Oh my god, I can not be bothered with this

Malin älskar mig, trots att jag gör konstiga ljud på statoil. Det måste vara eäkta kärlek, eller hur?

Anna och Emma älskar mig också, jag kommer verkligen att sakna dessa brduar. Jag har alltid så sjukt kul med dem. Men de finns ju kvar. jag kommer ju knappast dö direkt. Fast Mirre o erika låg i min säng när jag var i oslo och filosoferade, precis som om jag vore just död. De ville typ hedra mitt minne. Tack roger för den superstarka drinken, den gjorde minsann susen.

My fingertips are holding on to the cracks of our foundation.... I know that I should forget but I cant.

Känns lite kul att det sista jag såg av Falun var en av killarna från "gänget". Haha, det är så sjukt komiskt att de är så jävla lika varann. Undrar allt vart de får allt ifrån? Undrar om de har nån idol somd e alla härmar? Vore mycket intressant att analysera deras beteende. HAHAHAHAH.
Mycket mycket kul har jag iaf haft ikväll, särskilt på statoil. Kommer ha träningsvärk i magen imorrn.

Så nu är det alltså dags. Hejdå Falun. Imorgon tar jag verklöigen mitt pick och pack och flyttar på riktigt. Känslorna är blandade. Känns mest otrolgit sjukt jävla cpkul och spännande. Sorgligt att lämna alla kompisar, men jag evt ju att de alltid finns kvar. Oslo är int elångt härfrån, kom gärna och hälsa på mig.

Mina ben värker. Min hjärna är paj, totally fucked up. Men på ett rba sätt-
Känns skönt att jag slapp träffa skräcken med kepsen ikväll, det ahde vart sjukt jobbigt. Det var sjukt jobbigt redan som det var. Jag ebhöver verkligen inte någon sådan där skit. Men jag fick faktiskt en del kalrheter, tex att han tydligen skulle vara en riktigt skit när man väl kände honom. Mend et visste jag ju egentligen. Ändå så hoppas man att nu, aknske, den här gången är det annorlunda. Fan vad blåst man är egentligen. Dumma jävla killjävlar. Den jävla jäveln. WHATEVER nu flyr jag landet, nice knowing you Falun!  Dumma funderingar och dumma killar får stanna kvar, jag ahr inte packat ned det i mitt flyttlass. Och om de skulle följa emd ändå, då jävlar ska de få se.

Som tur är finns det lite hopp, jag ska trots allt bo med världens bästa kille. Vi kommer ha sjukt kul under vår oslo-tid.

Nu ska jag sova i mirres säng eftersom mitt rum är totalt kaos utan möbler.

Tack för mig.

Oslo is the place to be

Sitter hemma hos Emilia nu och har precis avnjutit en supergod middag med hennes kombo och gayvänner. Jag älskar den här staden, har fallit totalt! Den är hur fin som helst och alla är verkligen trevliga.
Lite jobbigt att vi inte har några möbler i lägenheten, men igår var vi på ikea och shoppade lite fina saker. Idag har jag även blivit stolt ägare till världens finaste BillaBong vinterjacka.
Jag trivs verkligen hur bra som helst, nu är det bara ett jobb och möbler som saknas, sedan är allt perfekt verkligen. Kommer dock hem till helgen och hämtar lite grejer.

Det bästa med det här landet är att jag har ca 20 meter till närmaste affär där jag kan köpa hur mycket öl som helst (:

Puss på er!

Hejdå Falun

Om 12 h sitter jag förmodligen i bilen påväg till buss-stationen. Eller det gör jag, helt säkert. Känns helt sjukt allting. Tänk hur allt blev ändå tillslut. Sedan ca ett år tillbaka var min plan att åka med Lovisa, My och Miranda till Australien. Hjärtat och magkänslan sa nej, jag och My hoppade av. Oslo kändes otroligt lockande, så jag bestämde mig för att det var min nya plan. Malin hade planerat att åka till Dublin sedan ca 2 år tillbaka. Visst åkte hon, men hon ångrade sig ganska snabbt och åkte till Erkz i Oslo för att överaska mig med världens bästa nyhet; Hon skulle flytta med mig till Oslo. Malin kom så småningom hem därifrån och vi började fantisera ihop en fantastisk framtid tillsammans.
Erkz va lycklig över att han skulle få både mig och Malin till sin stad, och jag sa upp mig från jobbet.  Min lycka saknade gränser, Malin skulle finnas med mig! Någonstans här kom Miranda på att hon inte alls ville till Australien. Hon ville till England. Nu var det bara Lovisa kvar som håller fast vid sin Australienresa, (hon åker om några dagar.)
Jag och Malin började tveka lite på Oslo. Vore det verkligen så kul? Det vore ju som att flytta till ett nytt Falun med skyhöga depositionsavgifter och konstigt språk. Dublin kändes frestande... eller..!?  Efter lite beräkningar och funderingar var vi tvärsäkra på att Dublin var vår plan. (här försökte mirre få oss till england, men vi var bestämda på grannlandet)
Men Dublinplanerna gick verkligen inte bra. Det kändes lite som om de flesta motarbetade oss, särskilt från Malins sida. Ett tag såg allt mycket mörkt ut. Jag och Malin var totalt vilsna, vi hade ingen aning om någonting förutom att vi hade varandra.
En dag kom vi plötsligt båda två att tänka på en ny plan; Säsonga i Sälen! Malin sökte en massa jobb medan jag förlitade mig på bra kontakter och tur. Malin visade sig ha valt det smartaste draget. Hon blev uppringd och fixad en intervju som hon självklart glänste på och knep åt sig jobbet hur lätt som helst. Min kontakt visade sig vara av det dåliga slaget, så inte ens turen kunde hjälpa mig den här gången. Jag blev ganska bitter och vägrade sätta min fot på Sälens snöiga berg bland alla fjantiga snow- och skidkillar.
En dag efter vart det klart med boende för mig i Oslo. Det kändes som om det var en mening med allt. Tyvärr var den bittra sanningen omöjlig att undvika, jag och Malin skulle få lov att splittras.

Så, efter många om och men, funderingar hit och dit, vilda idéer och en rejäl dos is i magen slutade allt med att jag åker till Oslo, Malin till Sälen, Miranda till England, Lovisa till Australien och My till Japan. Alla splittras.

Vi hade Hejdå-fest för mig i lördags, alla mina favoritpersoner var här. Det var en totalt fulländad kväll som jag aldrig kommer glömma. Det är er jag kommer tänka på när jag är ledsen. Det är ni som gör mig glad och håller mig klar.  Jag är så otroligt glad över de vänner jag har, ni betyder verkligen allt.

Och Malin. Jag vet inte vad jag ska säga. När jag tänker på att vi kommer att splittras så vägrar jag att ta itu med det och låtsats som om vi nästa vecka kommer at sitta i din lilla bil, påväg till Rättvik eller nåt med "Perfect" och "Calabria 2007" på högsta volym. Vi kommer att vara lika vilda och galna precis som vi alltid är och snacka oavbrutet om vilka svin killar är och hur mycket vi hatar dem, fast vi vet att det är raka motsatsen. Sedan kommer vi att analysera sms, författa mail och hitta på roliga entréer för oss på fester där det råkar vara lite för många killar från samma gäng. Medan vi gör det här kommer vi att klunka i oss hejdlösa mängder rödvin (Självklart inte när vi kör) och mongodansa lite. Några snygga bilder på det här, lite dalmål om trasiga toaletter och vi har en fulländad Malin och Tammy-kväll.
Nej nu kan jag faktiskt inte fortsätta, nu börjar saker bli lite för jobbiga.

Dags att avrunda. Jag kommer fan till och med att sakna etage med sina coola gäng. Stället kommer väl att gå i konkurs när jag drar.

Hejdå Falun, önska mig lycka till på mina nya äventyr i Norge!
Vi ses när vi ses :)

image248
Första Aussie-mötet i Juli

image249
Jag och Malin gör det vi är bäst på - super, planerar och pussas i Korsån


image250
Me and my new Roomie!