typ. Har dock sjukt mycket ångest över skolan fortfarande.   Jag har också varit galen bilförare vid coop! Jag fick göra en konstig usväng och backa mitt i vägen o köra över en snödriva för att jag och mamma är sämst på att läsa vägskyltar xD




Jag har blivit besatt av pengar. Tänker bara på det typ.


Imorgon börjar dansen. Äntligen! 


Saknad


Jag saknar hästar. Jag har funderat på att ta upp ridningen igen, på något slags vis. Jag saknar Cornetto. Jag saknar att tävla och att komma ut i skogen där det är tyst och lugnt. Jag vet att jag låter som världens tönt nu, men ni som inte upplevt hur det är att ha en egen häst förstår bara inte. Jag ångrar inte valet jag gjorde i somras med att sälja cornetto, jag hade verkligen inte den tiden som krävdes. Jag vet att en stor del av  mig saknas, förut var ridningen allt jag hade. Det var bara i stallet och med hästarna som jag var jag, det jag älskade att göra, något jag var bra på. Efter åtta års ridning, då jag gjorde det varje dag i fem år, så har det bara tagit slut. Dagen innan Cornetto åkte var sist jag red. Det var i augusti, alltså ca ett halvår sedan. Det är helt sjukt. Kan ni tänka er att ni gör någonting som man verkligen älskar varje dag i fem år och sedan är det bara slut? På något sätt vill jag ta upp det igen.


Sedan i höstas har dansen tagit över mitt liv helt och hållet. Nu i vår kommer jag dansa fyra dagar i veckan, jag hoppas det inte blir för mycket. Jag måste ha någonting att göra hela tiden, en fritidsaktivitet. Dans är verkligen helt underbart och hur kul som helst, men jag önskar att jag började tidigare så att jag kunde vara bättre nu. Nu har jag ingenting som jag är riktigt bra på. Jag vet egentligen inte varför jag inbillar mig att jag måste vara bra på allt jag gör. Jag vet att Jag har för höga krav på mig själv, men ändå sänker jag dom inte. Varför? Jag tror typ att jag är en totalt värdelös människa om jag inte hela tiden kan prestera mitt bästa, alltid vara bra och duktig. Förutom det är jag väldigt utseendefixerad och får lust att slå sönder speglar när jag går förbi dom. 

 Och det är fånigt, för vem är en sådan supermänniska som har allt det där?


Jag är en svag människa.


.

.


Trött

Jag är så otroligt trött. Tanken av att skolan börjar imorn får mig att vilja gå till sängen, dra täcket över huvudet och vakna lagom till påsk.

Känner mig helt groggy efter en tupplur på soffan. Hur ska jag klara av att börja skolan igen och att passa tider? Dessutom har jag en massa plugg som väntar. Men jag är duktig, jag började på psykologin idag och vi ska göra ett pluggschema inför veckan. Sen har jag bara rapporten att göra klart. Eftersom jag varken har dans eller friskis den här veckan. Imorgon börjar även min diet igen som jag tagit uppbehåll från under lovet. jag ska satsa på att få en liknande kropp som hon i rosa kläder som dansade chacha på "let's dance". Men jag är påväg! 

Igår körde jag slut på mig själv totalt på gymmet, det var grymt skönt, så jag har faktiskt lite träningsvärk idag (: 

Fan vad jag längtar till måndag, då börjar dansen! :D 

Så nu är det dags för mig att börja bli lite glad igen och sluta sura. 

Köpte en ny foundation idag och fick den 35 spänn billigare (: det kändes bra. 

Skönt att man har lite sovmorgon imorn iaf! Ska åka in till multimedian iaf och redigera min film. Vill göra något åt mitt hår Funderar på att sätta in nån slinga med löshår i nån kul färg, typ lila eller röd. Ska kolla vad som passar min hårfärg. 

ALDRIG MERA GODIS! Har magvärk efter den vidriga påsen. Det är bara mörk choklad som gäller i mitt liv framöver. <3 

Simning imorn på idrotten.. "yippie.." 


Jag i Oktober tror jag

Den här togs i höstas


Tröstshopping

Kom nyss hem från stan efter en shoppingrunda. Det var inge kul alls och jag var på skitdåligt humör. Jag hittade iaf en ny mascara och ett svart-vitt randigt linne från H&M. Såg världens snyggaste läderstövlar på din sko som jag ska köpa någon gång när jag blivit rik efter resan.. När fan den nu blir?!  

Grejen är att det var inte ens kul att shoppa, jag blev inte ens glad av det. Att shoppa brukar alltid vara mitt sätt att muntra upp mig på, det där som alltid funkar. När jag dessutom skulle prova ett par acne-byxor åkte mitt självförtroende rätt ner i stövlarna när jag inte fick igen knappen. jag måste verkligen ta tag i det här nu, jag får fan inte på mig några kläder längre. 

Just nu hatar jag allt.


Don't treat me like I'm the one to blame

Jag hatar friskis. Var där igår och skulle träna och passet var smockfullt med en massa gamla hurtkärringar. Jag var bara med på halva innan jag fick damp och gick till gymmet istället. Jag tänkte på erika och miranda som var på må bättre, och då blev jag ännu mer sur. I gymmet var det bara en massa spänninga killar som stirrade konstigt på mig. Vad fan var deras problem? 
men det absolut värsta var när jag skulle gå och duscha. Jag HATAR att stå där och duscha med alla tanterna. kan man få mer ångest för framtiden?

När jag var klar så träffade jag miranda och erika, vi hyrde film och köpte lite goda sake att äta innan vi begav oss mot erikas nya lägenhet. Jag blev kär på en gång, den var superfin! Vi åt jättegod mat och såg på film (jag somnade sammanlagt 5 ggr) hala fisken inveg lägenheten på sitt fina sätt också.

Den här dagen är en jävla skitdag och här sitter jag fortfarande i pyjamas och känner mig bitter. Jag vill bara att dansen ska börja igen så jag får något att göra. Nästa termin kommer jag dansa mån,tis,ons och torsdag. kanske blir för mycket. Men det är fan det enda jag gör.. Det enda jag har.  Jag kan inte förneka det längre, jag bir bara alltmer bitter. 

Det var ju meningen att vi skulle lämna den här skiten och åkt nu, när vi var som mest trötta på det. Jag är klar men inte du... jag har absolut ingenting att göra och vill bara vara ifred. 

So this is what you call love?














You want her, but you can't have her!

You want her, but you can't have her!


Igår  var jag typ apatisk på jobbet. Jag var som en robot, gjorde allt på rutin. Det var så jävla jobbigt! Jag hatar att vara så. Det är som om min kropp är där men inte jag. Nej det var inte kul att jobba igår. Något som däremot är kul är att jag är rik (:


Nyår var så jävla kul, fast det blev lite mycket sprit kanske. Det konstiga är att jag kommer ihåg överallt vi var, men ingenting av vad jag sagt. Pratade i telefon många gånger utan att jag har något som helst minne av det. Men jag kommer ihåg att jag hade kul.. Tror jag.  

I samma sekund som jag la mig på sängen somnade jag. Med klänningen och lampan på. 

Dagen efter var mindre kul.


I natt var den absolut bästa natten på länge. Jag var i Danholn hos Hanna med erik och kenny. Först såg vi en massa oc, och åkte till statoil och köpte godis. Sedan låg vi och pratade till 06,06 på morgonen om allt möjligt. Mest sex. Det var verkligen otroligt kul. Jag gillar verkligen det där folket.


I natt drömde jag om oc igen, ett väldigt tydligt tecken på min besatthet. Nu ska vi åka till Borlänge för jag ska köpa andra säsongen, och sedan måste jag sätta in pengar på banken. 


Och så har en ny dag börjat.