and what is worse... I really do

Förlåt för att jag har varit så sjukt dålig på att uppdatera bloggen, Men när det är +30 och strålande sol ute har man hellre andra saker för sig än att sitta klistrad vid datorn.

Det som har hänt på senaste tiden är att jag finally har tatuerat mig, det gjorde inte alls så ont och var inte ett dugg farligt, bara kul. Tatueraren såg ut som värsta hårdingen med hästsvans, piercingar och armarna täckta av tatueringar. Under den hårda ytan gömde sig en riktig myskille som var otroligt trevlig och snäll som ett lamm.
Jag är dock lite orolig över att vissa delar på tatueringen håller på att försvinna, fast det kanske bara är sårskorporna som åker bort...?

I går var jag, Emma och Malin ute på galej. Kvällen började med att jag kom och hämtade Malin som fick sätta på sig en ögonbindel och färdas mot en hemlig destination. (Jag och Emma tänkte fira hennes födelsedag lite grann i efterskott) Det var oerhört underhållande att leda in stackars förvirrade Malin till slutmålet hos Emma. Hon såg så lustig ut  när hon försiktigt trevade sig fram med den stora ögonbindeln på. Det blev en lyckad överaskning och vi hade jättemysigt och trevligt.
Vi gick sedan vidare ner mot stan under vilda diskussioner och många kisspauser.
 Väl nere på stan gick vi in på Palatset och trots att det var lite folk hade vi riktigt roligt och släppte loss rejält på dansgolvet och i baren.

Vi är grymt peppade till Arvika!


38973-114


Kommentarer
Postat av: malin

Hur kommer det sig att du alltid är skitsnygg på fyllekort och jag ser enabrt miserabel och hög ut?

Postat av: You know you love me

NI ÄR SÅ SNYGGA SÅ JAG DÖR

2006-07-02 @ 17:28:21
URL: http://murdle.blogg.se
Postat av: Linnéa

Tammy! du är så modig! jag blir lite avis!

2006-07-02 @ 18:11:18
URL: http://linnea88.blogg.se
Postat av: Hannah

En iskall cider och en stor tårta är fan livet på sommarn :)

2006-07-04 @ 22:11:04
URL: http://hannahj.blogg.se
Postat av: Hampús

Malin lilla, det har bara med självförtroende att göra. Du är inte heller så pjåkig på den bilden från min synvinkel iaf :o)

2006-07-09 @ 20:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback