I want you back.

Jag har nu kommit till ett stadie där jag helt enkelt inte orkar bry mig något mer. Den senaste tiden har jag känt mig riktigt rebellisk och gjort uppror mot allt, bara för att jag kan. Det har tyvärr resulterat i en del otrevligheter, t ex att jag fortfarande har IG i samhällskunskapen (har ca 1 vecka på mig att fixa till det)
I helgen hände även andra saker som bara är ett ytterligare bevis på hur egoistiska och sviniga vi människor är mot varandra och oss själva. Men man ska ju inte ångra det man gjort, det är bara dumt.

Och hur många gånger har jag inte stått och skrikit att man ska leva för stunden och ta vara på de chanser och tillfällen man får? Framtiden är ett senare problem som man får hantera den dagen det kommer.
Jag vill kunna leva mitt liv utan att behöva ångra att jag inte vågat göra saker, eller tagit de chanser jag hade möjlighet till. Jag tänker heller inte ångra felaktiga beslut och dumma saker jag har gjort, för de har alla lärt mig någonting bra som jag vet att jag kommer ha nytta av senare i mitt liv.

Jag vet inte alls vad det är jag egentligen försöker säga med det här inlägget. Försöker jag intala mig själv att det är såhär jag vill leva, försöker jag försvara mig själv eller är det här helt enkelt sanningen? Eller är det bara ännu ett uppror mot allt?

Jag vet inte. Och som sagt; jag bryr mig inte. Jag orkar inte tänka mer. Det enda mitt liv handlar om just nu är att ha riktigt kul och fokusera på studenten, fest och mina vänner.

Det känns som om jag åtminstone kommer att lyckas med det.

Dagens låt: System of a down - Aerials

You're a pretty girl and you know it

Min klass är ganska så intressant. Idag hade vi klassråd och efter att läraren hade gått skulle vi försöka komma överens om en del saker inför studenten. Alla var helt hysteriska och skrek i munnen på varandra. Det var rena rama freakshowen och alla ville bara döda varann. Det hela avslutades fint med att jag med ett brett flin sa:
- Vi borde faktiskt ha en klassfest innan studenten! Utan ens en kommentar så reste sig alla och gick och åt. Jag tror jag får ha klassfest med mig själv.

Sen när började alla i klassen hata varandra så mycket? I och för sig så hatar jag också alla. Det ska bli skönt att sluta skolan, har jag sagt det någon gång förut?

Nu ska jag sätta igång och göra klart samhällskunskap arbetena så att jag överhuvudtaget får betyg i det ämnet.

Dagens låt: The Kooks - ooh la

image216

The botten is nådd

Söndag. Jag gillar aldrig den här dagen.
Särskilt inte när man har varit uppe till 5 natten innan, tagit hand om redlöst fulla personer, shejkat aset på etage, spelat kubb på en asgrym förfest och inte vart så överdrivet nykter själv.
Bara tanken på att det här är sista veckan innan betygen sätts får mig illamående. Jag har ett berg likt mount everst med skolarbeten att göra, och jag funderar på att bara sikta in mig på att få godkänt. Orkar inte med så mycket mer just nu känner jag.

Har dessutom jobbat lite väl mycket den senaste veckan.

Nej fy fan. Nu går jag och dör.

Min nya livsstil

Var ska jag börja? Det känns väldigt konstigt att sitta i mitt rum och ha en lugn stund för mig själv.
 Den senaste veckan har varit otroligt hektisk, jag har börjat på mitt nya jobb där jag jobbade måndag och tisdag, jag är nu tim-vikarie på Lidl i Bojsen ; ] Det har varit riktigt kul faktiskt! Schyssta medarbetare och helt okey arbetsuppgifter. Lärde mig kassan igår och det var lite krångligt innan man kom in i det, men sedan gick det riktigt bra faktiskt! Min chef sa att jag verkade vara en naturbegåvning.

I torsdags förra veckan var mediatreorna på spontan-trip till sthlm för att besöka lite utställningar med ett sista desperat försök att öka på våra kulturella sinnen innan vi går ut. Det var jättetrevligt, en väldigt lyckad dag. Under dagen i sthlm så ringde de från Resultat i Hofors och ville att jag skulle komma på intervju, vilken jag var på igår efter att ha jobbat på lidl halva dagen. Jag fick jobbet på resultat efter en ca 5 min lång intervju, han tyckte jag lät perfekt för jobbet med telemarketing. Jag blev inte så överdrivet förvånad faktiskt, jag har hört att det ska vara väldigt lätt att få jobb där. Så idag börjar jag mitt andra nya jobb för den här veckan!

Jag måste säga att mitt självförtroende har fått en välbehövlig boost. Jag har fått varje jobb som jag har blivit kallad till intervju på. Så, i sommar kommer jag att ha fyra olika jobb som jag ska kombinera med varandra. Kommer att bli rätt tufft, men jag behöver alla pengar jag kan få, Vi har siktet på att lämna Sverige för Australien i Oktober.

jahapp nu ringde lidl, dags att dra till jobbet...

Take a chance you stupid hoe

Imorse hade min kropp ställt in sig på att inte gå till skolan. Jag kunde inte annat än att hålla med den, så jag blev hemma idag. Jag har fördrivit dagen med att kolla på GTO, käka pizza, gå på kupolen och senare på kvällen ett besök hos favoritbävrarna i Bjurs.
 Jag och mamma shoppade tyg till min bal-utstyrsel och jag inhandlade även ett neonrosa skärp, en svart wrap-kofta, ett par svarta shorts och ett par trosor. Jag vet, jag är hopplös. Så bra gick det med "Ingen shopping den här månaden"

Hos Bävrarna spelade vi pingis, tabu och vi hann även med att banka lite bäver. Jag förstår inte vad det var med mig, men jag sög verkligen på pingisen. Jag har nog aldrig varit så dålig på något i hela mitt liv. Fast efter ett tag blev jag riktigt grym. (eller åtminstone bättre) De andra hade väldigt svårt att tro på mig när jag berättade att jag har varit reserv i skolans pingislag när jag gick i trean. De undrade ifall det var särskolans lag. Elaka människor.

Jag fick i alla fall min revansch i Tabu. Jag, Miro och Robert var ett superteam och vann en härlig seger. Per och Stefan hade inte en chans emot oss.

Ska ta och se lite one tree hill innan jag går och lägger mig, har börjat om på säsong ett och ska se allt från början.

Sweet dreams!

Dagens låt: Frou Frou - Must be dreaming

I loooove this city

Dansuppvisningen gick hur bra som helst, det var verkligen jätteroligt att stå på scenen och shakea aset av mig.  Det är alltid lika kul att översminka sig och ha långa ögonfransar så att man ser ut som en transa. Då trivs jag bra.
 
När jag mycket trött kom hem och hoppade in i duschen, var det dags att bli pepp inför kvällen. Tanken var att vi skulle ha grillfest hemma hos Erika emd bävrarna från Bjurs, men det blev ett sånt jäkla projekt så,  Jag, Malin, Miranda och Erika styrde upp en mysig liten tjejmiddag innan de andra kom istället.

När de andra ramlade in blev det dags för lite rappakalja, sanning eller konsekvens och galen discodans. Jag kom på att jag behövde mer alkohol, så jag drog med mig robert och stefan och fick skjuts hem av snälla Emma, för att hämta en flaska Baileys. Emma, Erika och Malin hade kommit på den briljanta idén att vi skulle åka till våra babes i rättvik. Efter mycket velande hit och dit, och en beslutsångest som hette duga, så bestämde jag mig för att stanna hemma och gå på harrys med de andra.

Jag kom lätt in på Harrys, och vi kunde nöjda spatsera in och inta dansgolvet som var fullsmockat av slemmon. Jag kände mig liten och kände knappt igen en enda människa, alla såg så gamla och vuxna ut. Jag träffade trots allt på Disco-Kjelle och fick mig en liten sväng om med honom. När vår favoritlåt "Put your hands up for Beaver City" kom var stämningen total och partygänget nådde klimax.
När det var dags för Harrys att stänga, vinglade vi väldigt svettiga och trötta ut därifrån. Jag och Miranda raggade med oss Stefan, Krille och Per hem i en taxi för pyjamasparty. Tyvärr var det bara jag som hade en pyjamas. De andra var mest trötta så vi gick och la oss rätt fort.

Idag när vi vaknade gjorde vi smarriga pankakor och hade en mysig brunch. Stefan var tvungen att dra hem, så vi som var kvar fick sällskap av kim och spelade lite Warioware smooth moves. Efter det följde en mysig vandring runt Hosjö med djupa samtal om livet. Vi hann även med att ta fula kort på oss själva med macens vackra kamera. Mycket underhållande.

Ikväll är det Spiderman 3 som är grejen. Ska bli mycket spännande att se ifall min och Mirandas älskling, James Franco, dör eller inte.

Ps. Arbetsintervjun gick sjukt bra .Ds

Dagens låt: Junior Boys - In the morning

The best of you

Wohooo!
Saker börjar äntligen att gå min väg. Idag ska jag iväg på en arbetsintervju :D Viket underbart sätt att bli väckt på en morgon. Efter det ska jag iväg till stallet en sväng och ikväll blir det genrep inför dansuppvisningen imorrn! 

Nu jävlar ska alla få se vad jag går för.

Valborg

Dn här helgen har varit en av de roligaste i hela mitt liv. Vi var ett riktigt bra kollektiv som bodde ihopklämda i oscars studentrum. Det har varit precis som en festival, minus spelningarna och tälten. 

Folk har däckat på alla möjliga ställen, det har varit intriger, besök på akuten, aerobic pass i parken med en asfet bandare, alkoholintag från klockan 8 på morgonen, ingen sömn, en jävla massa ex-flow för min del, sol, kallt, folk överallt, mycket vackra foton, ett trashat rum, spyor på golven,  ja precis så som det ska vara. Men kom ihåg att allt var Kalles fel, men It's okey, som vi i kollektivet hade sagt.

Den här festhelgen ligger nog i toppen på listan, den har helt enkelt varit FANTASTISK! 

För bilder eller en mer utförlig beskrivning av allt som hände kan ni kika här!