Panik

Fick nyss ett mail av min syrra från Thailand. Hon skrev att hon inte hade någon möjlighet att fixa någon klänning till mig därifrån, så nu har jag ingen klänning till balen. Det är en månad kvar och jag ska hinna få tag i en klänning. Eller sy upp en ny kjol till min förra korsett. Den är lite liten, men jag har en månad på mig att komma i form. 
Good bye Chocolate! 

Jag får tröstsupa i Uppsala. Nu ska jag lägga mig och gråta i ett hörn innan det är dags att åka till jobbet. 

pepp pepp pepp!

Imorn kväll bär det av mot Uppsala - the place to be at Valborg. Jag är grymt laddad inför två riktigt roliga festdagar. Vi är tydligen tretton pers som ska tränga ihop sig i Oscars tvåa, kan bli mycket spännande att se hur det går.
 Får trevligt sällis av Krille, Robert, Erika o Kajsa på tåget, tyvärr har alla spridda platser men det brukar kunna gå att fixa.

Den 1:a Maj åker jag direkt till Arlanda från Uppsala och möter Miranda som äntligen kommer hem! WOOOH!

Dagens låt: Peaches - Downtown (Simian mobile disco remix)

image215

Morgonstund har guld i mund

Att vakna med dödsont i fötterna, ett värkande huvud och vinglig balans är säkra tecken på att man hade en bra kväll. Kvällen igår var inget undantag. Jag hade verkligen längtat efter att gå ut, känns som om det var en evighet sedan. En riktig superkväll var det med mycket trevligt sällskap. 

På tal om super så kommer den här dagen inte bli så vidare trevlig. Jag börjar skolan halv9 och slutar kl 4. Inte nog med att det är skolans värsta dag, idag ska vi ha våran presentation av medieprogrammet på åttornas utbildningsmässa, som börjar direkt efter skolan. Efter det har jag dans till halv 10. Ser fram emot att vara bakis under en otrolig trevlig dag! 

Dagens låt: The Fray - How to save a life

.

Projektarbetet är äntligen avklarat och inlämnat. Det är en oerhört stor lättnad. Nu har jag bara en psykologiuppgift, samhällskunskapen och ett historiaprov kvar. Det känns nästan till och med kul att plugga när det är så lite kvar. Skolan känns för övrigt väldigt förvirrande. Alla springer omkring och hetsar och har tusen saker för sig, fast ingen har en aning om vad de håller på med.

Jag och Malin håller på att ladda för fullt inför två roliga festdagar i Uppsala över valborg. Det verkar vara en hel del falufolk som ska dit.  Jag och Malin har föreställt oss att alla ska samlas i en park (de som kommer från falun men är bosatta i uppsala också) sedan ska vi förklara hur alla är sammankopplade med varandra,  Vilka som har varit med vilka, gamla ex, bästa kompisar - you name it. Det kommer att bli ett sjukt resultat där jag nästan kan garantera att ALLA kommer vara sammankopplade med varandra på ett eller annat sätt.
Det ahde kunnat bli riktigt intressant. Och skrämmande. 
 
Var och fikade med Krille idag, det var jättekul! Nu är det bara en vecka kvar tills Miro kommer hem. Wooh!

Dagens låt: Red hot chili peppers - Wet sand


Let's dance!

Det här har varit en dag full av dans! Den här även varit hektisk och jag har stressat som en idiot fram och tillbaka, hit och dit. Klockan halv tre var vi i dansstudion och skulle träna och göra oss i ordning inför uppträdandet, det blev väldigt stressigt och jag bråkade med mina lösögonfransar som vanligt.
Efter alldeles för kort stund var det dags att glida upp mot Lugnet och Hem- och Fritidsmässan som skulle gästas av vårt fina shownummer.

Innan vi skulle upp på scenen, gjorde vi väldigt vackra moves till "Put your hands up for Detroit" som modevisningen innan oss spelade, vi var riktigt heta bakom scenen. Vårt framträdande gick helt okey, men det kändes mest som ett genrep. Publiken var rätt seg, men vi gjorde vårt bästa för att få upp stämningen. Kioskkillen tyckte iaf att vi va grymma!

När vi var klara åkte vi tillbaka till studion och tränade inför den stora uppvisningen. Vi gjorde äntligen klart öppningsnumret! Efter det var det bara att stressa hem och duscha innan vi skulle mötas på Kopparhatten för en romantisk middag med move it. Jag åt världens godaste caneloni (lär mig aldrig hur det stavas/heter) och vi hade en jättetrevlig stund! Vi kom alla överens om att vi borde göra sådant oftare. Kul att umgås på något annat ställe än i danssalen.

Imorgon är det uppträdande igen, så se till att vara på Lugnets hem och fritidsmässa kl 12 för en het dansshow med Move it ;]



image213

New York dansen - Move it på dansuppvisningen 9/12-06

image214
Anna, sandra och jag värmer upp bakom scenen

One tree hill

Jag är så upprörd så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hur i helvete kan de ta paus i serien och låta den sluta sådär!? AAAAAHHH jag blir galen måste se hur det går! Den andra maj kommer den extremt spännande fortsättningen.

Jag har sett ganska många serier i mina dagar och jag måste medge att One tree hill är den bästa. Ingen säsong är den andra lik, de hittar hela tiden på nya saker som varierar serien så att den aldrig känns uttjatad. Skådespelarna är fantastiska och man blir verkligen berörd och insatt i det som händer.

HUR ska jag kunna hålla mig till den andra maj!? Miranda kommer hem då också, så det kommer att bli en underbar vecka :D

Dagens låt: The Honorary Title - stay away

Mad world

Det som har skett i Usa på Virginia tech, är helt absurt. Det finns inga ord för det.

varför varför varför ändras inte Usa:s vapenlag!? Har de inte lärt sig ett skit från Bowling for Columbine? Hur kan det ens vara möjligt att det är så oerhört lätt att få tag i vapen och ammunition?

Var tredje amerikansk medborgare äger ett vapen. Det är den sjuka verkligheten. Det är inte ett dugg konstigt att ungdomar skjuter ihjäl varandra, eller barn heller för den delen, de har fått lära sig från grunden att vapen och våld är okej. Vapen är makt.

När sådana här saker händer inser man verkligen hur bra man har det i gamla skit-sverige. Här kan man åtminstone känna sig någorlunda trygg.

Man vet verkligen inte vad man har förän man har förlorat det.

Sunday morning

Igår kom jag hem från stockholm för andra gången den här veckan, nu hade jag varit där på My's klass studentskiva. Det var en väldigt rolig kväll med god mat och trevligt folk. Tyvärr sög musiken totalt, de spelade typ svenska hits från 80-talet. Ett tag fick jag verkligen lust att sjuta mig själv, men, jag valde att dricka fler öl istället. Dj:n på en fest har faktiskt den viktigaste uppgiften. Med dålig musik blir allt förstört och man tappar festlusten totalt. Som tur var skärpte idioten sig efter ett tag och spelade mina två bästa partylåtar - kvällen var räddad! Det är omöjligt att inte bli på bra humör när man hör: Simian mobile disco - hustler. 

Efter att ha festat i nio timmar var vi ganska trötta och åkte hem. 

Jag och My hann gå på stan en liten sväng och dreggla över Topshops underbara smycken innan det var dags att rusa till tåget. Det känns som om det enda jag har gjort på senaste tiden är att sitta bakis på ett tåg/bil påväg till eller hem från stockholm. 

Lördagskvällen ägnades åt tjejsnack och grillning hemma hos Malin. Självklart hade vi Tp Globetrotter i högsta hugg. Jag och Malin börjar bli riktigt skillade på det spelet, snart kommer jag utklassa alla med mina geografikunskaper. Ni ska få se, ni ska få se! 

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag ska bege mig mot jobbet. 

They keep calling me

För ett tag sedan hade jag gett vad som helst för att allt skulle vara som förut.

Fick jag chansen idag, skulle jag inte ta den.

Var är mina drinkar?


I wish I could stay here forever

Livet kan inte bli bättre. Jag har shoppat hela dagen och ätit supergod påskmiddag med min underbara släkt. Nu sitter jag och dricker Bailey's drinkar och kollar på sex and the city.
Jag njuter.

Vi har gjort det igen...

Student kick-offen var sjukt lyckad. Kvällen var totalt galen och många roliga saker inträffade. Det här var bara kick-offen, undra då hur resten av studentfesterna kommer bli!?

Förfesten hemma hos Emma var mycket trevlig! Dock var det lite drygt att grilla i stormen. Men mat fick vi, och gott var det! Kamerorna var i högsta hugg, jag och Emma tog mycket fina bilder på oss själva. Efter en rörig bussresa var vi tillslut nere på stan och spatserade in på Harrys. Vi attackerade baren på en gång och jag drack en tequila som gjorde hela min kväll ännu roligare. Det var mycket trevlig stämning och alla studenter var lika lyckliga.

Som alltid när man är ute i Falun träffar man på pinsamma gamla ragg, och den här kvällen var inget undantag. Spenderade halva kvällen med att gömma mig.

När Harrys stängde och jag efter lång kö tillslut lyckats komma ut och hittat på Malin, så stod plötsligt Fille och Danne där. Det blev en ehm... ex-reunion? Väldigt konstigt var det.
Vi lycka des stappla oss hem till Kjelle på efterfest, med ett antal roliga händelser på vägen. natten hos Kjell-bröderna var mycket underhållande.

Imorse vaknade jag först av alla med ett värkande huvud och en stor chock när jag bläddrade igenom utkorgen på mobilen. Varför varför varför lär jag mig aldrig att inte skicka kryptiska, oläsbara fyllesms? fast de var ganska roliga. Jag är ju trots allt ganska påhittig.
Så småningom när Malin hade vaknat till traskade vi ner på stan, fortfarande fulla och jävligt nöjda emd oss själva efter nattens bravader. Vi är faktiskt rätt roliga när man tänker efter.

Nu ska jag gå och ta en välbehövlig dusch och förbereda mig inför en lång bilresa mot stockholm...

Glad påsk!


Jag har trist.

Har precis avslutat ett arl-prov, det gick väl inget vidare precis. Jag har ingen aning om hur man mäter frekvenser och hur höga bullernivåer som är skadliga för öronen, jag är inte ett dugg intresserad av att lära mig det heller. 
Sitter nu i mediahuset och väntar på att Mitra ska sluta sin lektion så att vi kan gå ner på stan och fika. 
Hade redovisning på reklamanalysen idag, den gick ok. 

Annars är allt rätt lugnt, jag och Malin hade ett mycket mycket givande telefonsamtal igårkväll. Tänk att vi alltid kommer fram till sådana bra lösningar och nya idéer. 

Jag är sjukt peppad inför torsdag och student kick-offen! 

Don't you know who I think I am?

Tammy - http://tammy.blogg.se säger:
det är nästan så att jag borde komma in i rummet och ge dig en "vad fan håller du på med min"


Mü for President säger:
Hahaha vad rä det för min?!


Tammy - http://tammy.blogg.se säger:
en sån du gav mig när jag låg o grina i min säng! HAHAHAHA


Mü for President säger:
Det var bäst, du hade mongofrilla, skitsnyggt linne och typ mjukisbyxor, glasögon och låg inrullad i en filt, grinade och var asarg och läste en modetidgning


Dumma mongo, kom hem!

Jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn och kom över dessa pärlor på min syster. Kom hem nu mitt sockervadd så vi kan flumma igen :D

38973-211
En liten groda sitter i bilen



38973-210
Här har vi en terrorist på planet till London, how did she pass security!?

38973-209
Åh hon är för söt

38973-208
Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden. Vår kamera lever sitt egna liv och fixar till svarta läppar när den känner för det. Hon är så snygg att det gör ont! <3

image212
Systrarna Olsen wannabees!

Att göra:

  • Fixa sommarjobb
  • ta tag i skolan och rädda mina betyg
  • träna inför beach 2007
  • träna inför dansuppvisningen
  • projektarbete
  • fixa studentkläder
  • spara pengar
  • inget socker
  • ta tag i mitt liv och sluta vara så jävla bitter!