Katrineholm

I fredags drog jag och Jeanette iväg på en bustripp till Katrineholm. Vi skulle ha en liten reunion med killarna vi träffade i Tunisien. Vi åtke bil med Malin och Eva till örebro där vi sedan bytte mot tåg till Katrineholm, de skulle vidare mot Hova. Någonstans mellan Grängesberg och Örebro var vi asnära på att krocka med två stora älgar, panik utbröt i bilen och jag fick en ångestattack. Älgar är det värsta jag vet. När vi var i örebro ringde killen från Casino consulting, och guess what? Jag fick det jävla jobbet! Jag blev otroligt förvånad eftersom intervjun gick åt helvete. Jag och jeanette kom dock snabbt på orsaken...

Väl framme hos Jimmy i K-holm, åkte vi till en förfest där vi spelade twister och blev rejält fulla. Därifrån gick vi till K-holms uteställe som hette Barbros. Det kändes ungefär som Flamingo fast mindre. Trots att det var sjukt mycket folk och dålig musik, flödade spriten och vi hade hur kul som helst. Vi hade många saker att fira, så vi var knappast snåla på alkoholen.

Vaknade på morgonen med den värsta baksmällan i mitt liv. Antar att jag mådde som jag förtjänade... Jag kunde inte röra mig så Jeanette fick klä på mig och leda ut mig på en uppfriskande promenad i snöstormen. Det var kallt.
När jag hade piggnat till åkte vi in till stan för att äta pizza. Vi hyrde John Tucker most die (som för övrigt var jävligt rolig), åkte hem och laddade upp inför kvällens festligheter.

När vi var färdigladdade åkte vi hem till Kalle i Flen som fyllde 20, han fick en mycket fin present av oss. Där träffade vi även Nikke som också var emd i Tunisien. Det var också en rolig kväll, jag och jeanette blev kända som de heta dalkullorna som red dit på en Dalahäst.
Det blev inte många timmars sömn den natten, varken för mig eller Jeanette. Hon somnade sittandes med huvudet på fönsterbrädet pga av överkonsumerat alkoholintag. (;

På söndagen var det dags för en lång och extremt jobbig hemfärd. Vi fick vänta på malin och Eva på örebros tågstation i 1,5 h, pga snöovädret. Att jag hade träningsvärk så jag knappt kunde gå, var stenfrusen och hur trött som helst gjorde knappast saken bättre. Fick lust att tända eld på mig själv med Jeanettes tändare så att jag skulle bli lite varm. Tillslut kom skjutsen och vi kom till en varm, skön bil som säkert tog oss hem.

Det har varit en sjukt lyckad helg.

Dagens låt:
Red hot chilipeppers - Snow

Kommentarer
Postat av: lovisan

åh fy fan vilken jävla kanonhelg du verkar ha haft. synd bara att du inte kunde vara med och åka skridskor i lördags. DET VAR SJUKT fint väder. helt galet.

Postat av: Miranda

hahahaha alltsa din jakla alkolist! forsoker du supa mer an mig din usling?? laskigt med algar. det finns inga i nya zeeland sa jag a glad,weee

2007-01-30 @ 21:07:41
URL: http://miri.blogg.s

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback