För du är en nolla och jag din idol!


På kvällen skulle vi ha nollning för de nya ettorna! Vid halv 4 tiden började några i klassen förfesta och när klockan var tio i fem var det ett ganska ostadigt gäng som vinglade ner på stan (iförda terrorist utklädnader). Där träffade vi på livrädda ettor som blev indelade två och två, fick ägg i huvudena, och blev tvingade att springa runt på stan och samla ihop pengar.

När vi var klara där fick de marschera fram i formatering till den första stationen. Det blev ingen trevlig stund och många började grina (!?) De skulle äta äckliga saker. Vi fortsatte att plåga dom på flera olika stationer på vägen upp mot Åsbo där vi skulle vara resten av kvällen. Det var skönt att känna vilken jävla maktkänsla man hade när man skrek ut olika order som ettorna blixtsnabbt lydde. Ettorna var verkligen skiträdda, medan jag och mina gruppledare var grymt fulla och njöt i fulla drag.
När vi nästan var framme vid slutet hittade vi på en annan grupp som vi slog ihop vår med. De nya fick lära sig våra fina sånger och att marschera i takt. (De i den andra gruppen såg ännu mer förstörda ut än de i våran)
Precis innan man är framme måste man gå upp för en lång, brant backe. Vi stannade grupperna och förklarade för dom att när vi räknar till 3, så ska ni springa det fortaste ni kan uppför backen. Den som kommer sist kommer vi ta tillbaka till stan och tvinga att göra om allt igen.

Vi räknade till tre och ettorna sprang för sina liv. Vi gick lugnt efter och när vi kom upp frågade vi vem som kom sist. Tjejen var ärlig och skrek attd et var hon på en gång. Istället för att låta henne göra om allt (som vi aldrig ens hade tänkt) fick hon en öl i belöning.
Jag, Josefine och Sonya tröttnade rätt fort på att vara där uppe, så vi drog därifrån rätt snabbt. Vi fick åka buss till stan gratis med en schysst busschaffis, sedan gick vi till McDonalds och verkligen vräkte i oss mat.
Det är inte alltför ofta man ser tre fulla ungdomar utklädda till terrorister kl 8 på stan, en vanlig tisdagskväll. Men fan vad kul vi hade.



 
 

Galen tisdag

När jag kom till filosofilektionen i tisdags (såg inte klok ut med galet hår pga fuktig luft), sa en klasskompis till mig,
 -Du vet att vi har skolfoto idag va?
Jag trodde jag skulle dö. Jag såg verkligen hemsk ut  och fotograferna brukar va skitstränga och inte låta en göra något fult så man knappt syns. Som tur var jagade jag rätt på en platt tång och lånade lite smink, och voila! Jag var snygg igen.

Själva korttagningen var en rolig tillställning. Alla skrek i munnen på varann, fotografen hade ingenting att säga till om. Vi blev riktigt snygga iaf. Ett typiskt "Media klassfoto" 
 
Dagens låt: Joakim Thåström - Fan fan fan


Ordinary people

Och så har man överlevt ännu en helg, jag borde få medalj. 
Jag och Mitra var och såg "Hotet inifrån" i lördags, den var riktigt bra faktiskt. Det var väldigt mycket "24" över den, vilket jag verkligen inte hade något emot. Jag tror jag blivit skadad sedan jag såg "Bowling for columbine", så fort jag ser något psycho i militärkläder som ska skjuta någon, vänder det sig i magen på mig (Trots att jag vet att det bara är på film) Läskigt. 

Igår var en väldigt konstig dag. Jeanette kom och hjälpte mig på jobbet, vi hade världens stördaste kunder. En gubbe skrek; "Djurhatare!" Bara för att vi inte vill ge honom bröd som han kunde mata fåglarna med. 
Resten av kvällen blev ett stort jävla kaos. Ett ganska fint kaos, dock. 

Jag kunde som vanligt inte sova och sysselsatte mig först med underbara "Lords of dogtown". Jag finner inga ord över vad jag känner för den filmen. De är allt jag jag någonsin vill bli. 
Det är min bästa verklighetsflykt. Den används flitigt. 

Dagens låt: I'm from Barcelona - Treehouse 

Don't let me down.

Helt själv påväg hem från Erik med The Knife på högsta volym, kände jag att det här är en sådan natt som jag skulle ha kunnat kört hur långt som helst.
Vägen var tyst, mörk och stilla. Stjärnorna lyste intensivt på den kolsvarta himlen, bara för att påminna mig om hur liten jag är.  Det var tjock dimma på vägen som hastigt virvlade upp när jag snabbt svischade förbi. Dimman blev en fin effekt som passade perfekt in på mina tankar, och den märkliga musiken blev det ultimata soundtracket. Varför har man denna desperata längtan av att göra saker som man vet kommer plåga en själv till vansinne?

Jag hade kunnat stannat där. Varför klev jag ur?

Smile like you mean it

I skolan idag fick vi se en film som handlade om rattfylleri,  från Don't drink and drive. Filmen var otroligt stark och den lämnade ingen oberörd. Jag hoppas verkligen att alla tänker sig för innan de sätter sig bakom ratten med alkohol i kroppen. De som medvetet åker i en bil där föraren är rattfull är minst lika dumma.
Du har alltid ett val.

Filosofilektionen var flummigare än vanligt, vi hade vilda diskussioner om tid.

Eftermiddagarna släpar sig fram, nätterna har inget slut.

Dagens låt: Justice vs simian - We are your friends

22,35

Det här är världens vackraste musikvideo.

Utmaning

Här är svaret på utmaningen, Camilla!

Vad heter du?

Tammy
Vart bor du?
Falun, Dalarna

När är du född?

15 Juni 1988
Beskriv din stil med 3 ord?
Egen, rockig, blandad
Vad innebär mode för dig?
Att hitta sin egna personliga stil.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Vero moda, asos
Shoppar du second hand?
Mycket och gärna
Vilken är din favoritdesigner?
Alexander McQueen
Vad är din favorit i höst?
Min skinnjacka och ankelbootsen!
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Väldigt varierande, ibland 500, ibland 3000
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyraste måste vara min skinnjacka, billigaste säkert nåt från myrornas..

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Ja definitivt!
Brukar du tröstshoppa?
Det är min favorit sysselsättning.
Högklackat eller lågklackat?
Både och
Vilken är din drömväska?
Ingen aning faktiskt
Vilket blir ditt nästa köp?
Vinterjacka/Grå Gubbkofta
Favoritblogg?
För tillfället: My, Petra och Bryanboy
Vilka är dina stilikoner?

Mischa Barton, Rachel Bilson
När upptäckte du ditt intresse för mode?
När jag var liten och var med på modevisningar
Vad vill du jobba med i framtiden?
Reklam
Favoritplagg just nu?
Lila, stickad kofta från H&M
Favoritaccessoarer?
Halsband


Vilken brud.

Jag avgudar Cora Kennedy och hennes stil.

Äventyr i vatten

Kom nyss hem efter en utflykt med Kim till  äventyrsbadet i Borlänge. Förutom några föräldrar med sina barn, hade vi hela stället för oss själva. Vi sprang omkring som galningar från det ena till det andra (Jag fastnade åtskilliga gånger i de konstiga strömmarna i forsen så mini bikini-trosor åkte av) Det roligaste var när vi tävlade i en rutschkana med badringar (min åkte baklänges hela vägen, trodde jag skulle dö)
I en annan rutschkana var det mörkt med värsta discobelysningen, ibland blev det helt svart så man inte fattade någonting (gissa vem som fastnade mitt i mörkret?) Det fanns också en klättervägg ovanför en bassäng, så om man tappade greppet ramlade man ner i vattnet. Den var superrolig.

När jag satte mig i bubbelpoolen för att vila lite fick jag två beundrare. Först var det en liten pojke som satt där med sin mamma, ungen hade skitstora alienögon och utstående öron, och han kunde inte slita blicken från mig, såg ut som han var paralyserad. Sedan log han, rodnande och gömde sig.

Den andra beundraren var en liten flicka som satt med sin pappa, hon satt och stirrade på mig och såg ut som världens lyckligaste, ibland höjde hon sin lilla hand och vinkade åt mig medan hon skrattade förtjust.
Ibland kan barn vara så otroligt söta och charmiga!

Man blir verkligen sjukt trött av att simma och lattja i vatten så nu är jag helt slut. Nu är det bara att ladda om inför kvällens hårda danspass. wooh!

Dagens låt: Kent - En himmelsk drog

Du är full som en kastrull!

Jag och mamma stod nyss i vardagsrummet och tränade på engelska pubdanser.  Det var en mycket vacker syn kan jag lova! Vi har absolut ingen aning om det ens existerar några, eller hur de då skulle se ut, men en sak är säker: Vi ska gå på pubar, dricka en massa öl, dansa fylledanser och sjunga fyllevisor tills vi inte kan stå på benen. Engelsmännen är säkert glada på att lära oss (:

Dagens låt: Foo Fighters - All my life

Everybody's changing

Kom precis hem efter en mycket trevlig middag med familjen hos Nordquists.  Lovisa hade en kompis från Spanien på besök, Gilbert, han var verkligen jättetrevlig! Dessutom hade han grym musiksmak...  Det var Bra att öva på engelskan lite innan London.  Vi åt helt underbart god mat och hade en väldigt mysig stund.

Hela familjen spatserade iväg till vallokalen och röstade idag. Det var ett spännande litet äventyr. Jag kryssade på en Renskötare från Idre till Landstinget, det tyckte jag kändes väldigt bra.  Jag visste inte att man kunde ha det som jobb? Fascinerande.

Jag har fått läskiga känslor av att det är vår nu. Konstiga flashbacks och.. ja nej, Jag är förvirrad.

Dagens låt: Hey willpower - Too hot

Dagens outfit

yey

Jag tror det här är den mest lyckade posen jag någosin haft på en bild...
Var så längesedan jag hade en dagens outfit så här kommer en.
 
Blus: Vintage från mamma
Linne: Gina tricot
Jeans: Acne
Skor: Gul/vita loafers från din sko


23:50

What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

Nine inch nails - Hurt

Minnen från Hultan.

pussi
Jag blir överaskad av Malins puss

puss
Pharell är snygg

38973-133
My också!



Where are we, what the hell is going on?

Nu har den bittra höstperioden startat, så Jag och Mitra ska ta en bitterfika imorgon till dess ära. Det kan vi behöva. Solen har kommit tillbaka och lurar oss med sommarväder. Den verkar gilla att plåga oss, får oss att tro och hoppas på att det är sista veckorna  på vårterminen innan sommarlovet. 
But that's not the case....


I won't waste a single tear

När jag tänker på hur min tillvaro kommer att bli efter den 6:e November får jag lust att spy. Då är det dags för nästa människa att packa sina väskor och ge sig ut i världen. Det är min syster som åker till Nya Zeeland med tre grabbar.Då försvinner nästa person som betyder väldigt mycket och som jag alltid hittar på galna saker med. Alla bara åker och jag har inte ens möjligheten att följa med, jag måste vara kvar i den här äckliga staden och gå kvar i den värdelösa skitskolan. Just nu känns allt väldigt hopplöst, jag ser verkligen fram emot den här vintern... Den enda trösten jag har är den kommande London-resan.  Efter det ska jag leva på vatten och bröd så att jag kan ta mig till Thailand i April. Kan jag inte bara få vinna 10,000?   Pengar är sann lycka.Dagens låt: Saosin - Seven years (acoustic)

Advent children

38973-130

Celina kom hem från Stockholm med det här mästerverket i väskan. Advent Children är en fortsättning på tv-spelet Final Fantasy VII. Det är en fröjd för alla tv-spels nördars ögon och lätt den bästa animerade film jag sett.
Jag fullkomligt älskar den.


I'll be your best kept secret and your biggest misstake

Jag hatar att vara sjuk!

I Torsdags spenderade jag dagen hemma i min säng med konstiga svimanfall och kallsvettningar. Jag har typ svimmat en gång tidigare i mitt liv så det här var väldigt oväntat. Jag blev piggare framåt kvällen men var hemma från skolan och vilade igår också. Var iväg på behandling och fick lite nålar och massage, otroligt skönt. Orsakerna till anfallet var väl inte alltför oförklarliga...      

På eftermiddagen blev jag jättepigg så jag,
Miranda och Erika lunchade och fikade hemma innan vi drog iväg på en shoppingtur på stan. Eftersom det är ett stort tomrum i min plånbok blev jag yr av lycka (och förkylning) när vi gick in på Beauty City spa och såg att de hade 50% rea på halva sminksortimentet. Jag blev stolt ägare till ett nytt Lipgloss och en flytande glitter eyeliner.

Kvällen blev lugn med Idol och Firewall. (Firewall var skitdålig, hyr den inte)

Vaknade imorse efter en sömnlös natt, och upptcäkte att jag fått världens fetaste förkylning. Kämpade mig upp till jobbet och genomled sex timmar där.
Är nu helt slut och har sjukskrivit mig från jobbet imrogon. Ikväll ska jag parkera mig i soffan med någonting gott (och nyttigt!) óch kolla på Människornas stad.

Dagens låt: Nine inch nails - Dead souls

Furuvik

Här kommer lite kort från besöket på Furuvik!

38973-128
Pappedojor

38973-127
Hoppade nästan på mig efter att jag tagit kortet, den blev lite arg!

38973-126
Ser nästan ut som laman i Napoleon Dynamite! <3

38973-125
Söta apor som trippade fram



Jag & Kusin My

38973-124

Rain on the pretty ones

Varje söndagskväll är likadan. Man sitter för sig själv vid datorn, lyssnar på musik, tar det lugnt och inväntar den nya veckan. Sitter bara där och väntar. Väntar och suckar. Då till slut, knackar det på dörren och Ensamheten kliver in. Jag slänger en blick på klockan och fnyser föraktfullt  "Du är sen." Sedan sitter han där på sängen, ständigt närvarande, iaktar varenda liten rörelse. Han ger sig aldrig, vägrar att lämna mig ifred. Ibland hjälper det att ignorera honom, sätta på hög musik, titta på tv. Men vad hjälper det när det ändå slutar med att jag ligger i min stora säng och ska sova, ensam.
Söndagskvällar är de värsta kvällarna.





We're going nowhere fast

Skolan är otroligt tråkig och jobbig men jag kämpar på. Höjdpunkten på dagarna är när jag får komma hem och lägga mig i soffan och sova. Igår provade jag avancerade jazzen, det var rätt svårt men jävligt kul! Tror jag ska fortsätta där, får se hur det känns nästa gång.

För övrigt känner jag mig väldigt ofokuserad och har svårt att koncentrera mig. Allt flyter ihop till en dimma och jag har tillslut ingen aning om vad jag gör eller håller på med.

Jag och Mitra var och fikade igår, det var mycket trevligt! Tyvärr blev vi anfallna av getingar, sparvar och läskiga duvor.

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera mina inköp, jag har köpt världens bästa mascara som alla borde prova - Dior show. Blev väldigt överaskad över hur bra den var! Allt annat jag har köpt på senaste tiden är för mycket för att ens orka skriva ner...
Nu ska alla pengar sparas så jag kan köpa något fint på den kommande London weekenden!

Dagens låt: Panic! at the disco - Camisado