Home, sweet home

Det var otroligt skönt att känna svensk mark under fötterna efter en skakig flygtur. Resan har varit otroligt rolig och spännande, men jag måste medge att den har gjort mig rätt trött på män. Jag och Jeanette - två blondiner från Sverige fick inte en minut ifred. Var det inte bilar som tutade så var det män som förföljde oss vart vi än gick och de vulgära kommentarerna avlöste flitigt varandra.

Vi träffade tre svenska killar på grannhotellet som kom från Katrineholm. De var schyssta och vi hittade på allt möjligt tillsammans. Det blev en del vilda utekvällar, men jag tog det mest lugnt  eftersom jag mest var där för att vila upp mig. Och det är precis vad jag har gjort, när jag inte låg i en solstol och sov så låg jag i sängen och slöade.

Vi blev väldigt uppskattade av de äldre resenärerna, de tyckte att vi var väldigt sociala och trevliga flickor, och att vi var modiga som gett oss iväg helt själva.

Jag har efter många roliga händelser lärt mig att tunisierna är ett väldigt märkligt folk. Det första som hände mig och Jeanette när vi kom till hotellet och skulle gå upp till vårt rum, är att en man helt från ingenstans plötsligt rusar upp för trapporna, sliter tag i våra väskor och i Jeanettes arm och släpar henne fram till dörren. sedan springer han runt i rummet som en galning och snubblar på sig själv i sin iver att få visa allting. Vi stpr där som tv frågetecken och vet inte om vi ska skratta eller gråta. Jag säger åt honom att han ska gå iväg och då överöser han oss med pussar och säger att han är our father. När han äntligen gick bröt vi ihop i skrattattacker. Ungefär så var det hela dagarna.

Tunisien var kul, men jag kommer nog inte att åka dit igen.

38973-164
Vi värmer upp på Arlanda

38973-165
Mattvisning

38973-169
Utsikt från balkongen

38973-167
Jetski - veckans höjdpunkt

38973-172
Vi är fräscha och jag är fräknig

38973-171
Maten var vidrig, här har vi nyss försökt äta de äckligaste mackorna ever

Kommentarer
Postat av: Petra

Fina bilder! Verkar som om du haft det toppen & kommit hem utvilad!

Postat av: Erika

Hej tjejen! Skönt att ha dig hemma igen! Hoppas att resan var bra och att du flagnar snabbt :P hehe.. Skulle va trevligt att träffa dig och lovisa ngn dag. kanske kunde ta en fika eller nåt på stan om du har tid/ lust? puss o kram

2006-12-10 @ 23:25:50
Postat av: TOVE

ÅÅÅH Jag vill också!

2006-12-10 @ 23:31:54
URL: http://t900918.blogg.se
Postat av: Mairand

hahahahahahahahahahahhaha fan va jag garva at killen som ville visa allt pa hotellet, vilket freak. Sjalv sa softar allt vidare har i nya zeeland, jag ahr ungefar lika mycket lon i veckan att plocka applen som en polack tjanar i sverige pa att plocka applen men vi har kul iallafall! Saknar dig!!! vilket datum tar du studenten?

2006-12-11 @ 07:41:04
URL: http://miri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback