Lycka

Jag har nått höjden av lycka - jag har köpt en ny mobil. Nya tekniksaker kan göra mig glad hur länge som helst. Min nya lilla kompis är helt otrolig och hur fin som helst. Jag fick med en massa extra saker och trippade glatt ut från Phone House emd en hel kasse full av prylar. Det här blev min tidiga julklapp till mig själv.

Pappa bad mig svänga förbi electrolux och hämta upp en överaskning på hemvägen. Det var en flashig kaffekokare som man kan göra allt möjligt med och en ny jättesöt dammsugare. Ja, vi är tekniknördar i min familj, hela högen.

Jag har skrivit klart mitt flipping filosofi-arbete och på fredag åker jag till tunisien, kan det bli bättre?
Nu ska jag bege mig mot förfesten och sedan blir det popklubb hela kvällen, jag ska fira som aldrig förr! WOOH!

Dagens låt: Rooney - That girl has love

38973-163

Min nya älskling

It's true, whoever told you that?

Efter en sjukt rolig helg är jag åter hemma och sitter i mitt lilla rum med Saosin på högsta volym. Jag har shoppat nya rutiga, slappa stuprörsbyxor, en grön skjorta och en svart, het farfarskofta! Jag har även utökat min filmsamling med Lords of Dogtown och Sin City. Filmsamlingen börjar bli riktigt imponerande!

Såhär var helgen:
I fredags morse ville Jag och Sonya helst av allt sparka huvudet av alla på bussen påväg ner till studentmässan.  Vi satt och surade i en halvtimme för att alla var så störiga innan vi somnade och sedan vaknade och var skitglada. Studentmässan var ett skämt, den var skittråkig. Det enda som lockade var volantärarbete eller jobb i Australien. Vi flydde ganska snabbt därifrån, mot tryggare trakter i stan.

Där drack vi öl och träffade på My. Sedan gick vi och shoppade, blev varvade till Green Peace av en riktigt skön kille och fikade på världens mysigaste fik som hette fåtöljen.  Sen åkte jag och My hem, käkade pizza och kollade på tv. Jag somnade efter ca 2 min i soffan. Det har jag aldrig gjort förr!

På lördagen drog vi runt i gamla stan på hippiebutiker. Efter det drog jag, pappa o syrran hem till farmor. Vi fikade och kollade i fotoalbum, det var skitkul. Farmor berättade om när pappa var en hippie, + att hon blev väldigt förtjust i min tatuering som hon såg för första gången. Hon är söt.
Efter det drog jag till kristineberg till sonya och tomas. Vi drack vin och åkte sedan till medis för att dricka öl. Vi hamnade på nån rolig bar som spelade schysst musik och hade flummig personal. Åkte hem rätt tidigt och kollade på sin city med my.

Imorse åkte vi hem rätt tidigt. Det tog en jävla tid att komma hem eftersom vi stannade på Ikea, McDonalds och gjorde ett väldigt trevligt besök hos Marie i Enköping.

Nu är jag så trött, så trött att jag helst vill lägga mig och sova i några dagar. Jag tänker förneka mitt skolarbete totalt och lägga mig och kolla på one tree hill ett tag.

God natt!

Dagens låt: Gwen Stefani - Wind it up


My milkshake brings all the boys to the yard

Idag har jag varit bakis efter gårdagens oplanerade, vilda festkväll. Jag blev bjuden på en massa dricka av min kompis förre chef, han tyckte jag var den coolaste tjejen han någonsin träffat, haha!

Var duktig och masade mig upp till skolan efter alldeles för lite sömn och redovisade min mediaprofil på textlektionen. Underbart att starta dagen med Tarantino. Efter lunchen tröttnade vi ur på skolan och jag och Sonya åkte hem till henne och kollade på Kill Bill, med sällskap av chips, julmust och choklad. Det tog inte lång tid innan jag somnade i Sonyas underbara säng...

När jag vaknade började vi prata om studenten och framtiden och kom på att vi fortfarande inte har något projektarbete. Helt plötsligt får vi världens jävla snilleblixt och kommer på världens bästa projektarbete - en nöjesguide över olika städer!

Imorgon ska vi åka till sthlm emd skolan på sako-mässa. Jag stannar kvar över helgen hos mina älsklingskusiner. Det kommer bli en härlig helg med mycket shopping och alkohol (:

Har slingat håret lite ljusare också, blev riktigt snyggt. Köpte L´anzas Leave in trauma treatment idag. Har saknat den så mycket sedan Miro åkte. På tal om Miro är hon grymt saknad!!!

nej, nu ska jag ta tag i mitt försummade filosofi-arbete. Suck.

Miss Li

Hon har stulit mitt hjärta.
Lyssna och njut.

.

Wait there is a light
There is a fire illuminated attic
Fate or something better I could care less
Just stay with me a while


I picture your face in the back of my eyes


Fuck off fuckface!

Den här dagen har varit sjukt mysko.
Den började med att skriva B-uppsatsen i de nationella svenska proven. Det gick hur bra som helst, ämnet passade mig perfekt. Jag skrev om trendsättare och modebloggar. Idag var första gången jag kunde skriva på riktigt, så lägligt att det kom på ett nationellt prov. Det var skönt att få lite självförtroende tillbaka, har verkligen varit kass på sista tiden när det gäller skrivandet. Men, jag vet hur jag blir under den här årstiden. Då har jag min riktiga bitterhetsperiod.

Efter skrivningen hade vi i klassen damp och stod och skrek och skrek och skrek utanför mediahuset., det var väldigt befriande. Det var skönt att bara få skrika så att det kändes som om lungorna skulle sprängas.

Imorgon ska jag antagligen se Farväl Falkenberg - äntligen!

Tunisien är mitt enda hopp nu.

Dagens låt: Esthero - I drive alone

38973-161
Malin & Jag på Arvika

38973-162
Pharell, Hultsfred - 06

Strömavbrott

Det här har varit världens bästa myshelg!
I Fredags hängde vi hemma hos Emilia och kollade på Fucking Åmål.. Den filmen blir bara bättre med åren och jag blev härligt nostalgisk. Efter det knallade jag och Lotta hem till Gut och kollade när de spelade Rappakalja. Jag har faktiskt aldrig provat det, men det verkade skitkul!

Igår ringde Emilia och undrade om jag ville komma på middag på kvällen, och jag var inte sen att tacka ja. Lite innan fem skuttade jag in hos Emilia med en mycket uppskattad  Paradis-ask i högsta hugg. Broccolipajen och couscous-salladen var himmelskt goda!
Vår kulinariska smakupplevelse följdes av chokladätning till Star Wars och Star Wars - Imperiet slår tillbaka.

När filmerna var slut och vi satt och chillade i köket blev det plötsligt becksvart. Vi hade fått strömavbrott! Jag blev skiträdd och alldeles uppskärrad och fick läskiga tankar om att det kom in en massa personer i rummet. Ibland kan jag bli extremt mörkrädd och få för mig alla möjliga sorters fantasier, det här var ett sådant fall. Är det nånting jag inte pallar så är det totalt mörker där man vet att inga lampor kan ta bort det.
 Som tur var gick det ganska snabbt över och jag kunde andas ut.

Resten av natten var jag och Jeanette fyllechaffisar till otacksamma jävlar Det var tråkigt.
Jag var väldigt trött när jag somnade i min stora, sköna säng efter ett härligt DH-avsnitt.

Dagens låt: Foo Fighters - Cold day in the sun

I'm on my way to Africa

Här kommer jag att befinna mig om 18 dagar.
Jag och Jeanette tar en spontanresa till Sousse i Tunisien!

orkidé

38973-160
Orkidén i vårt fönster

It's shining.

Vad tycker ni om min nya design som fabolus My har gjort? Är hon inte en stjärna? 

Idag har varit världens skönaste dag. Vi hade samhällkunskap och pratade om Sadam. Sedan insåg jag, Lotta, Hanna, Josse och Sonya att vi hellre skulle dö än att äta den äckliga skolmaten, så vi åkte till Max och åt världens godaste och mysigaste lunch. På vägen hem lyckades jag mosa en mandarin med däcket på parkeringen, jag fick stora applåder och segertjut. 

Istället för att åka tillbaka till skolan och gå på svenskan,  drog vi till Curb. Jag köpte en ny vacker mössa från Billabong. När jag kom hem såg jag att Desperate Housewives season 2 boxen hade kommit med posten, WOOH! 

Nu ska jag sätta igång med mitt författarporträtt och sedan åka tillbaka till skolan och vara med på öppet hus.

Dagens låt: NERD - Provider

  

Jag avlider.

Har precis kommit hem efter en asjobbig dag i skolan. Jag är verkligen på mitt värsta humör - trött, grinig och hatar allt. Att jag är så sjukt godissugen gör inte saker bättre. Jag har bestämt mig för att återuppta mitt sockerföbud igen, så jag kan se fram emot en period av lidelse och plågan. 
Sockerberoendet har gått totalt överstyr - igen. Jag vet inte vad som tagit åt mig, är sjukt sugen på vad som helst hela tiden. Jag känner mig som ett gravid monster! 

Det enda positiva med den här äckliga dagen är att jag fick tillbaka filosofiprovet som jag trodde gick så dåligt, jag fick mvg- . Jag är inte så tokig iaf. Vi har även haft mössprovning inför studenten idag, det är verkligen dags för det nu. Jag hatar skolan så mycket att jag får riktiga agressionsutbrott. Kanske borde börja på Thai-boxning? 

Ge mig saltlakrits. NU. 

Dagens låt: Incubus - Anna-Molly

I'm getting tired of this shit

Jag är trött trött trött. Så otroligt trött.

Kom nyss hem från dansen där vi började på en ny dans till avslutningen, jag ska vara en snögubbe i värlens hemskaste dräkt. Jag kommer att kvävas till döds, men vad gör man inte för showandets skull? Bara jag ler tillräckligt mycket under snöbollshuvudet kommer ingen märka något. Jag får även låta bli att titta mig i spegeln när jag har dräkten på mig, den ser ut att vara hämtad från en skräckfilm. 

Idag tog jag och några från klassen skolkardag. Vi köpte en massa goda saker, lagade mat och spenderade hela dagen i soffan framför Femte elementet. Vi lyckades se Total eclipse of the heart musikvideon på teven och den var verkligen helt absurd. 

Dagen har varit otroligt skön och bäst, jag är dock inte redo för skola imorgon. Jag kommer att avlida! 

Dagens låt: The Sounds - Song with a mission

Teknikens under

Mamma och Pappa har precis upptäckt msn (wow, 5 år senare!) De är helt lyriska och tycker att det är hur kul som helst. Jag är deras personliga support och får den ena roliga frågan efter den andra.

Ann säger:

(regnbåge) Gulliga små symboler att skicka (gubbe med glasögon)  Betyder dom saker? man kanske ska passa sig

Mamma gav mig nyss kvällens garv ;]


Ett kärt farväl

Igår morse tog jag Malin med mig som resesällskap och skjutsade iväg en väldigt nervös Miranda till Arlanda. Trots trasig spolarvätska, bländande sol och kasst väglag var vi sjukt peppade på vår lilla roadtrip. Jag och Malin hade förberett oss väl och rotat fram en massa gamla skivor som vi fick nostalgi-trippar och Hultsfredskänslor till.
När vi hade kört i ca 10 min körde vi förbi ett dött, sönderslitet rådjur som en hel flock skator/kråkor satt och festade på. Vi skrek.  Bilden av det sönderslamsade djuret och fåglarnas ivriga ätande får det fortfarande att vända sig i min mage.

Efter lite sladd och grova svordommar åt solen + spolarvätskan kom vi till Uppsala där vi skulle hämta upp Per och Krille, Mirres reskompisar. Vi stannade på ett Statoil där alla var mongo och personalen väldigt speciell. Det visade sig vara fel statoil, och gubben i kassan verkade väldigt förorättad när vi frågade efter ett annat statoil som skulle finnas i närheten. (Han trodde nog att hans inte dög åt oss)
Tillslut hittade vi rätt på Per som verkade lite nervös, och Krille som bara var väldigt bakis.

Väl på Arlanda blev jag och Malin väldigt bittra och kastade onda blickar på alla som skulle få ut och resa. Men hey, vi kom ju iaf till Arlanda! Vi mötte Robert som också ska med till NZ och efter ett tag tog vi farväl av alla. Det var lite sorgligt faktiskt, jag förstår inte att de ska vara borta så länge! Jag beordrade Robert att hålla Miranda borta från Tequilan.

Malin fick köra efter Arlanda, och vi fortsatte vår resa mot Max för lite lunch. Där inne stirrade alla på oss ovanligt mycket, men det var förstås bara för att vi är så snygga. Vi kom fram till att den heta handyman som jag spanat in i sommras, tydligen var en väldigt känd person.

Resan hem var helt underbar, äkta Malin och Tammy kvalitetstid! Vi hade så kul, och det gick alldeles för fort att komma hem.

Ha så kul i Nya Zeeland, sis! Jag kommer sakna dig sjukt mycket.

Dagens låt: System of a down - Lost in Hollywood

38973-156
Jag & Miri utanför Buckingham Palace


I'm a creep

Imorse skuttade jag glatt upp med tuppen och vaknade med ett strålande humör - jag skulle ut och rida! Solen strålade, vinden blåste friskt och inte ens kylan kunde få mig på dåligt humör. Fullpackad med en massa klädlager och en fet jacka begav jag mig mot mitt gamla stall för att provrida Malins fina Melvin, som jag kanske ska börja rida. Hästen var totalt underbar (och stor!), det tog inte lång tid förän jag blev lite kär.  Vi fick oss en väldigt fin ridtur och det var det bästa jag gjort på länge.

Igår kväll var jag, Miri, Erika och Lovisa på Djävulen bär Prada, jäklar vad bra den var. Den var verkligen över mina förväntningar.

För tillfället är jag sjukt mätt, vi har haft en liten avskedsmiddag för
Miri som åker imorgon, min mage är full av delicious kinamat! Så, imorn tar jag Malin som resesällskap och skjutsar Miri till Arlanda. Det blir spännande att se hur det går, med tanke på väglaget. Tur att jag kör som en gud!

Den här dagen har varit väldigt bra.

Dagens låt: Radiohead - Sail to the moon