Skräckfyllda möten

Den här dagen har varit en enda stor skräck.

I eftermiddags när jag o Malin kom tillbaka efter vår shoppingtur (vi köpte ett varsitt gudomligt Paul Frank linne som vi verkligen inte hade råd med)
Vi hade precis klivit ur bilen och skulle gå in. När jag hade kommit in på gården upptäckte jag den. Fasan-jäveln satt och käkade fågelmat 4 m ifrån mig! Jag skrek som en galning och han flög förskräckt därifrån. Jag var verkligen panikslagen och Malin kom snabbt springandes och trodde att det stod en stor, läskig varg på gården. Kim kom också skyndandes inifrån huset, han öppnade altandörren och undrade vad fan jag höll på med. 

Några timmar senare när jag hade kommit över choken och skulle skjutsa hem Erika (jag har klippt lugg!) så är vi asnära på att köra över nånting som kastar sig ut från skogen. Vi skriker och jag fick en till hjärtattack. Jag undrade vad fan det var, så vi backade bilen och såg nånting som såg ut som en katt springa iväg. 

När jag hade lämnat av Erika och var påväg hem tyckte jag att allting såg ut som konstiga djur. Jag tog det extra försiktigt och var väldigt misstänksam mot allt som rörde sig. 
Och tror ni inte att när jag kör förbi stället där "katt-saken" hoppade ut, där står nu ett jävla rådjur och glor vettskrämt på mig.  Ett freakin rådjur. 
Då blev det bara för mycket. Jag åkte hem, sprang snabbt in och låste dörren. Det enda som saknas nu är att en björn ska stå utanför fönstret och stirra in på mig! 
Men vem vet, vilddjuren kanske var påväg till ett årsmöte...

Kopparhatten

mhm, lite bakis är jag allt. Ganska mycket kanske... 

Vaknade nyss efter en riktigt lyckad utekväll. Har precis hällt i mig flera glas vatten, c-vitamin brustabletter och är nu inne på mitt andra glas saft. Jag glömde totalt bort att dricka eller äta något innan jag gick och la mig, vilket verkligen har gjort sig påmint nu på morgonen. Suck. 

Vi förfestade hos erkz, han hade fixat till sig riktigt snyggt och såg ut som Travis, det var bara tatueringarna som fattades! Riktigt tjusig var han iaf. 
 Malin tog fula kort på oss, och alla mobbade mig för mitt rosévin. De påstod att det såg ut som riktigt eldoradovin, köpt från willys! Jag gjorda tappra försök att försvara mitt Aussie vin. Det var ju till och med en flamingo på framsidan, och en liten text om Australiens vilda, unika djur! Men livsnjutaren Meiton sa iaf att det var fint vin, och han har  koll på sånt där. 

Efter ett tag drog vi iaf till kopparhatten. Jag gjorde en fuling och åkte på halv bussbiljett till stan, muahah! Älskar att bryta mot regler. 
Kopparhatten var iaf otroligt kul. Rätt segt i början, då var det rätt lite folk, men sen drog det igång på riktigt! Gillar verkligen det där stället. 

nej, nu ska jag ta och kolla lite på tv innan jag ska åka till jobbet.
PUSS (: 

FREAKSHOW!

cp

miranda säger: (11.27.54)
Krille: tammy ser ut som en lergubbe, typ wallace and gormit. Miranda ser ut som en alien som har sjukdomen cp

Per - Nya Zeeland säger: (11.31.01)
hur klarar ni av att ha sanna konstiga grimaser, gor det inte ont?

Ann säger: (11.46.32)
Ja kan du svara på det? Hur kan ni klara av att hålla sådana miner?
Ann säger: (11.50.00)
Undrar om han trodde ni kunde föreställa er så. superkul



Dag 5

Jag är så fruktansvärt bakis. Känner mig helt jävla skev. Fy fan för sprit. Jag och Annika hade en vacker sång när vi skulle på toa: Vi drar på toa, vi drar på toa, hepp hepp hepp hepp! (istället för vi drar till malmö)

Inspelningen igår var asschysst, alla var skittrötta så vi bara flumma runt i slutet. Jag älskar mitt team. Kommer verkligen sakna dom.
Idag är sista inspelningsdagen, känns lite sorgligt faktiskt. Det är så kul att vara här och veta att man har en väldigt viktig uppgift.

Jag har verkligen fastnat för det här med filmmanus. När  jag kommer hem ska jag se till att skriva några
1-minut manus. Har lärt mig otroligt mycket av att arbeta med seriösa, engagerade människor som vet vad de gör. En jävla skilnad från min skola...

Nej, nu ska jag ta och kolla igenom scenen så jag vet vad vi ska ha emd oss till inspelningen.

Bisous!

Fridhem

Jag har precis kommit till snuskrummet (filmarnas klassrum) och väntar på att mitt Team ska anlända. Idag blev det en riktigt tidig morgon, vi ska åka till bowlinghallen och spela in. I natt blev jag väckt av nån som sjöng santa lucia utanför vårt rum, utan att tänka på det skrek jag: Det är ingen jävla Lucia!
Lucian blev då efter en liten stund tyst, vi fick skrattanfall.

Jag älskar Fridhem ocht rivs skitbra här. Har världens bästa team! Känns som om jag lärt mig mer under de här dagarna än på hela gymnasiet...

puss hej!


Freud, Erikson och Piaget kan dra åt helvete

Jag har nyss suttit och panikpluggat psykologi B i 3h. Ja det är fruktansvärt. Jag har suttit tre jävla timmar i streck och bara antecknat från den äckliga boken. Får lust att springa ut på gatan, springa upp och ner och skrika som en skogsvilde för att få ut mitt hat mot skolan. Hoppas provet imorn är värt mina hårda ansträngningar...

Idag var första dagen i skolan på en vecka. Efter första steget in i korridoren började jag hosta och snörvla som bara den. Det kan bara betyda en sak: Jag är allergisk mot skolan. Men jag tror jag kan stå ut i två dagar till. För efter fredag kommer jag inte vara i skolan på 6 veckor! Det kommer att bli en himmelsk tid. Jag kommer vakna med ett stort leende varje morgon och bara älska världen. Kanske.

På lördag flyger jag och Lotta till Malmö. Det ska bli så fantastiskt jävla cpkul så jag vet inte var jag ska ta vägen, är sjukt pepp! Kommer kännas härligt att vara på Arlanda igen, trots att jag inte ska korsa landets gränser. Bara känslan av att sitta i ett flygplan och vara påväg nånstans får mig att vilja utföra en glädjedans. Anywhere but Falun...

Jag känner mig faktiskt riktigt glad och uprymd inför framtiden och våren. Det var längesen jag kände så och jag måste erkänna att det känns för jävla bra!

Nej, nu blir det lite one tree hill innan det är dags att sova.

Sweet dreams

Dagens låt: The Wreckers - The good kind

Mitt nya viktiga beroende

Jag har blivit förhäxad av Cheez Ballz, det tar över mitt liv!

Min syster gick nyss och handlade, jag tvingade henne att köpa drogen Cheez Ballz till mig. Så fort hon kom hem slet jag upp  påsen och började proppa i mig. Jag vet inte vad det är med Cheez Ballz, men har du tagit en är det omöjligt att sluta. Det går inte. Helst av allt vill man öppna munnen stort och bara hälla i sig hela påsen på en gång. Jag förklarade mitt stora problem för Malin, hon tyckte jag skulle gå med i acbe - anonymous cheez balz eaters. Finns det något sådant kommer jag snabbt att anmäla mig.

Man blir vad man äter, jag kommer bli en cheez ball! OMG, beach 2007 kommer aldrig att hända!!!! AAAHH!

Förövrigt är Kaiser Chiefs ett sjukt underskattat band. varför har jag inte insett det tidigare?!
Just nu är jag alltså i himmelriket. Ligger i sängen och mölar i mig Cheez Ballz samtidigt som Kaiser Chiefs - Ruby spelas om och om igen på högsta volym.
Det är inte så tokigt att vara hemma från skolan ändå. Men idag är jag frisk!!! Kanske var det Cheez ballzens förtjänst?

Fan vad gott det är.

Måndag kväll

38973-195

38973-197

38973-196  I onsdags var vi heta!

Jag är fortfarande supersjuk och det suger totalt! Hela mitt liv rasar samman och jag har lust att avlida.
Skjutsade nyss in My till stationen, saknaden är redan stor. Vem ska jag nu kasta apelsiner på och jaga runt köket så att halva huset går sönder? Och vem ska förutspå hemska olyckor i one tre hill?
My: Krocka och dö, krocka och dö
(bilarna krockar och personerna ser döda ut)
Vi: .... HAHAHAH!

Vi har iaf haft en sjukt underbar helg med vilda pyjamaspartyn på statoil, grova cravings efter cheeseburgare utan kött och sentimentala kramstunder efter att ha sett tragiska kärleksfilmer (the notebook)
Efter den här helgen med My och en peppande pratstund med Malin, så känns ensamheten inte riktigt lika påtaglig längre. Miranda ringde hem i lördags morse, det var väldigt kul och jag svarade lite konstigt
Jag: Hallå det är Tammy...... (nyvaken och hur hes som helst)
Mirre: Hallå det är Miranda
Jag: Drömmer jag!?

Vi pratade jättelänge om allt och inget och jag blev riktigt glad efteråt. Ska bli så kul när hon kommer hem!
nej, nu ska jag gå och snora ner nån (T ex Kim)
God kväll.

Dagens låt: Death cab for cutie - soul meets body

How things turned out to be

38973-194

Jag älskar den här bilden. Den togs på skolavslutningen förra året, när jag var påväg hem från några studentskivor. Jag var precis lagomt full på champagne och gick omkring och fnittrade för mig själv på den ensliga vägen. Jag kommer ihåg att jag var så extremt glad och lycklig. Det var verkligen den perfekta dagen: skolavslutning, perfekt väder, en rolig festkväll som väntade och jag hade hela sommaren framför mina fötter. Allt annat var förövrigt också perfekt. Just den dagen fanns det ingenting som kunde få mig på dåligt humör, hela världen var min och jag var i extas.

Idag är saker och ting annorlunda. Jag har fortfarande allt framför mig, men samtidigt så mycket mer bakom mig. 
Så, nu sitter jag här, ensam på mitt rum insvept i en poncho med en förkylning från helvetet. Om jag hade haft den minsta aning om hur hösten och vintern skulle bli, hade jag dröjt mig kvar vid just den där dagen och njutit lite mer. Som tur är, har vintern snart passerat och det kommer en ny vår och till och med en student som väntar. 

Men sanningen är att just nu kan jag inte vara annat än bitter.





Girls night out.

Igår var det dags för min kära kusin My att komma till Falun. Jag mötte henne vid stationen och efter en totalt misslyckad shoppingvända och en äcklig pizza, åkte vi hem för att förfesta och göra oss snygga inför kvällen. Vi åkte hem till Mitra och förfestade, där var det en hel del människor. Vissa var rejält fulla, andra knappt dragna. Tillslut hamnade vi på Phone me, på Mariannes. Där var det som vanligt fullt av vackra män.

Bartenderna var roliga och kom med några schyssta kommentarer till My:
My: En orgasm tack!
(Bartendern gör iordning drinken och ger den till henne)
Bartender: Hoppas den är skön..


Det var riktigt kul på Phone me, bra musik och mycket roligt folk. Vissa var lite överförfriskade kanske? Den sista timmen hamnade vi på etage, det sög totalt. En rolig bilresa senare, traskade jag och My hemåt med en varsin mosbricka i handen och en underbar chipspåse. Vi var rätt runda om fötterna och kom på den fina planen att leka isprinssesor på hockeyplanen. Så där dansade (fumlade, halkade) vi vackert omkring med chipsen i högsta hugg, aspackade mitt i natten.
Det var fint.

Dagens låt: Neutral Milk Hotel - Two headed boy