Arvika

Efter 4 dagar i Värmlands djupaste skogar är det sjukt skönt att vara hemma igen. Det var inga större fel på själva festivalen förutom att den kändes rätt liten jämfört med Hultsfred. Det blev väldigt lätt så att man jämförde allt med hur Hultsfred är, vilket inte är helt rättvist med tanke på att det är två helt skilda festivaler. Det bästa från Arvika var våra knäppa och roliga stunder, det fina vädret, den goda maten och
The Knife.
Vad kan man säga om deras spelning? Den var helt sjuk. De kom ut i svarta overaller med rånarluvor och orange-lysande masker. En stor, genomskinlig skärm var uppspänd framför dem, där mystiska ruggiga bilder, figurer och mönster dök upp. Stämningen var helt otrolig och publiken gick bananas när dom körde "Like a pen" som extranummer. En av mina bästa musikupplevelser, helt klart.

Vi bestämde oss för att åka hem på lördags natten, efter Franz Ferdinands spelning. Det var en spännande och lång biltur med många konstiga händelser på vägen. Som t ex; Älgen i diket, skräckfilms-scenarierna, Människan som stirrade på oss från skogen vid 4-snåret på morgonen, det läskiga toalettstoppet där vi fick besök av en gammal tant, de slingriga vägarna och den mystiska dimman bidrog till den kusliga stämningen.

Det är faktiskt värt att åka iväg på festivaler så att man ser med nya ögon på sitt hem och alla bekvämligheter, verkligen uppskattar det man har. Nästa mål är roskilde - 07!

Kommentarer
Postat av: Malin.. Tyresö :)

Åhh, jag ville också till Arvika... Haha men det känns bra att Hultsfred var bättre!
Jaaa Roskilde -07! :D

2006-07-19 @ 16:33:24
Postat av: Malin

Jag hade en riktigt hemsk dröm om dig! Jag måste berätta den för dig haha. Puss

Postat av: Alexander

AH! Då ses vi på Roskilde då! =)
The Knife var sjukt bra ja!

2006-07-20 @ 21:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback