Strålande solsken

Igår var jag och Fredrik in till Oslo city för andra gången under 3 månader. Fredrik skulle göra en ny tatuering (som för övrigt vart så fruktansvärt grym!)  Så jag följde med som stöd. Det gick faktiskt förvånansvärt bra att ta sig  fram på sträckan mot tåget, och att hoppa upp och ner för  alla trapporna. När vi kom fram till Oslo  S köpte vi baugetter på vårt favoritställe och började traska (hoppa) iväg mot Lucky 7 tattoos. När jag kom fram var jag helt blöt av svett. Ni har ingen aning om hur utmattande och ansträngande det är att gå långa sträckor på kryckor. Lucky 7 var verkligen en riktigt schysst tatueringstudio, lite annat än den jag är van vid i borlänge. Hela studion var inredd ungefär som ett piratskepp, himla kul stil faktiskt. Det var väldigt bra service och allt kändes mycket proffsigt. Precis så ska det vara!
Medans jag väntade på Fredrik satt jag och smaskade på min goda räkbaugette och hämtade inspiration från alla magasin dom hade där. Fy fan vad jag är sugen på att göra min halvsleeve nu!

När vi var klara gick vi och köpte lite grejer på apoteket (där jag för övrigt höll på att göra värsta vurpan för att jag är så disträ, och inte vet hur man går på kryckor) Vi hoppade vidare mot Cubus och köpte solskyddsfaktor till mig (jag har bränt mig som satan i solen) och efter det tog vi en sväng förbi mitt gamla jobb och hälsade på.
Kändes jättekonstigt att vara tillbaka där. Mycket blandade känslor. Det minskar inte suget efter att få börja jobba igen direkt... Innan vi hoppade på tåget så stannade vi och köpte en ny bok till mig, Marian Keyes "Rachels Ferie" som den heter på norska. Det är den enda jag inte läst av henne, så det ska bli kul!

På tåget var det svinmycket folk och jag har fått värsta folkskräcken så det var inte så kul. Dock så jobbade nog världens absolut bästa konduktör på tåget, har aldrig mött någon människa som jobbar inom ett serviceyrke som har varit sådär trevlig och mysig. När jag hade lyckats krångla mig av tåget och skulle börja den långa vandringen hem (Fredrik fortsatte för han skulle jobba) så skrek hon:
"God bedring da!"
Det gjorde min dag. Jag kunde inte låta bli att flina lite, fast jag var helt igenomsvettig och fick kämpa som fan i upp och nedförsbackar, dessutom med en tung påse som extrabörda. När jag var halvvägs hem fick jag lust att sätta mig ner och bara börja gråta. Men, tillslut lyckades jag ta mig hem och slänga av mig alla kläder och sätta mig ute i solen med min mysiga bok.

Efter en evighet kom tillslut Fredrik hem, han hade med sig ett paket till mig. Det visade sig vara världens sötaste Nallebjörn. Han är ganska stor och har en jättegullig liten jacka på sig. Det kanske verkar lite barnsligt men jag blev verkligen jätteglad, för det känns ganska tryggt på nåt sätt att ha något slags sällskap om dagarna, även om jag pratar med en nallebjörn (Sebastian). Särskilt ikväll när Fredrik är på kick-off och jag måste ha hela kvällen och natten helt ensam. Det är det värsta jag vet. Men, som tur är har jag en skitstark sömntablett kvar sen sjukhuset så jag får väl ta den.

Nu ska jag göra mig iordning innan jag ska bege mig iväg mot Lörenskog till fredriks föräldrar och hänga lite.
En dag som denna hade det varit perfekt med en hund så att jag hade sluppit den ekande, tomma ensamheten.

Dagens låt: The Kooks - Shine on

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nej det är sant. Finns inga tvivel där! :) Ja just det! Då blir det Harrys för hela slanten! Du, jag och shakieshakie! :)

Postat av: Swickson

Oh the kooks! :) Hört Naive?

2008-04-24 @ 12:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback