Oh, I'm saved!

Idag har jag fått tillbaka hoppet om livet. Idag har jag knappt varit arg överhuvudtaget. I'm making some progress ( :
Sen är det ganska svårt att vara arg när Kim är så jävla gullig mot mig. Idag käkade vi pizza och spelade FFXII, det var awsome. Han kan få mig på sådant sjukt bra humör och får mig alltid att skratta. Tyvärr orkade jag inte spela så länge för jag var astrött. Somnade fort i soffan, men kvävdes efter ett tag av mina hostningar. Jag har rethostan från helvetet i min hals.

Jag åkte till stan för att hämta mamma och hitta botmedel mot hostan, det slutade med en vild shoppingtur. Mamma hittade världens snyggaste kavaj på Lindex som jag pushade henne att köpa, jag hittade ett par assnygga pilotbrillor med vita bågar. Vi gick vidare mot Åhléns där mamma hade någon rabatt vi gärna ville använda oss av. Mamma provade tunikor och såg ut som en Barbapappa i en. Vi dog av skratt i provrummet.
Jag hittade klänningen från mina drömmar, en a-linje formad grå/svart klänning med fickor och jättesmala ränder. Mamma var på sitt mest generösa humör och köpte den till mig. Jag blev helt till mig av lycka!
Vi gick vidare mot Indiska som hade många fina kläder. Jag hittade en skitsnygg blå/vit randig tygväska på rea som jag köpte.
Sedan köpte vi mumsig middag från Ica och åkte hem. Jag älskar att hänga med mamma på stan och garva åt våra sjuka internskämt.

Dansen ikväll gick åt helvete. jag var totalt utmattad så jag orkade inte riktigt hänga med på allt. Det roligaste var när jag skulle göra en slags "halv hjulning" och tappade balansen och gjorde en helt sjukt rolig vurpa. Skrattade så jag började gråta, det gjorde dom andra också.
När jag o Karin skulle göra vårt Butterfly hopp, var vi totalt utmattade och alldeles för flummiga så det blev bara skit av alltihopa. Jag behöver definitivt lite seriös extra-träning inför uppvisningen!

Imorgon är det fredag och det är så skönt. Ska till stallet på dagen och sen bara ta det lugnt. Let's dance final på kvällen!  Jag ska fan ta en vit och sockerfri helg. Det blir ramlösa och frukt som gäller.

Och Malin, du är min hjälte.

Dagens låt: Fall out boy - Sugar we're going down

Feeling the moment slip away

Väldigt dålig skoldag. Var på sjukt dåligt humör på förmiddagen, men det lättade faktiskt upp efter en liten shoppingtur. Hittade som vanligt ett par fina pumps på Myrornas.
Träffade sedan Erika och Lovisa för att fika och sola lite. De hade gått loss på totalt på ica och köpt en massa gott! Vi tog oss hem till Erikas lägenhet (som har blivit jättefin) och slog oss ner på den soliga balkongen. Där fördrev vi två underbara timmar med lite välbehövligt tjejsnack.

Erika och Lovisa drog iväg på träning, och jag gick och hämtade mamma. Vi åkte till plantagen och Ica maxi. Jag fick en ny vacker blomma som jag har döpt till Sally.

Dagens låt: Hot hot heat - Middle of nowhere

  
- Lovisa Erika & jag är heta i solen

   
- lyxig sommarfika & min nya blomma Sally

It's easier to run away.

Den här dagen har varit väldigt underlig. Första skoldagen på 6 veckor. Jag gick som en Zombie till psykologi-lektionen, kunde knappt hålla ögonen öppna. Min kropp strävade starkt emot och jag hade ingen som helst lust att komma tillbaka till allt. På något sätt känns det som jag under de här 6 veckorna fått lite olika insikter om människor omkring mig. Jag har insett att vissa utav dem är falska, vissa är fantastiska och alldeles underbara. Well, that's life I guess.

Jag har fastnat totalt i något jävla känsloträsk. Jag vill bara vara för mig själv och ägna mig åt mina agressiva aktiviteter, fast jag egentligen bara vill skrika ut till alla att komma och ta med mig på något roligt. Något oväntat. Något spontant, en jättebra stund där man bara får vara och glömma allt annat för ett tag.

Jag antar att jag har vårkänslor. Vårkänslor som virvlar runt och skapar kaos och framkallar minnen jag verkligen inte klarar av att tänka på just nu. Det känns ungefär som att jag är kär, fast jag är arg istället. Jag skulle verkligen vilja köpa en boxningspåse att hänga i taket. Den vore perfekt att misshandla några gånger per dag och skrika ut sina agressioner på.

Jag behöver något som kan distrahera mig. Någonting nytt och spännande. Tyvärr är saken den att jag inte orkar göra något åt det. Jag orkar inte hitta på något, jag har slut på idéer. Faktum är att jag inte ens orkar bry mig så värst. Mest av allt skulle jag behöva släppa taget om allt. Jag borde verkligen ha en till terapivecka. Men allt går bra så länge jag håller mig sysselsatt. Det är när jag sitter själv och börjar tänka som jag blir arg. Jag blir arg på mig själv för att jag inte bara kan glömma bort dig. men det handlar inte om dig längre, nu handlar det om mig. Du är bara någon dum täckmantel som står för allt annat.
Jag är nog bara frustrerad. Jävligt frustrerad. Det kanske är all ledig tid som fått det att krypa under mitt skinn, och bjudit in mina tankar och känslor i någon slags schizofren lek som byter skepnad var och varannan minut.

jag vet att jag är en väldigt agressiv människa som gäna tar ut sina agressioner på alla möjliga sätt och vis, jag har ett jävla temperament och kan bli arg på vad som helst. Men det går över väldigt fort. Sedan blir jag glad. Men jag gillar faktiskt att vara arg. På något sätt ger det mig tillfredställelse att spotta ur min avsky på saker jag stör mig på. Det gör mig faktiskt glad. Så jag antar att det finns någon slags balans i det hela.

Det här låter säkert helt sjukt, men det är inte meningen att man ska förstå det hela. Jag gör det inte ens själv.

Under tiden har jag två sjukt bra pepplåtar att underhålla mig med:
Citizen cope - Son's gonna rise
Jake's Mannequin - The mixed tape


Sista dagen i frihet.

Pappa kom nyss hem från jobbet med en stor kakburk, och en stor låda med engelska kolor. Jag kunde inte slita mig ifrån dem, jag bara stod vid diskbänken och tryckte maniskt i mig kola efter kola medan blicken vilade någonstans långt borta. Jag visste inte att kolor kunde vara så... fängslande. Fy fan vad jag är tråkig.

Min babe Malin var här idag och gjorde mig lycklig. Vi har lekt fotomodeller hela förmiddagen och fick riktigt snygga bilder. När vi tröttnade på det gjorde vi jättegod lunch och chillade lite. Sedan var det dags att träna lite på våra dance skills. Det blev några vilda moves i Mirandas rum, nu vet vi precis hur vi ska göra om en kille börjar dansa med en på krogen, som man själv inte vill dansa med.

Jag har vart sjukt off idag. Kan bero på att jag kom hem halv 5 imorse efter en traumatisk skräcknatt hos Sm. Stay Alive var riktigt ruskig, men i slutet var jag för trött för att bli rädd. Dessutom var de där rosorna jävligt cheesy. Filmen vi såg innan hette Sublime, var den sämsta, konstigaste skiten jag sett.

Beslutsångest inför kvällen. Utgång eller icke - Det är frågan.

Dagens låt: Röyksopp - Triumphant


and I do it again

Tog en gammal lista från My

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

?
i mina öron viskade hennes röst de gömdas välsignelse?
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En kopp med några gamla värmeljus
3. Vad var det senaste du såg på tv?
100 Höjdare
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
00.39
Damn, den va 00.24
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik: Puddle of Mudd ? Never change
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag gick ut till bilen och hämtade mina glasögon
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Mitt filmmanus

8. Vad har du på dig?
Min gula mjukisoverall och ett oranget linne
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Att jag hade superkrafter och att en bil körde rätt ner i falu-ån i stan, jag ringde 112
10. När skrattade du senast?
Åt 100 höjdare
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Foton, teckningar, en artikel från pause om ?Fettfällorna som är lätta att undvika?
12. Har du sett något konstigt på sistone

En mus i mitt vardagsrum
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Extremt spännande.
14. Vilken var den senaste film du såg?
Shit vad svårt. Mitt minne är fan inte som det ska.. JO! The Squid and the Whale
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Lägenheter överallt i världen. Sjukt mycket kläder och snygga bilar. Alla bra serie-boxar som finns att få tag i. En asfet villa till mina föräldrar. En häst.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
När jag var liten var jag en Cheerleader.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Alla skulle bry sig mer om att rädda miljön.
18. Tycker du om att dansa?
Det är typ det jag tycker om?
19. George Bush?
Han är min personliga lilla gullegris.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag hade sjukt bra namn till det här för ett tag sen, men mitt minne är fan borta.
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Det är det jag vill!
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Nu kommer det äntligen en snygg tjej hit. Ave-Maria och Eva har tröttat ut mig som fan.


I'm not the girl I used to be

Jag var nyss på Ica maxi med Kim och köpte ett stort lass med goda saker. Eftersom den här dagen har varit riktigt dålig och jag har varit en emo-kid, förtjänar jag att tröstäta hela kvällen. Till min enorma förjtusning såg jag att Ica maxi har börjat med Ben&Jerry glass, de är de enda i hela Falun som har mitt bästa botmedel mot förkylningar, depression, självömkan - ja allt!!! Förutom det köpte jag en godispåse och en bulle. Jag ska avnjuta allt till Heroes och oth.
 Dagen kanske får ett bra slut trots allt?

Dagens låt: Millencollin - farewell my hell

Det där var väl ett riktigt kap att ta med sig hem

Påväg hem från Malin svängde jag in på Statoil för att fira mitt glada humör med en cola-light och lite choklad. Det är alltid en lika stor förväntan när man ska in på Statoil på natten, man vet aldrig vilka skumma människor man kommer träffa. Den här gången stod det en fyllgubbe och snackade med killen som jobbade. Jag brukar tycka att fulla gubbar är rätt obehagliga och höll mig en bit därifrån. När fyllot fick syn på mig, gick han mot mig och ställde sig ca 30cm från mitt ansikte. Så där fick jag snällt stå och förpestas av hans äckliga spritandedräkt och stirra in i hans röda ögon, medan han pratade på om allt möjligt. Han sa bland annat att han gillade barn (han tyckte jag var ett) de var de enda som sa sanningen; barn och fyllehundar. Jag kunde inte annat än att hålla med. Sen trodde han att jag hette Susann. Jag drog mig smidigt undan från äcklet som vinglade ut (vällte nästan en hylla på vägen) och gick till kassan och betalade.

Killen i kassan stod och småflinade och sa:
"Det där var väl ett riktigt kap att ta med sig hem"
"Eeehm, hehe javisst", svarade jag och skyndade mig därifrån. När jag kom till bilen såg jag till mins tora förfäran att gubben stod en meter ifrån den. Jag smed snabbt en plan på hur jag skulle lyckas ta mig in i bilen och låsa dörrarna fort, så han inte fick några planer på att hoppa på mig eller hoppa in i bilen. När han fick syn på mig muttrade han något om "Fina fröken" och ramlade sedan in i väggen. Jag startade bilen och åkte snabbt därifrån.

Fulla gubbar är verkligen creepy. De skrämmer mig som fan. Samtidigt är det så otroligt sorgligt.

Att hitta balansen i "Chi gong"

  • Varför ringde dom inte mig?
  • Rivalitet
  • Dina, Mina eller Våra?
  • Var inte så jävla reserverad - Bjud till
  • Ärlighet varar längst
  • Våga erkänna att du har fel
  • Du behöver inte alltid vara bäst
  • Säg ifrån
  • Respekt mannen
  • Låt inte killar styra era liv eller hindra er från att göra saker
  • Det är okey att prutta

Av Malin & Tammy under en promenad där vi kom fram till goda livsinsikter.
chi gong - tjejgång


We can be heroes

Nu mår jag bättre. Har fortfarande ont i halsen och nacken, men det är väl sånt man får ta. 
Idag ska jag göra många roliga saker. När mamma kommer hem med bilen ska jag åka till stallet och rida Melwin, det var verkligen längesen nu, så det ser jag fram emot! 
Sen ikväll ska jag på Deportees som spelar i Borlänge. Jag missade dom ju sist när dom var här, så det blir grymt. Jag har planer på att inviga min nya blus också, så nu ska jag vara riktigt snygg! 

Erkz och Dennis fick jobbet i Norge! Jag är verkligen glad för deras skull, men inte för min egen. Det kommer bli så sjukt tomt utan Erik här i Falun. Men det är ju bara Norge och inte Afrika, man kan alltid åka och hälsa på! 
Jag är ju rätt van vid att människor jag tycker om flyttar härifrån och gör Falun ännu mer outhärdligt. Innan vi skulle åka till oslo sa pappa (efter några glas vin) till Erik att han tyckte det var så kul att Erik var den enda killen som fick stanna kvar i mitt liv ett längre tag, som inte försvann. Sen tyckte han att vi hade en framtid tillsammans, inte som par, men vi kunde flytta ihop i sthlm i ett kollektiv. Vilken diss! Jag kontrade med att säga att Erik är den enda killen man kan lita på som jag själv valt att ha kvar i mitt liv. En väldigt bra kompis helt enkelt. 
Erik tyckte pappas fyllesnack var ganska underhållande. Jag lyssnade inte så mycket på det, tyckte Kill BIll på teven var bra mycket roligare. 

Dagens låt: Deportees - Champagne eyes

sjuk - igen

Nu får det fan vara nog, enough is enough! Jag har blivit sjuk igen. Imorse vaknade jag med skitont i halsen och ett värkande huvud. Dessutom har jag ofta yrsel på mornarna och konstiga svimmningsanfall. Jag är så fruktansvärt trött på den här skiten och vill vara frisk. Jag har missat jättemycket av dansen pga det här jävla viruset. Missat saker överhuvudtaget. 
Nu räcker det. jag förtjänar att vara frisk!

I'm walking on sunshine

Kim tyckte jag såg ut som en galen fransyska idag. Det berodde nog på stor del av kepan, resten kanske var mina dampanfall. Idag har våren kommit ordentligt till Falun, det firade jag och Kim med en mumsig fika på stan. Jag gjorde misstaget att gå in på Vero Moda. Eftersom jag har lidit av svår shopping-abstinens idag, fanns det inegnting som kunde hindra mig från att köpa en jättesöt blus som jag hittade därinne. Men den var inte alls dyr, så egentligen var det värsta kapet. 

Vilken underbar dag. Den ska avslutas med bio med Malin ikväll. Hon tyckte vi skulle gå på "Se upp för dårarna" Jag är inget Helena Bergström fan at all, men jag kan väl ge den en chans. Det ska bli kul!

Puss på er!



38973-201

Dagens låt: Rallycar - Beutiful Wings



Sex me up

Roadtrippen till Norge var skitrolig. Vi körde och körde och körde, och tillslut kom vi fram! Medan Erik och Dennis var på jobbintervju, gick jag och Kenny runt och kollade i affärerna. Jävlar vad mycket snygga kläder det finns i Oslo! jag fick hålla hårt i plånboken, jag skulle ju inte shoppa något. Jag hittade iaf en snygg gubbkeps på rea, den kunde jag inte motstå. Jag köpte även en ful souvenir till Kim, precis som jag lovat. 

Medan jag kollade på kläder och dregglade över dem, dregglade killarna över alla snygga tjejer de såg. De borde verkligen sätta ut varningsskyltar för vått golv i affärerna, efter killarnas dreggelpölar. 

När vi kom hem till falun igen i lördagskväll, var det bara att byta om och fixa iordning sig - jag o Malin skulle till etage och shakea våra ass. Vi hade hur kul som helst, fast vi var nyktra. Jag och Malin är en väldigt bra kombo. 

Igår jobbade jag, det gick bra. När jag kom hem var jag ute och sprang en runda i vårvädret, det var riktigt underbart faktiskt. Ska sätta igång hårt med träningen nu. 

Dagens låt: Deportees - Not tonight

Roadtrip!

Nu ska jag, Erkz, Kenny och Dennis åka till Norge. Malin kunde inte följa med, det är en sorg jag får leva med. Hoppas det blir kul ändå och att de inte trackar mig alltför mycket!

Jag är frisk och snygg.

Igår hade vi ett uppträdande med showgruppen på muséet. Det gick skitbra, fast det var sjukt halt stengolv, och väldigt snabba klädombyten. Vi hade verkligen jättekul och vi lyckades till och med komma med på Gävle/Dala-nyheterna! 

Efter uppträdandet åkte jag upp till studion och var med på Jazz avancerade lektionen. Det var ett bra tag sedan jag kunde ta i ordentligt på en träning, så det var verkligen jättekul att ge järnet och dansa på som bara den. Tyvärr var jag väldigt förvirrad i kombinationen vi håller på med, har missat mycket på den och hade mycket att ta igen. Det gick sig inte riktigt som jag ville och då blir jag så frustrerad! Allt kommer att falla på plats snart, men jag är perfektionist och vill sätta allt på en gång. 

Senare på kvällen/natten åkte jag hem till Erkz o Kenny och umgicks lite. Det var jättemysigt, kommer sakna Erkz som fan när han åker. Den fjanten har bestämt sig för att flytta till Norge. 

Nu ska jag ta mitt snygga hår och mina träningsvärkande muskler och gå och lägga mig ett tag. 

Puss.

Dagens låt: Klaxons - Golden skans

Don't look at me that way

Nu jävlar händer det grejer!
Idag när jag var på väg till Hbo för att fixa håret hände något konstigt. Jag var precis påväg till bilen när en polisbil kommer åkandes i full fart på gatan med blåljusen på. 
"Vad i helvete har jag nu gjort!?", tänkte jag och blev skitskraj. Då ser jag att polisbilen stannar en bit ned på gatan, sedan kastar sig två poliser ut, drar sina vapen och kutar in i huset. Och där står jag som ett frågetecken och fattar ingenting. Tyvärr var jag tvungen att åka, så jag hann inte se något mer. 
Spännande värre!

På Hbo var det en massa folk, Erikas frisörklass skulle testa nya hårfärger så de behövde försökspersoner. Jag ställde glatt upp, jag har länge varit sugen på en rejäl make over på mitt hår. Erika var lika grym på att färga mitt hår som vanligt, och resultatet blev skitsnyggt! Det blev lite ljusare slingor och och uppfräschning, och några kopparfärgade effektslingor under luggen och lite på sidan. Gorgeous! 
Nu är jag lycklig (:

hate is a strong word, but i really don't like you

Inte mycket som händer i mitt liv för tillfället, det kommer ni att få se om ni läser nedanstående bullshit inlägg. Jag är fortfarande sjuk, dock på bättringsvägen.

 Var på genrep till showen på torsdag idag, det sög totalt. Dels för att alla är så virriga, och dels för att jag knappt orkade stå upp. Jag har kört de där danserna hundra gånger, nog ska det gå bra. Var sjukt irriterad på att vara där när alla flamsar runt som vanligt. Då finns det bra mycket vettigare saker jag kan göra, t ex kolla på Desperate Housewives. Jag missade första kvarten. Fan vad förbannad jag blev. suck. 
Något annat som gör mig sjukt förbannad är att One tree hill säsong 3 boxen kostar 600 spänn på Åhléns. Hur kan den va så dyr? Jag skulle kunna beställa den för 500 spänn, och jag vill det så sjukt gärna men det går inte. Jag måste ju spara. Kan inte nån slänga 500 spänn på mig? Snälla! 
Jag är sjuk och så fruktansvärt uttråkad. Extreme sport channel är min nya bästis. En bra bästis iaf.  Myspace har också blivit min nya bästis. Gillar det mer o mer! Dessutom har internet dött totalt. Det funkar bara till macen. Pappa har prövat allt som finns att pröva och ingen supporter vet vad det kan vara. Jag tror pappa kommer få ett sammanbrott snart om det inte löser sig. Själv har jag börjat acceptera situationen. Idag har jag även plågat mig med att kolla på Blue Crush. Jag SKA bli lika snygg som Kate Bosworth, och jag SKA bli lika grym som henne på att surfa.
Jag och Miranda ska börja skejta så fort snön försvinner iaf. Hon kanske ska ta och komma hem först... Jag kan tjuvträna innan hon kommit så kommer jag vara bättre än henne, yeah! Det enda jag är rädd för, är att jag ska köra på grus så att jag gör värsta vurpan. Jag kommer fan slå ihjäl mig vilket som. Det är det som är bra med surfing, man får inga riktiga skrubbsår, bara om man slår i korallreven eller brädan såklart. 
Igår när jag skulle sova upptäckte jag en klo/köttben/grenbit i min säng. Jävla katt. Jag fick panik och genomsökte hela rummet efter ovälkomna djur. Hittade dock inget, men bytte alla sängkläder. (som inte ens var en vecka gamla)  
Jag har cpont i ryggen. Ont ont ont. dunk dunk dunk. aj aj aj. host host host. 

jag har blivit kär i alla snowboard killar på extreme sport channel. Anti Autti är lätt bäst. 
Jag har hittat en riktigt bra modell på min kommande balklänning. Egentligen är det två modeller, fast omgjorda till min egna design. Hoppas bara att Miranda lyckas fixa den i thailand hos sömmerskorna. 

Såhär mycket skit har jag aldrig någonsin skrivit. Helt sjukt. jag är nästan lite anfådd. 

s u c k

Jag har blivit sjuk igen. Hade migrän hela dagen igår och har knappt kunnat röra mig. Hela kroppen värker och jag vill dö. Life sucks...

The sweet escape

38973-199

I'm not alone, I'm just on my own

Jag är så sjukt trött på allt. Jag behöver en förändring. Nu.