Trasiga dörrar, väder och drömmar.

Det här vädret gör mig deprimerad. igår när jag gick och köpte godis låg det snödrivor i dikena, det var slask och det regnade. Jag fick en sådan otrolig ångest och fick plötsligt för mig att det var höst. Jag var nästan tvungen att plocka upp mobilen och kolla datumet för att vara helt på den säkra sidan.

Tänk hur det kunde ha varit nu. Skinande sol, Tussilagos som börjar gro, rensopade gator, årets första glass, fågelkvitter, vårkänslor. Nej nu får jag ge mig innan jag blir alldeles bedrövad och försöka blunda för snön som skoningslöst vräker ner utanför fönstret och förstör min värld.

Idag i skolan skulle jag, Viktor och Oskar gå ut från källaren till mediahuset. Viktor tar tag i dörrhandtaget och trycker på. Helt plötsligt ramlar hela jävla dörren ner på marken, som i slowmotion, den satt liksom inte fast i gångjärnen. jag blev så jävla rädd så jag bara skrek rätt ut! det kändes som en dröm, och vi blev alla lika chokade. Sedan kom vaktmästaren rusandes och mumla nåt om att han inte hann varna oss.
Jaja, det var iaf jävligt sjukt, men roligt!

Dansen gick superbra ikväll. Jag satte alla grejerna på diagonalen till och med åt vänster!  Frasen vi jobbar med blir verkligen fin, men den känns så ångestladdad. Fast det passar vår grupp väldigt bra.

Nu ska jag göra något med Kim så han slutar trakassera mig ;P
adios!

One of a kind

Jag och malin har verkligen planerat världens bästa vår och sommar. Den här sommaren kommer verkligen att slå allt. Vi är för tillfället besatta av Hultsfred och kan knappt prata om annat. Vi är alldeles för paranoida och oroar oss på tok för mycket för små detaljer. Vi har planerat in så mycket att vi inte ens kommer märka att det är sommar, och vips kommer vi att börja trean.

 Men vi är väl förberedda och den här sommaren kommer inget att gå fel!

-79

Hittade världens snyggaste tröja idag på Vero Moda som jag köpte. Åh vad glad jag blev (:
Var även och vinkade av Miranda och Italo som nu sitter på planet till Thailand. Det är helt sjukt, kan knappt fatta att dom ska vara i Thailand i en månad. Lite orolig kommer jag allt att vara.

Idag hade jag prov i Litteraturhistoria. Kanske blir mitt första ig under hela min skolgång? Jag skrattade mest när jag skrev det, det kändes så fånigt bara. Varför ska jag veta vad de 4 evangelierna i nya testamentet heter? Jag hittade på egna namn som var mycket bättre.

På fredag ska jag och pappa åka till stockholm <3. Jag ska köra hela vägen, jävlar vad läskigt.

Har någon tips på sånt man kan äta när man har sjukt sockersug men som ändå är nyttigt?

Adios!


Roadtrip

Igår kväll kom Erik, Hanna och Piute och kidnappade mig ut på äventyr! Vi kom på att vi behövde picknick, så vi åkte till vårt kära Statoil i Borlänge där vi mötte en massa gangsters som stod och pumpade musik och såg allmänt skabbiga ut. Usch!  Efter att vi köpt kakor, muffins, chips och pucko skulle vi försöka hitta ett bra picknickställe. Hanna var sugen på att vandalisera så hon tyckte vi skulle hoppa upp på nåns tak. Jag kände för att skrämma skiten ur mig själv, så vi körde rätt ut i ingenstans och höll på att köra över en hare. Jag var rejält uppskrämd eftersom vi pratat om spöken och otäcka saker så jag var på helspänn.  Vi körde förbi nåt superläskigt ställe som såg ut att vara hämtat ifrån en skräckfilm. Helt plötsligt fick vi syn på en vit häst i nån gammal hage mitt i mörkret och jag blev livrädd, jag trodde det var en isbjörn eller kanske snömannen.  Jag hade många konstiga skräckfilmsfantasier och syner och  bara väntade på att något hemskt skulle inträffa.

På något konstigt sätt kom vi ut på vägen där vår gamla veterinär har sin klinik och sen körde vi runt hela Borlänges flygplats. Vi mötte många fler harar och läskiga gubbar vid elstationer innan vi bestämde oss för att köra in mot vassbo och äntligen äta vår picknick. Det var en mycket läskig upplevelse och jag bara väntade på att få se något ovälkommet stirra rakt in på mig genom fönstret med stora, gula ögon. Vi klarade oss som tur var helskinnade därifrån och begav oss mot Jet i Falun för att tanka. Jag och Hanna gick en bit ifrån bilen och pratade lite och när jag på skoj sa "Jag lovar att det är här i Falun som vi kommer att bli överfallna och inte i Blg" Och 2 sekunder senare dyker en gubbe upp från ingenstans och vi blir hysteriska och hopp/springer några meter innan vi lugnar ner oss och låter den jävla läskiga gubben gå förbi. Han måste trott att vi var sinnessjuka.

Det blev ett stopp vid hoppbackarna för att titta på utsikten och jag kunde stolt konstatera var Scandic låg. (haha) Det blev en tur på över 12 mil och En helt otroligt konstig och rolig kväll!

-83 dagar, 1 h och 24 min

Kom nyss hem från dansen och atr igen mig med en Gainomax recovery med jordgubbsmak. mums! Vi var bara sex stycken, så det var en jätteskön lektion. Jag har överansträngt en massa konstiga muskler efter mina spagatövningar. It hurts :|
Idag innan jag åkte iväg till dansen började jag helt plötsligt blöda näsblod. Det är något jag gör kanske var femte år, så det kändes väldigt creepy. Bara sådär liksom?

Har betalat danslägret nu, och ska boka Hultsfredbiljett imorgon, det  känns otroligt skönt! Det är en för jävla tur att jag har Malin. Vi är lika fattiga båda två, så vi kan vara fattiga tillsammans och göra fattiga saker! Men man ska inte underskatta fattiga aktiviteter, vi har kommit på en massa bra.

Jag har fått i uppgift att skriva ett reportage. Ge mig gärna förslag! Det får handla om vad som helst.

Mitt rum ser verkligen hemskt ut. Jag har kommit in i en fas där jag helt enkelt ignorerar sakerna som väller ut över golvet.  Jag låtsats som ingenting och rör inte en min när jag kliver över klädbergen stora som Mount Everest, och jag blundar när jag går förbi dammsugaren som ser med förakt på mig. Nästa fas är att namnge mina dammråttor.

Dagens låt:
Foo Fighters -Tired of you

- 85

Igårkväll när jag somnade på soffan kl 10 insåg jag att det var hög tid för lite välbehövlig vila. Jag missar inte ett skit i skolan idag anyway, hatar idrotten.
Gårdagen var ganska hemsk. Jag och Jeanette hade riktiga hat och arg anfall på våran promenad mot dansen. Vi kom fram till att vi hatar killar och att det verkligen inte är meningen att jag ska ha någon pojkvän.
Dansen var rätt kul, vi fick köra uppvärmningen till M.I.A - Bucky done gone, det gick i en jävla fart!

Läste nyss ut "Å andra sidan" av Marian keys. Det var ju hemskt kul att det slutade så lyckligt för alla dom! Jag önskar att jag kunde få vara med i en bok. Nu blir det till att läsa Da vinci koden för fullt så jag kommer ikapp med engelskan.

igår kväll fick jag världens panik. Jag var inne på
www.bounce.nu och såg att det fanns mindre än 5 platser kvar till min och Malins planerade dansvecka. Men vi lyckades anmäla oss så nu får vi se om turen är på vår sida.

Nu ska jag ut och gå med den här sköna musiken i mina öron:
Jimmy eat world - praise chorus
Rise Against - Give it all
Lostprophets - Ride
Foo Fighters - The best of you
The Strokes - Heart in a cage
Millencolin - Fox
The Killers - Coming out

-86

  _Rikku's Förhörsfrågor

1. Varför åkte du in?
svar: För att jag gick loss med en k-pist på stan
2. Vilken av fångarna hatar du mest?
svar: Gud
3. Vilken av fångarna gillar du mest?
svar: Satan
4. Vilket gäng är du mest aktiv i?
svar: Det vet jag inte
5. Bästa gömstället?
svar: Uppe i taket
6. Funderar du på att rymma?
svar: Nej jag trivs här hos min psykkompisar
7. Vilka väntar på dig när du kommer ut?
svar: ´Clownen
8. Har du respekt för vakterna?
svar: Nej knappast
9. Favoritdryck?
svar: Sprit
10. Vänster eller Höger?
svar: jag är högerhänt
11. Vad är det första du ska göra när du kommer ut?
svar: Skära halsen av en korvgubbe
12. Värsta känslan?
svar: Missa bussen
13. Bästa känslan?
svar: Komma i tid till bussen
14. Vad är viktigast, familjen eller dina kompisar?
svar: vad är det?
15. Vad är ditt motto med livet?
svar: Meningen med livet är att man ska dö
Hittade detta otroligt roliga frågeformulär jag skrev för 3 år sedan. Läs och njut!






-87

Just nu är jag så arg och frustrerad att jag har lust att skrika rätt ut. Det är iofös ingen ovanlig reaktion emd tanke på mitt temperament, men den här gången har jag bara mig själv att skylla. Jag är så jävla feg. Whatever, nu blev det bara krångligt så jag struntar i det.

Har haft en skitbra helg fast jag hatar Carola och hennes kristna, påklistrade leende.
Äh det här är lönlöst, får skriva mer när jag är på bättre humör.

-88

Jag sitter och bläddrar i nya fredag och BAM där ser jag den. Det finns en bild på Maggie Grace iförd en helt otroligt vacker klänning, precis så vill jag att min balklänning ska se ut! Lite tidigt att börja tänka på det kanske med tanke på att det är ett bra tag kvar... Men what the heck, jag kan väl vara ute i god tid? ;P

Förmiddagen har ägnats åt lite städning och läsning. Idag är en sådan dag jag helst bara vill ligga i vår underbara soffa och inte göra någonting. Fast det tröttnade jag på efter 1,5 h så nu ska jag strax iväg och övningsköra lite. Ikväll ska jag hem till Malin med erik och mysa lite. Vi ska tvinga erik att titta på melodifestivalen med oss >:]

Igår när jag och Kim gick på stan provade vi lite roliga solbrillor på Åhléns. Jag fann till min stora förtjusning ett par otroligt läckra brillor. Det är verkligen inte ofta jag hittar snygga solbrillor som passar på mig så jag slog till direkt. Även om jag verkligen inte hade råd med dom så vet jag att det var en bra investering. Jag kommer få många lyckliga soldagar tillsammans med dom! <3

Vi har lånat otroligt mycket bra film till helgen. Jag och Pappa hyrde "Angels in America" en miniserie på 6 avsnitt. Igår kväll såg vi den första halvan, uppladdade med en massa chips, dipp, morötter och choklad. Mysigt! Vi hyrde även Wallace and Gromit, och jag lånade Cinema Paradiso av skolan.

Angels in America är för övrigt något jag tycker alla borde se. Ingenting jag har sett har påverkat mig så mycket som den här serien. När jag ser den blir jag alldeles skör och känslosam, den är så otroligt fin och vacker med djupa relationer och fantastiska skådespelare. Jag blir alldeles tagen.
Se den.

Ska bli spännande att se vem som vinner ikväll. Ska Carola lyckas?

-90 dagar

Det var riktigt kämpigt att komma upp imorse, la mig alldeles för sent. Masade mig till textlektionen där jag var den enda eleven (!?) jag och lena snackade hästar och jag fick världens återfall. Suck. Hoppas min lilla Cockie har det bra i Uddevalla.
Förmiddagen fortsatte med kladdkaka och mystiska besök i vårt _lilla_ redaktionsrum.

Under resten av tiden i skolan kämpade jag på med mina foton i det mörka, läskiga fotolabbet och somnade i biblioteket ca 5 ggr när jag försökte plugga. Jag fick en massa läskiga hallucinationer och trodde jag var hemma, men sen var jag tydligen i skolan och allt blev väldigt fel. Som tur var ringde Malin och räddade mig med att säga att det var dags att gå till bussen. 
Det var en rolig bussresa hem till malin. Vi pratade om Hultsfredminnen och Malin sa att vi måste packa med en massa kondomer till mig (på skämt). Ungen som satt framför oss vände sig förskräckt om och stirrade skräckslaget på mig. Det var en väldigt rolig syn, som vi skrattade mycket åt.

Väl hemma hos Malin fikade vi och planerade inför Hultsfred. (Ja, vi vet att det är på tok för tidigt men vi måste planera vår jävla ekonomi och ha något att längta efter som tar oss upp på mornarna.) Vi gick till och med så långt att vi började på en packlista och planerade alkoholen. Många listor blev det.  

Efter det skulle vi göra omeletter och jag ville visa Malin hur värdelös jag är på det, men på något väldigt konstigt sätt blev det den finaste omeletten jag någonsin gjort! Haha (:

Balett-träningen gick fint, vi var så duktiga men vi fick svåra smärtor i knäna av alla pliéer och hopp. Blä.

För tillfället lider jag av svår längtan efter Hultsfred. Sommaren kommer bli så sjukt bra.
Nu ska jag duscha och sen kolla på oc!


Pengar pengar pengar

Kan det bli den 27:de nu så jag kan få min lön? Jag måste ha pengar. Nu.
Idag såg jag världens sötaste blus på Indiska som ska inhandlas. Om någon vet var man kan köpa svart-vit randiga knästrumpor förutom på bikbok får ni gärna tipsa!
jag vill beställa sjukt mycket saker från asos.
Jag tror seriöst att det går att köpa pengar. Om jag skulle bli ekonomiskt oberoende för resten av mitt liv är jag tvärsäker på att jag inte skulle ha några bekymmer alls. Bara man inte blir för besatt av sina pengar tror jag definitivt det skulle funka. Man kan ju vara en bra människa ändå och ha vänner. Kanske.

Idag såg jag även underbara bronsfärgade vagabond skor med en lagom klack. Ha-begäret stiger inom mig och jag funderar allvarligt på att porta mig själv från stan och klädaffärer innan något dumt sker. Jag har iaf börjat lämna plånboken hemma så jag inte gör slösaktiga köp i onödan.

Veckorna går sjukt fort nu och det är inte långt kvar.
Hold on!

Total eclipse of the heart

Fredag
 Alla gamla trogna medarbetare från Rulle's var bjudna hem till Tord (min förre chef, stället har nu bytt ägare) på avskedsfest. Kvällen började trevligt med massor av öl, tacos, vin och karaoke. Många härliga 80-tals hits vi skrek hysteriskt till i de stackars mikrofonerna. Vissa blev lite väl dragna och betedde sig som om de fortfarande var fjorton. Kvällen urartade rätt rejält när någon ramlade in i vedspisen och senare pladask ner på golvet i köket till en liten pöl som flöt omkring pga på tok för mycket alkohol konsumering.
En mycket trevlig kväll, men den hade blivit mycket bättre ifall någon efter 24 år lärt sig dricka alkohol bättre!
Min och tords vilda bugg var kvällens höjdpunkt.
Gick hem i isande kyla som domnade bort ben och fingrar och fryste håret till is.

Lördag
Trolla bort baksmällan och upp och jobba!
Jag var på ett strålande humör och hade helt underbara kunder. På kvällen kom pappa hem från stockholm med fetaste storbilds-teven. Schysst!
Var hem till Spilliams och såg på melodifestivalen. Vi blev kära i Carola. Gick hem och kollade på 40 year old virgin och Saved, den förstnämnda var skitrolig verkligen. Saved var också helt ok, lite gullig sådär.

Söndag
Vaknade tidigt efter mysko drömmar. Åkte till jobbet där det var översvämning i köket. Har skurat vatten hela dagen, men det var ganska kul. Fick beröm från Chefen för att jag är så oerhört trevlig mot kunderna och jobbar på så bra. yeah! Det var jättemycket folk och jag fick verkligen jobba på.
Kom hem och gav mig ut och sprang i solskenet. Märks att alkoholen satt sina spår, var inte riktigt på topp.
Kollade hur mycket pengar jag hade på mitt kort, blir att leva på vatten tills jag får lön, haha.

Jag och Pär har gjort en pakt. Ingen flick/pojkvän innan Hultsfred!
För övrigt kan jag nämna att jag håller på och saknar ihäj mig efter en viss person som ska envisas med att vara toffel fast de inte är tillsammans. Än. [;

Nu ska jag packa sedan kika på ett O.C avsnitt på nya teven ;)
So long!

Do the collapse

Mycket konstig dag. Började jättebra då jag hade sminket och håret på min sida och fick till det riktigt snyggt. Fixade även en snygg outfit som bestod av Marinblå tunika, roströd kofta över, svarta stuprör och höga svarta stövlar.

Var glad och sprallig imorse och underhöll mina klasskompisar på textlektionen med mina "smarta" kommentarer och kassa skämt.
På fotolektionen tog jag fram många fina bilder.
Sen kom Miranda och hämtade mig, vi åkte ner på stan och köpte presenter till mamma. Jag shoppade två grymt snygga ögonskuggor på skönhetssalongen.

Baletten gick bra. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig men det ska minsann mycket till innan man får beröm av Hitler! Idag sa hon att vi inte fick se ut som hitler när vi gick över diagonalen, vi skulle flyta fram. En svävande Hitler är vad hon är. När hon sa att hon skulle passa bra som kapten i militären kunde jag inte annat än instämma. Det var nog bara jag, Malin och kerstin som såg det roliga i det hela.

När jag kom hem tjafsade jag med min puckade jävla syrra. Jag hatar när hon försöker ta över sakerna jag påbörjar. Det är mina projekt! Jag bråkar ofta med henne nuförtiden. Hon har blivit så förändrad. Till det sämre. Jag hatar att mamma alltid ska va så diplomatisk och inte bara välja min sida. För jag har alltid rätt!

Dagens stora fel:
Varför är det så många brudar som inte kan köpa rätt klädstorlekar? Om man är lite mullig, varför pressar man då in sin mage i ett par jeans som är 2 strl för små så att halva magen väller ut över byxkanten? Att man sedan väljer att ha en för kort tröja på sig så magen syns ännu mer tycker jag är väldigt konstigt.  Är det för mycket begärt av de som absolut måste pressa in sig i för små byxor att åtminstone välja en tröja som går ner en bit över byxkanten? Man borde väl inse att kroppen förändras och acceptera den för vad den är istället för att försöka lura sig själv att man fortfarande har samma strl man hade för två år sedan. Skärpning!

Dagens låt: I'm from Barcelona - We're from Barcelona

Rising star

Idag har jag varit otroligt trött och seg.Det måste bero på min elitidrottar-dag igår då jag gjorde gudomliga räddningar och 3 schyssta mål på innebandyn i skolan. På kvällen under danslektionen var jag supervig och lyckades för första gången med att gå ner i spagat med vänstra benet fram. Jag börjar verkligen bli riktigt vig nu. Nästa mål är split!

Efter att ha insett att jag inte har några rena underkläder och är för lat för att tvätta, blev det lite trosshopping på stan igår.  Köpte riktigt heta hipsters från Lindex och boxers med tillhörande nattlinne från kappahl. Imorgon ska jag och Miranda köpa smink.

Idag hade vi en jätteintressant föreläsning om anabola steroider. Helt sjukt vad otäckt det var att höra om. Vi fick dessutom se groteska biler på kvinnor/män som använt det. Deras kroppar var.. ehm.. finner inte ord.

Inatt när jag vaknade efter otäcka drömmar förbannade jag mig själv för att jag inte hade någon som kunde sova brevid mig. Till och med min katt hade svikit mig denna natt. Men hey, jag hade ju en nallebjörn...

Det känns som om alla dagar är helt bortkastade. Jag vill att de bara ska försvinna fort, fort så våren äntligen kan få komma och gruset sopas bort från gatorna.

Nu ska jag gå och duscha, trots att det är alldeles för sent.
adios.

Friluftsliv, hell yeah!

Oj, jösses vilken helg!

Jag kände mig mycket bättre på morgonen igår och solen sken vilket gör under för min hud, så en glad Malin i gul/blå Dalregementet-dräkt plingade på min dörr med skidorna i högsta hugg. Efter att vi packat ner mycket fika och krånglat en bra stund med mina skidor var det dags att ge oss iväg. Det blev en svettig och utmattande tur till Pumpen med tung snö och vingliga ben, men hey we made it!
När vi väl började åka i elljusspåret visade det sig att längskidåkning är bra mycket jobbigare än vad man tror. Några fikaraster och pustanden senare kom vi fram till mördarbacken. När jag såg hur brant den var och hur mycket den svängde och hade sig insåg jag att det kunde bli min död. Jag bet ihop och började sakta glida ner för backen. Det gick bara fortare och fortare, sen kom en sväng och jag bara väntade och förberedde mig på smällen och BANG där hade jag gjort en snygg kullerbytta med skidorna spretandes åt alla håll och ett moln av snö över mig. Hysteriskt skrattande lyckades jag komma upp på skidorna igen och medan jag stod och borstade av snön ser jag hur en 8-årig kille i orangedräkt komma seglandes förbi mig och klara backen som om det vore det lättaste i världen. Jag såg med förakt på den oranga lilla idioten när han med stor lätthet gled vidare.
Nu var det Malins tur och jag hoppades lite att hon också skulle ramla så jag slapp känna mig så dålig. Givetvis hade jag rätt. På exakt samma ställe som jag hade vurpat på ramlade malin och gled ca 2 m på magen. En mycket rolig syn som tröstade mig lite (;
Men vad är en skidåkning utan en vurpa? Nej just det, ingenting!

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Malin. Vi packade på oss sjukt mycket kläder och gjrode oss klara för en skotertur. Vi åkte runt i skogen på hemliga vägar och ut på isen en sväng. Vi körde även upp till Källviksbacken och fastnade i en stubbe. Det var min första sktertur och det var verkligen sjukt roligt. Jag satt och skrattade och pep förtjust som ett litet barn bakom Malin (;
Efter en skön dusch och en supergod middag med mycket vitlök gjorde vi oss klara för en fest i gruvstugan. Vi borde ha lyssnat på allt som sa emot oss: Bussen som körde förbi oss, den bitande kylan och bristen på alkohol för festen sög enormt mycket och vi stack därifrån nästan så fort vi kommit in genom dörren.
Efter bitande kyla kom vi hem till Malins underbara hus, kröp ihop oss i soffan emd långkalsonger och Helly Hansen tröjor på oss (Malins familj har en samling! (; ) Som underhållning hade vi O.C och tilltugget blev tårta, popcorn, godis, kexchoklad, mackor och loka. mums!

Idag har jag fortsatt mitt nya liv som friluftsfantast och följt med en överlycklig pappa ut på långfärdskridskor. Även fast det var första gången var jag en naturbegåvning och vi hade en jättehärlig och kul stund i solskenet på isen.

Mitt sportlov har varit toppen och jag lyckades smälla ihop alla sportigheter udner de sneaste dagarna, way to go Tammy!

    
Bambi på hal is? Otroligt heta bilder (;

It hurts

Det är fruktansvärt synd om mig. Jag har fått en allergisk chock i ansiktet, jag ser misshandlad ut. Det goda rådet var verkligen inte gott. Ha för i helvete aldrig olivolja i ansiktet. Det kan aldrig sluta bra, och har ni otur slutar det som mig och hela ansiktet blir rött och uppsvullet, särskilt ena ögat så ni knappt kan öppna det.
Mamma kommer strax hem med en salva som jag hoppas kan lindra den vanställda uppsvällningen, annars blir det akuten.

Det svider.. :/

En dag på kupolen

Blev en snabbis till kupolen idag. Jag är otroligt stolt över mig själv, jag shoppade bara två par örhängen och ett halsband för under hundralappen. I'm so good!   

 
                                 
      Min snygga outfit ;)                     Och hey, titta där! Sebastian från idol!


mir    
Miranda och jag på Taco bar

Stress

Jag får Panik. Hultsfredbiljetterna är släppta OCH platserna till Bounce summer camp. Jag undrar vilket jag ska betala först? Vilket tar slut först? Danslägret, definitivt. Såg att en del grupper redan var fulla. Jösses.  Båda två på en månad blir lite häftigt.. Kommer jag vara luspank. Ska jag ens på hultsfred? Åh jag får panik! När ska jag hinna ta körkort? Kommer pengarna att räcka till allt?
Kan inte någon bara ge mig 10000 så skulle jag bli överlycklig. En jävla tur att jag har två jobb jag kan försörja mig med!
Panik panik panik!